Τελευταία ενημέρωση 08:54, 26 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Κηπούπολη έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά όμως δεν σταματάει να πολεμάει σε κάθε παιχνίδι.

Ετικέτες

Επιστροφή στη δράση για τον Ατρόμητο Κ2Ο ο οποίος αύριο αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ηφαίστου και θα ξεκινήσει στις 1.30 μ.μ. Το παιχνίδι δεν παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας όμως ο Γιώργος Κορακάκης ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο τους με μεγάλη σοβαρότητα και να « βγάλουν» μέσα στο γήπεδο τα θετικά στοιχεία που έχουν δείξει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ετικέτες

Συζήτηση με τον Ισίδωρο Σταυριανό με θέμα την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία θα πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος του Αγίου Ιεροθέου Παναγιώτης Ρούμπας και οι συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο.

Ετικέτες

Kαι τώρα κολλεγιόπαιδο από τη Νέα Σμύρνη; Θα ζητήσεις συγνώμη; Ο Τάκης Φύσσας και όσα κατέθεσε ενόρκως στον Ειδικό Ανακριτή αποδείχθηκαν μια όμορφη ιστορία θερινής νυχτός που παραπέμπει σε σενάρια συνωμοσίας αλλά που δυστυχώς για τον σκηνοθέτη δεν έχει κακό τέλος όπως οι περισσότερες ιστορίες αλλά happy end.

Με κοινή απόφαση Εισαγγελέως και Ανακριτή δεν επιβλήθηκε τόσο στον Σπανό όσο και στον Αγγελόπουλο κανένας περιοριστικός όρος, όπως γίνεται στις άλλες υποθέσεις. Το σημείο «κλειδί» ήταν βέβαια το έγγραφο ντοκουμέντο του Ρικάρντο Σα Πίντο που κατέρριψε και τη δεύτερη κατάθεση του Φύσσα πως γνώριζε την υπόθεση και ο Φερνάντο Σάντος.

Μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο Πίτου Γκαρσία αλλά και ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης που ήταν γυμναστής και επί Πίντο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:«Η σημερινή κοινή απόφαση της Εισαγγελέως και του Ειδικού Ανακριτή που δεν επιβάλλει κανένα περιοριστικό όρο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό και στον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αποτελεί μια πρώτη ηθική δικαίωση για την ομάδα μας.

 

Τα ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στον Ειδικό Ανακριτή κατέρριψαν τους ανυπόστατους και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του γνωστού πλέον σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ψευδομάρτυρα.

 

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα ερευνήσει τη δική μας υπόθεση σε βάθος κι εμείς με την σειρά μας θα σταθούμε αρωγοί για να ξεσκεπαστεί η  σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μας».

 

Ετικέτες

Τον απολογισμό της χρονιάς, μιας απόλυτα πετυχημένης χρονιάς, έκανε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Άμιλλάς Βαγγέλης Μακρής.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας