Τελευταία ενημέρωση 01:51, 22 Νοε 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το  Εφηβικό τμήμα του Ηφαίστου πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για να περάσει στους «4» του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ όμως σταμάτησε την πορεία του πάνω στο Ηράκλειο.

Ετικέτες

Άτυχος στάθηκε ο ΓΣΠ Αγίων Αναργύρων που βρέθηκε στο δρόμο του Ατρόμητου Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004).

Ετικέτες
13 γκολ σε δύο μόλις παιχνίδια. Ο εκπληκτικός Ατρόμητος Κ13 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) στο πλαίσιο του τουρνουά Soccerlink ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος) κέρδισε τον ΠΑΣ Γαλάτσι με δσκορ 6-2.
Ετικέτες

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τις ακαδημίες της Άμιλλας και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ετικέτες

 Το γιαννιώτικο πείσμα και η αγάπη για τη δουλειά που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που κατάγονται απο αυτή τη γεωγραφική γωνιά της Ελλάδας σμίλεψε την οικογένεια Αποστόλου. Ο ένας αδελφός ο Τόλης Αποστόλου είναι πολύ γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου προφανώς γιατί το συγκεκριμένο άθλημα είναι ευρέως διαδεδομένο και θεωρείται στις μέρες μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων σκάουτερ. Εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται ως γνωστόν στον Ατρόμητο, του οποίου διατέλεσε παίκτης στη δεκαετία του '80.

Ο Νίκος Αποστόλου που παρουσιάζει σήμερα το peristerisports ασχολείται με ένα άθλημα την πάλη που είναι λιγότερο διαδεδομένο αλλά θεωρείται και αυτός αυθεντία στο χώρο του, όπως ο αδελφός του Τόλης. Παλιός αθλητής της πάλης ο Νίκος Αποστόλου είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητής στην Ελλάδα έχοντας αναδείξει δεκάδες πρωταθλητές και συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα αλλά και τον σύλλογο του, τον ΑΟ Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων συνεχίζοντας να φέρει ακόμη και τώρα μετάλλια.

Πρωταθλητές πάλης σε πανελλήνιο επιπεδο έγιναν όμως και οι δύο γιοι του Νίκου Αποστόλου ο οποίος απολαμβάνει τον πλήρη σεβασμό όσων ασχολούνται με την πάλη και ιδίως των αθλητών οι οποίοι πολύ απλά τον αποκαλούν «δάσκαλο».

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας