Τελευταία ενημέρωση 02:30, 15 Ιουλ 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ με προφανή σκοπό να επηρεάσουν έμμεσα τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο που θα σφυρίξει απόψε στο Περιστέρι έχει βάλει εδώ και λίγα 24ωρα ο ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

«Ασχολήθηκα με την Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. γιατί είδα ένα τμήμα νοικοκυρεμένο και με προοπτική». Ο  Γιώργος Κρασάκης (αριστερά στη φωτό), υπεύθυνος των Ακαδημιών της Κολύμβησης που εδώ και μία εβδομάδα είναι και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Υδατοσφαίρισης του «Επίσημου Πρεσβευτή της πόλης του Περιστερίου» μιλάει στο peristerisports.

Από το κολύμπι βρέθηκες και  στην υδατοσφαίριση … πιστεύεις ότι αυτά τα δύο πάνε μαζί?

 Είναι ο απόλυτος συνδυασμός για να πετύχεις στην Υδατοσφαίριση… Ποτέ μου δεν δήλωσα ότι είμαι παίχτης του WaterPolo, είχα την ευκαιρία όμως στην αθλητική μου καριέρα να παίξω και λίγο πόλο! Αυτό που κάνω στον Γ.Σ.Π. είναι,  παράλληλα με τις βασικές αρχές της Υδατοσφαίρισης , να μαθαίνω τα αγοράκια που ξεκινούν στο WaterPolo να κολυμπούν σωστά. Και η ερώτησή σου είναι πολλή σωστή γιατί μου δίνει και την ευκαιρία να τοποθετηθώ πάνω στο αιώνιο δίλλημα «Κολύμπι ή WaterPolo?». Και η απάντηση είναι απλή και ισχύει για όλα τα αθλήματα. Το κάθε παιδί θα πρέπει να ασχοληθεί με το άθλημα που του ταιριάζει, που του αρέσει και τελικά να κάνει αυτό που αγαπά! Στην αρχή η πρόταση που δέχτηκα από την Υδατοσφαίριση για να συνδράμω στην ανάπτυξη και των δικών τους ακαδημιών με ξάφνιασε. Δεν σου κρύβω ότι αιφνιδιάστηκα. Στην Ελλάδα υπάρχει ένα τεράστιο ταμπού που αγκαλιάζει τον υγρό στίβο. Οι περισσότεροι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται και στο κολύμπι και στο waterpolo, συχνά υψώνουν τοίχος άρνησης στο να «περάσουν» αθλητές τους από την κολύμβηση στην υδατοσφαίριση. Προτιμούν να πάει ο αθλητής τους σε ένα άλλο άθλημα εκτός νερού παρά να γίνει παίχτης της Υδατοσφαίρισης. Και αυτό δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο… Συμβαίνει στον υδάτινο στίβο σε όλο τον κόσμο. Φαντάζεσαι λοιπόν πόσο καινοτόμο είναι,  ένας ενεργός προπονητής κολύμβησης και υπεύθυνος Ακαδημιών  να είναι ταυτόχρονα και αυτός που μαθαίνει, σε διαφορετική ώρα, τα πρώτα βήματα στα παιδάκια της Υδατοσφαίρισης μέσα στον ίδιο Σύλλογο. Αυτό όμως θέλουμε στον Γ.Σ.Π.! Την ποιοτική διαφορά … το καινούργιο! Όταν κουνάς τα χεράκια και τα ποδαράκια σου στο νερό … δημιουργείς κυματάκια και δείχνεις ότι δουλεύεις ! Θα πρέπει λοιπόν να ταράξουμε τα νερά εάν θέλουμε να πάμε μπροστά!

 Η σχέση σου με το υπόλοιπο Team της Υδατοσφαίρισης?

 Η μαγεία στον Γ.Σ.Π. είναι ότι όπου και να βρεθείς,  από το μπάσκετ μέχρι και την κολύμβηση και το waterpolo,  είσαι κομμάτι του Συλλόγου! Για μένα είναι μαγεία να προσφέρω και στο πόλο εκτός από την κολύμβηση. Η χρονική περίοδος προσαρμογής που χρειάστηκα ήταν λίγα λεπτά. Είχαν γίνει οι συζητήσεις με τον Αρσένη Μαρούλη (Α΄ Προπονητή  της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.) και είχαμε συμφωνήσει για το προπονητικό πλάνο, με τον Γιάννη Φέγγο ( Έφορο Ακαδημιών Υδατοσφαίρισης) μιλάμε καθημερινά ούτως η άλλως από την αρχή της σαιζόν και γνώριζα πολύ καλά τα «θέλω» και τους στόχους του για το τμήμα. Παράλληλα με τον Φίλιππο Κότση (Πρόεδρο του Γ.Σ.Π.) είχαμε μιλήσει για την φιλοσοφία που έχει ο Σύλλογος ώστε τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα αθλήματα με τα οποία δραστηριοποιούμαστε σαν Γ.Σ.Π. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με το τμήμα Υδατοσφαίρισης ο Μπάμπης Κλεωνάκος (Προπονητής Μίνι Παίδων) μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου σε ότι χρειαστώ. Η συνεργασία μου με τον Μπάμπη είναι ίσως η πιο σημαντική μιας και το τμήμα του είναι η συνέχεια του δικού μου. Οπότε πρέπει να προγραμματίσουμε τις προπονήσεις έτσι ώστε τα παιδάκια που είναι τώρα σε μένα να πάρουν όλα εκείνα τα εφόδια για να συνεχίσουν την πορεία τους  στην κατηγορία των Μίνι Παίδων με ευκολία. Είχα την ευκαιρία να γνωριστώ και με τον Βασίλη Καμάρη (Προπονητή Έφηβων και Παίδων) ο οποίος μέσα από την εμπειρία του  έδωσε έναν καινούργιο ρυθμό και στο δικό του τμήμα.  Πραγματικά χρειάστηκα λίγα λεπτά… αυτά που απαιτούνται για ένα καλωσόρισμα!

 Τώρα που ζεις το τμήμα της Υδατοσφαίρισης  από «μέσα» τι βλέπεις?

 Βλέπω κέφι και όρεξη για δουλειά… βλέπω όλους όσους ασχολούμαστε με την Υδατοσφαίριση στο Περιστέρι, να ζούμε το ίδιο όνειρο για μία ομάδα που στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει στο χώρο του Ελληνικού WaterPolo. Αυτό το «διαφορετικό» το έβλεπα και πριν δεχτώ την πρόταση για την ένταξή μου στην ομάδα! Θα τολμούσα να πω ότι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ασχολούνται με το WaterPolo του Γ.Σ.Π. το μάτι τους … γυαλίζει! Την κάθε τους κουβέντα, την επόμενη ημέρα την βλέπεις να γίνεται πράξη! Τώρα που έγινα ένα με αυτούς τους παθιασμένους της Υδατοσφαίρισης, βλέπω ότι γυαλίζει και το δικό μου μάτι! Η Υδατοσφαίριση έχει μεγάλη προοπτική στην πόλη μας και αυτό το πιστεύει και το στηρίζει με πάθος όλος ο Σύλλογος. Και το αληθινά εντυπωσιακό, που δεν το ζεις εύκολα στα ατομικά αθλήματα, είναι ότι το ίδιο βλέμμα πίστης και ενθουσιασμού έχουν και οι γονείς των αθλητών μας . Από τον γονιό του μικρότερου μέχρι και τον γονιό του  μεγαλύτερου! Μιας και ασχολούμαι με μικρά παιδιά, θα έλεγα ότι νοιώθω σαν τον «Γιώργο στην πισίνα των Θαυμάτων»! Αυτός όμως είναι ο Γ.Σ.Π…. ένας σύλλογος που προσπαθεί να πραγματοποιήσει αθλητικά όνειρα.

 Πως βλέπεις την πορεία του Συλλόγου στα επόμενα χρόνια ?

 Ο Σύλλογος φάνηκε από την αρχή της φετινής σεζόν ότι κάνει ένα δυναμικό restart σε όλα τα τμήματά του. Είμαι σίγουρος ότι τόσο στο μπάσκετ όσο και στον υγρό στίβο θα έχουμε μεγάλες επιτυχίες στα χρόνια που έρχονται. Εκτιμώ ότι όταν δουλεύεις με στόχο και πλάνο και αγαπάς αυτό που κάνεις , οι επιτυχίες είναι μονόδρομος. Ο Φίλιππος, στην παρουσίαση της ομάδας του Μπάσκετ στο Δημαρχιακό μέγαρο, αναφέρθηκε στην μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει αποκτήσει ο Γ.Σ.Π. μέσα από τα 45 χρόνια λειτουργίας του. Θα στηριχτούμε σε όλη αυτή την γνώση για να φέρουμε τα αποτελέσματα.

 Πάμε WaterPolo … Πάμε Γ.Σ.Π.?

 Σε αυτό είμαι απόλυτος ! Το όνομα του Γ.Σ.Π.  αποτελεί μία εγγύηση για κάθε νέο παιδί που θέλει να ασχοληθεί με τον αθλητισμό στην πόλη του Περιστερίου. Ο χαρακτηρισμός που έχει δοθεί στον Σύλλογο ως «ο Επίσημος Πρεσβευτής της πόλης του Περιστερίου» προσθέτει σημαντικό βάρος τόσο στις φανέλες όσο και στα μαγιό μας ! Και είμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε αθλητές και πόλη! Πάμε Γ.Σ.Π. λοιπόν!

 

 

Ετικέτες

Kαλή αρχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έκανε σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 ο οποίος μπορεί να μην κέρδισε την αντίστοιχη της ΑΕΚ (τελικό σκορ 1-1) στο γήπεδο του Ηφαίστου ωστόσο η εικόνα των παικτών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν εξαιρετική.

Μιλάμε για μια νέα ομάδα και πιο νεανική από τις υπόλοιπες της κατηγορίας, απόδειξη ο Βιταλιώτης που έχει γεννηθεί το 2000 που έχει πολύ μέλλον ενώ πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η ΑΕΚ έπαιξε κομπλέ αλλά ο Ατρόμητος στερήθηκε την παρουσία τριών βασικών του παικτών. Των Λώλου, Ιγμπινόμπα που είναι με την Εθνική Παίδων στην Ισλανδία και του τραυματία Μαρκουλάκη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Ατρόμητος το πρώτο και η ΑΕΚ το δεύτερο. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ αλλά ισοφάρισε στο 35’ ο Τριμμάτης με πέναλτι που κέρδισε ο Κακοσίμος. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Βασίλη Καλτσή είχε δύο δοκάρια με τους Δώση και Κοκοσίμο.

Πολύ κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου Ηφαίστου για ματς τέτοιου επιπέδου, ανάμεσα τους οι γνωστοί Βασίλης Τσάρτας, Ντανιέλ Μπατίστα, από τον Ολυμπιακό ο Ελευθεριάδης, από την ΑΕΚ ο Καραφέσκος καθώς και ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς.

Τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Κιναλης,Αποστολου,Ασλανι,Ναζος, Βιταλιωτης, Χατζοβασιλακης,Ιμερι, Δοσης, Μοιρασγεντης ,Κακοσιμος, Τριμματης.. Έπαιξαν και οιΚιτσοπουλος,Ζαραφετας, Ζωης,Παναγιωτιδης.

Ετικέτες

Μια ισοπαλία για τα Τζούνιορ και μια νίκη για το Παμπαιδικό ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσε σήμερα ο Ηρακλής. Αναλυτικά:

Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ JUNIOR ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΥ 2-2

Πλούσιο θέμα με 4 γκόλ είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι θεατές στην φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της χωράφας .
Το τελικό σκόρ 2-2 δεν αφήνει παραπονεμένους τους θεατές. Τα γκόλ του Ηρακλή πέτυχαν: ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΙΑΣΩΝ

 Α.Π.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-0

Με μία καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του η ομάδα του παμπαιδικού τμήματος (ΦΩΤΟ) με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Άμιλλας.
Τα γκόλ για την ομάδα του Ηρακλή πέτυχαν: ΣΑΡΜΠΑΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ. Απέκρουσε πέναλτι ο ΚΑΝΑΒΑΚΗΣ Γ.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2004) επικράτησε εύκολα σε φιλικό παιχνίδι του Αετού Κορυδαλλού με σκορ 4-0. Η ομάδα του Σωτήρη Ρίζου για μια ακόμη φορά έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Τσουχλαράκης άνοιξε το σκορ, από αυτογκόλ έγινε το 2-0 και ακολούθησαν δύο τέρματα από τους Τσαντίλα, Μητρόπουλο που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Toν αγώνα ξεκίνησαν οι: ΡΙΠΗΣ - ΚΑΡΔΑΜΗΣ - ΔΕΣΙΠΡΗΣ - ΝΤΟΝΙΚΙΑΝ -ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΟΥΧΛΑΡΑΚΗΣ - ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ - ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ - ΕΝΤΟΥ - ΑΝΤΑΛΗΣ.

Δείτε φάσεις από τον αγώνα στο βίντεο που ετοίμασε για το peristeri sports o Νίκος Τσουχλαράκης.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

200άρης ο Ρισβάνης!

200άρης ο Ρισβάνης!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Πρώτη συγκέντρωση 29 Ιουλίου

Πρώτη συγκέντρωση 29 Ιουλίου

14 Ιουλ 2020 Κηπούπολη

Τελική ευθεία για προπονητή
Ανακοίνωσε Λ.Πολίτη

Ανακοίνωσε Λ.Πολίτη

14 Ιουλ 2020 Άγιος Ιερόθεος

Ο Κορακάκης επιστρέφει στην Κ19!

Ο Κορακάκης επιστρέφει στην Κ19!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Το «αντίο» του Χόρτσα!

Το «αντίο» του Χόρτσα!

14 Ιουλ 2020 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας