Τελευταία ενημέρωση 23:17, 14 Δεκ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Βροντερό και δυναμικό παρών θα δώσει ο Ηρακλής Περιστερίου στο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Ετικέτες

Κινήσεις, προγραμματισμό και οργάνωση που προϊδέζουν για κάτι πολύ καλό πραγματοποιεί ο ΓΣΠ ο οποίος συνέχισε το μεταγραφικό ντεμαρτάζ ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σωκράτη Ψαρρόπουλου. 

Ετικέτες

Tην άνοδο στην Γ΄ Κατηγορία ΕΣΚΑ πανηγυρίζει ο Αστέρας Περιστερίου μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και ως πρώτη επιλαχούσα ομάδα.

Ετικέτες

 Ένα γεμάτο γήπεδο θέλει και χρειάζεται την Κυριακή ο Ατρόμητος για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει τουλάχιστον την τρίτη θέση στα πλέι οφς και η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ στις θύρες 2, 4 και 7 ευρώ καθώς και το κλασικό 5ευρώ στη Θύρα 5 προκειμένου να πετύχει τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση του κόσμου. Ήδη το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι πολύ μεγάλο για το τελευταίο ματς της χρονιάς που ίσως μέσα από αυτό να έρθει κάτι αναπάντεχο αλλά και πολύ μεγάλο για τον Ατρόμητο.

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων ανακοίνωσε ότι αύριο Παρασκευή η πώληση από το γραφείο της διαχείρισης (θύρα 2) από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/.

Ετικέτες

Mε είκοσι μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Γιώργος Σπανός για όσα έγραψε σε βάρος του ο διαιτητής Ζαχαριάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι. Δηλαδή δεν θα έχει δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας