Τελευταία ενημέρωση 18:12, 27 Ιαν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ηρακλή. Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Πανόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη είναι τα εξής: Αντιπρόεδρος Α. Τράπαλης, Γενικός Γραμματέας Χ. Βαρδαραμάτος, Ταμίας: Θ. Γεωργακόπουλος, Γενικός Αρχηγός: Χ. Χριστοφορίδης, Μέλος: Σ. Φιλιππάκης.

Η προετοιμασία θα ξεκιήσει στις 18 Αυγούστου ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ετικέτες

Αφήνει την Κύπρο σε ηλικία 14 ετών, ένα νέο παιδί για να ζήσει το όνειρο του στον Ατρόμητο. Τόσα χιλιόμετρα μακριά από την οικογένεια του για να ζήσει το όνειρο.

Ετικέτες

Όταν στην πόλη σου υπάρχει μια ομάδα που σε κάνει υπερήφανο όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά πλέον και στην Ευρώπη εκείνο το όνειρο που πρέπει να έχει κάθε νέο παιδί, κάθε φιλόδοξος ποδοσφαιριστής είναι να παίξει κάποτε σε αυτή την ομάδα της πόλης του.

Όταν στην πόλη σου υπάρχουν όμως ομάδες που αποτρέπουν από κάθε νέο παιδί, από κάθε φιλόδοξο ποδοσφαιριστή αυτό το όνειρο με το πρόσχημα ότι θα πάνε σε μια πιο μεγάλη αλλά εκτός πόλης ομάδα, τότε αρχίζει το πρόβλημα και η απώλεια της λογικής.

Το peristerisports στην ιδρυτική του διακήρυξη τον περασμένο Οκτώβριο όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες σας είχε πει το αυτονόητο: Ότι είναι εδώ για να ενώσει και όχι για να διχάσει τις ομάδες της πόλης. Ότι είναι εδώ για να προασπίσει τα συμφέροντα και μόνο των ομάδων της πόλης της. Ότι δεν θα γκρινιάζει και ούτε θα προκαλεί διχόνοια.

Για πρώτη φορά όμως από τότε βλέπουμε μια συμπεριφορά από ομάδα της πόλης μας, κι εν προκειμένω της Κηπούπολης, που έρχεται σε εντελώς αντίθετη θέση με την ιδρυτική μας διακήρυξη. Και για πρώτη φορά θα γκρινιάξουμε.

Μια ιστορική ομάδα της πόλης μας που μέχρι τώρα την αντιμετωπίζαμε με σεβασμό και πέρσι τέτοιο καιρό χαιρόμαστε μαζί της για την άνοδο στη Β' ΕΠΣΑ.. Δεν παύει να είναι όμως μια ομάδα  που επέστρεψε στη Γ’ Αθηνών και η οποία θέλοντας να δείξει ότι αλλάζει επίπεδο, ανακοίνωσε και μάλιστα με περίσσια χαρά την συνεργασία της με το δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού. Θεέ (του ποδοσφαίρου) και Κύριε!. Εμείς για την ομάδα αυτή χαιρόμασταν δηλαδή πέρσι;

Τίνος φαεινή ιδέα είναι αυτή; Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν μέσα στην πόλη μας ομάδες που θέλουν να πουν στα νέα παιδιά της πόλης μας ότι «κοίταξε εδώ δεν σε παρακολουθεί ο Ατρόμητος, σε παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός» λες και ο Παναθηναϊκός θα περιμένει από τα παιδιά της Κηπούπολης. Της κόκκινης Κηπούπολης που εμείς ξέραμε και τώρα γίνεται πράσινης.

Δικαίωμα της βέβαια της Κηπούπολης να κάνει όποια συνεργασία θέλει, κόκκινη, πράσινη, κίτρινη, μαύρη. Η Κηπούπολη όμως που εμείς συμπαθήσαμε και κάποτε βλέπαμε τα παιχνίδια της δεν είναι πια η Κηπούπολη. Είναι μια άλλη Κηπούπολη. Αυτό το δρόμο διάλεξε, αυτόν να πάρει. Καλή της επιτυχία. Εμείς θα μείνουμε με την ανάμνηση της Κηπούπολης που ξέραμε. Της Κηπούπολης του Ανδροκλή Κωνσταντινίδη. Της Κηπούπολης του Στολίγκα. Της Κηπούπολης των τόσων παιδιών που έπαιξαν στις ομάδες της πόλης μας και βεβαίως στον Ατρόμητο.

Τι να κάνουμε όμως. Οι άνθρωποι της Κηπούπολης ονειρεύονται πια τα παιδιά της πόλης μας να παίξουν στον Παναθηναϊκό. Τους το ευχόμαστε!. Μάλλον δεν ξέρουν ότι ο Ατρόμητος ανταγωνίζεται πια τον Παναθηναϊκό. Αυτή όμως την Κηπούπολη που γαλουχεί τα παιδιά της πόλης μας με αυτή τη νοοτροπία εμείς πάντως δεν την θέλουμε!. Συγνώμη αλλά δεν την θέλουμε!

Ετικέτες

Καθορίστηκε το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας πόλο στο οποίο συμμετέχει η γυναικεία ομάδα του ΓΣΠ ξεκινώντας μάλιστα από σήμερα τις υποχρεώσεις της.

Ετικέτες

Με τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης φλερτάρει ο Διονύσης Σκουλίδας καθώς απόψε διεξάγεται ο μεγάλος τελικός της Εθνικής Εφήβων με την αντίστοιχη της Τουρκίας.

Ο νεαρός άσος του ΓΣΠ έχοτας μεγάλη συμμετοχή στη μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ετοιμάζεται να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Καλή επιτυχία.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Χαμηλή πτήση και στη Πετρούπολη!

Χαμηλή πτήση και στη Πετρούπολη!

27 Ιαν 2020 Πράσινα Πουλιά

Πήρε βαθμό στο Χαλάνδρι

Πήρε βαθμό στο Χαλάνδρι

27 Ιαν 2020 Ιπποκράτης

Γύρισε άπραγη από την «Αγία»
Ήττα από το Καλαμάκι στο Περιστέρι!

Ήττα από το Καλαμάκι στο Περιστέρι!

27 Ιαν 2020 Ένωση Περιστερίου

Έσωσε την παρτίδα στο 90\!

Έσωσε την παρτίδα στο 90\!

27 Ιαν 2020 Γαλαξίας

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας