Τελευταία ενημέρωση 09:33, 03 Ιουν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την επιστροφή στου στην Α' κατηγορία πανηγυρίζει ο Φίλιππος μετά την αναδιάρθρωση των κατηγοριών που ανακοίνωσε η ΕΣΚΑ.

Ετικέτες

Κοινή πορεία θα ακολουθήσουν και τη νέα περίοδο ο Ηρακλής Περιστερίου και ο Ανδρέας Νάστος.

Ο έμπειρος τεχνικός που έδειξε εξαιρετικά δείγματα δουλειάς στην Περιστεριώτικη ομάδα, συναντήθηκε με τη διοίκηση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ετσι, ξεκινάει πλέον ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο με στόχο ο Ηρακλής να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος και να ανταποκριθεί και πάλι στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ετικέτες

Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα χρόνια ο Νίκος Αναστασόπουλος αποχωρεί από τον προεδρικό θώκο του ΑΟ Περιστερίου.

Ο  νέος πρόεδρος του συλλόγου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στη γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση

«Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη. Η Γεν. Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της ομάδος Κρέσνας 90. Η πρώτη θα οριστεί στις 18.00 μμ και σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί στις 20.00 μμ βάσει καταστατικού του Συλλόγου και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο παρουσία δικηγόρου και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής . Τα μέλη μπορούν να θέσουν υποψηφιότητες μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουνίου στο προπονητήριο της ομάδος, στην οδό Τσαλαβούτα»

 

Ετικέτες

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας στον Άγιο Ιερόθεο, ο Γιάννης Συμάκος αποτελεί παρελθόν.

Ετικέτες

Έπειτα από δυο περίπου μήνες αναγκαστικής απραξίας στο μπάσκετ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στο Περιστέρι μπήκαν στις 18 Μαϊου ξανά στο γηπεδο.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται σχετικά με την εκγύμναση των παικτών οι «κυανοκίτρινοι» προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ, των πέντε (Ξανθόπουλος, Σαλούστρος, Αγραβάνης, Καράμπελας και ο νεαρός Μπάλσα Ράντονιτς) και των τεσσάρων (Βασιλόπουλος, Γόντικας, Βησσαρίου και Τόλα) παικτών αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα αυτό θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, υπό την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του με σκοπό την βελτίωση της ατομικής τεχνικής των παικτών.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας