Τελευταία ενημέρωση 07:46, 23 Φεβ 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση της απευθείας παραμονή πήρε η Κηπούπολη στον Άγιο Δημήτριο κόντρα στη Θύελλα με 0-0 και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδιοξία.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Ελευθεριάδης, Νταλάκας, Στεργιάκος, Μπαρδόσας, Σ. Τζελέφας (72’ Νούλας), Χαλεπλιάν (46’ Τρυφωνίδης), Κουκοβίνης, Τσιρκινίδης (82’ Π. Τζελέφας), Παπανικολάου, Μινάι (80’ Λαναράς).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σταμάτης (64’ Λίτσας), Ε. Λάππας, Τσαμπάς (57’ Διαγκόζης), Κ. Λάππας, Τζαμαλής (84’ Φαρμάκης), Σταυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Λαγός, Ασκοτύρης (80’ Καραλής).

Ετικέτες

Βαθμό - χρυσάφι που του διώχνει το άγχος, δεδομένου ότι επίκειται τιμωρία για τη χρησιμοποίηση τιμωρημένου παίκτη στο Καμάρι, πήρε ο Ιερόθεος στο Κερατσίνι με σκορ 1-1. Έχει μάλιστα κάθε λόγο για να αισθάνεται αδικημένος καθώς ισοφαρίστηκε στο 93' από τον Χατζησωτηρίου. Το 0-1 είχε κάνει ο Τσαρκάνι στο 27'.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ(Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κούμπουλα, Γκουριώτης, Μηλιώτης, Χαρίτος, Καλιακούδας(78′ Κόττας), Νικολέτος(57′ Καρέλης), Ροκάκης, Στρίγκας(46′ Φερνάντο), Χατζησοφρονίου, Μπεσού, Ντιρμίσι(67′ Σάμαρης).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ(Ισίδωρος Σταυριανός): Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Απσοτόλου, Μεταλινός (25′ λ.τρ. Κομνηνός, 65′ Χατζηστάμου), Τσατσαρής, Μπαττής, Ηλιάδης (76′ Πολίτης), Μουκίδης, Κράσι (82′ Χρήστου), Τσαρκάνι, Ντάφλας.

Ετικέτες

Χωρίς τον Νταβιώτη που την Πέμπτη υπέστη μία σύσπαση στον δικέφαλο και τον τιμωρημένο Γκάλο αλλά με τον Ντε Πο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε έφυγε για την Κρήτη η αποστολή του Ατρόμητου, για το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ.

Ετικέτες

Με μια σημαντική επιστροφή θα πάει ο Άγιος Ιερόθεος στο Κερατσίνι για να αντιμετωπίσει το Κερατσίνι γνωρίζοντας ότι πλέον χρειάζεται  βαθμό ή βαθμούς για να μην μπει σε διαδικασία άγχους δεδομένου ότι εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με το Καμάρι που θα φέρει την αφαίρεση τεσσάρων συνολικά βαθμών. 

Στη διάθεση του προπονητή Ισίδωρου Σταυριανού έχει ενσωματωθεί πλήρως από την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Πολίτης, ένας παίκτης που αποτελούσε τα τελευταία χρόνια βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος αλλά φέτος έχασε παιχνίδια από την ελλιπή προετοιμασίας λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Η ιεροθιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παραταχθεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος Κ15 έχοντας κάνει και καλύτερα παιχνίδια επικράτησε  με σκορ 5-0 του ΟΦΗ στο γήπεδο της Χωράφας για το πρωτάθλημα της Super League δείχνοντας την ωριμότητα του ως ομάδα ακόμη και όταν δεν φθάνει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. 

Ο Τσαγγάρης σημείωσε γνήσιο χατ τρικ με γκολ στο 25', 38' 66' και ακολούθησαν δύο τέρματα από τους Αραπίτσα 75', Πιζάνια 77'που υπέγραψαν την άνετη νίκη.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Κοντοβράκη οι Σταυριανάκος, Σκλάβος, Αγγέλης, Κορομηλάς, Αλεξίου, Κουμπάρος, Κυριφίδης, Αμπαρτζίδης, Τσαγγάρης, Πρεβεζάνος, Μπέκος.

Έπαιξαν και οι Αραπίτσας, Δέδε, Λέντζας, Μπαλάφας, Πιζάνιας.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας