Τελευταία ενημέρωση 04:34, 18 Αυγ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε μια ευρωπαϊκής επιπέδου πρωτοβουλία, που δεν τις συναντάμε στις εγχώριες διοργανώσεις, προχώρησαν οι φροντιστές του Ατρόμητου Σαράντος Χατζηγιαννάκης και Παναγιώτης Φραγκούλης αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Οι ευρωπαϊκές ομάδες δεν πρέπει να φαίνονται μόνο εντός γηπέδου αλλά και σε κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της κάτι που το επιβεβαιώνει η πρωτοβουλία των δύο φροντιστών που σαν άλλοι «άσπροι σίφουνες» έκαναν τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας στο «Στάδιο του Στρατού» κυριολεκτικά να αστράφτουν καθώς τα καθάρισαν και τα παρέδωσαν  ίσως ακόμη καλύτερα απ' ότι τα παρέλαβαν.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε φυσικά θετική εντύπωση στους ανθρώπους της Λέγκια  μόλις το  διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι κατά την αποχώρηση της περιστεριώτικης αποστολής.

 

 

Ετικέτες

 Να πετάξουν μαζί του ψηλά καλεί ο ΓΣΠ τους παλιούς και νέους οπαδούς του, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο Περιστέρι.

Ετικέτες

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ, με την πραγματική έννοια, θα δώσει το Σάββατο η ομάδα Κ17 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει την Ανδρική ομάδα του Καματερού που θα αγωνιστεί στην Α' κατηγορία ΕΠΣΑ και ασφαλώς οι συνθήκες του αγώνες θα βοηθήσουν τον Γιώργο Κορακάκη να βγάλει ακόμη περισσότερα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του αλλά και το πόσο έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα απέναντι σε ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας και εμπειρίας.

Ετικέτες

Την πρώτη συγκέντρωση πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Ατρόμητος Κ15 ο οποίος αποτελείται από παίκτες γεννημένους το 2005.

Ετικέτες

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ήφαιστος συνεχίζοντας την προσπάθεια του για να θωρακιστεί σε όλες τις γραμμές. Συγκεκριμένα απέκτησε τον 26χρονο μέσο Δημήτρη Χαϊδά από την Τεγέα Αρκαδίας και ο οποίος ήδη ενσωματώθηκε στην προετοιμασία.

 

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

17 Αυγ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

17 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Σενάρια για Ανδρούτσο

Σενάρια για Ανδρούτσο

17 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλική ήττα στην Ηλιούπολη

Φιλική ήττα στην Ηλιούπολη

14 Αυγ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας