Τελευταία ενημέρωση 17:46, 05 Ιουν 2020
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Back to... reality!

Απο χθες Τετάρτη ξεκίνησαν πάλι τα εκπαιδευτικά μαθήματα στην ΑΠΕ Γιτάνη στο κλειστό γυμναστήριο «Δίδυμα».

Ετικέτες

Από την περασμένη Τρίτη (2 Ιουνίου) έχει ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία των τμημάτων κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου.

Ετικέτες

Στις 4 Ιουλίου σε αγώνα μπαράζ με τον ΟΥΚ Βόλου θα κριθεί η άνοδος στην Α1 για την ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣΠ.

Ετικέτες

Το βίντεο για τα 97χρονα γενέθλια του Ατρόμητου  που έγιναν στην πλατεία δημαρχείου «ανέβασαν» οι οργανωμένοι  φίλαθλοι Fentagin στην επίσημη σελίδα τους στο YouTube.

Ετικέτες

Μια πολύ «δυνατή» εσωτερική μετεγγραφή πραγματοποίησε  ο Άγιος Ιερόθεος εν όψει της νέας χρονιάς καθώς ήρθιε σε συμφωνία με τον Γιώργο Πολίτη, έναν από τους παίκτες που έχει ταυτιστεί με την πετυχημένη πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο του Άγιου Ιερόθεου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Πολίτη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ενσωματώθηκε στην ομάδα πριν από πέντε χρόνια, βοηθώντας σημαντικά τον Άγιο Ιερόθεο να πετύχει τους στόχους του. Την περσινή σεζόν, ο Πολίτης δεν μπορούσε να βοηθήσει όπως θα ήθελε ο ίδιος καθώς οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν. Ευχόμαστε στον Γιώργο Πολίτη καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας