Τελευταία ενημέρωση 23:51, 25 Μαϊ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο προπονητής του Περιστερίου έδωσε τη δική του διάσταση για τον ημιτελικό κόντρα στους «πράσινους».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση ανέφερε... «Η νίκη αποτυπώνει όλη την προσπάθεια του κλαμπ. Είχαμε μια κατάσταση στρες που κανείς άλλον πλην του Βασιλόπουλου δεν μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις. Η άμυνα ήταν αυτή που μας κράτησε και στο τέλος με τον Καράμπελα βρήκαμε λύσεις. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Την εμπειρία την περπατάς, δεν στην χαρίζει κανείς. Με εξαίρεση τους Βασιλόπουλο και Σκορδίλη κανείς άλλος δεν έχει παίξει τέτοια παιχνίδια. Στην αρχή θέλαμε να σωθούμε, αλλά με την δουλειά των παικτών ανεβάζαμε τον πήχη και τώρα βρεθήκαμε στην τετράδα»

Για τον Ήφαιστο: «Ο Ήφαιστος έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Έχει καλούς Έλληνες και έμπειρους ξένους. Ο Σωτήρης (σ.σ Μανωλόπουλος) έκανε πολύ καλή δουλειά στη Λήμνο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Μην είμαστε παράλογοι. Θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια αυτά. Τώρα είναι playoffs. Μην ξεγελιόμαστε. Και εμείς δεν καβαλάμε το καλάμι. Η νοοτροπία των ομάδων αυτών αυτή είναι. Τώρα ξεκινάνε Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν αυτό το πράγμα.Θα είναι σαν τη μάνα με την κόρη. Για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι αλλά υπάρχει μεγάλη εκτίμηση και αγάπη».

Ετικέτες

Μια τέλεια τριετία με τον πιο τέλειο τρόπο ολοκληρώθηκε για τον ΓΣΠ. Μετά τις δύο σερί ανόδους, το μπασκετικό καμάρι της πόλης επέστρεψε φέτος στα μεγάλα σαλόνια και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο: Με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και την είσοδο στο big 4 του πρωταθλήματος κάτι ανάλογο που έκανε και ο Ατρόμητος στο ποδόσφαιρο.

Ετικέτες

Η ξηρά για τον (Υποψήφιο Ευρωβουλευτή) Γιώργο Ξηραδάκη ήταν πολύ μικρή για να «στεγάσει» τα όνειρα του καθώς τον μάζεψε η η μεγαλοσύνη της Ελληνικής Ναυτιλίας με την οποία και ασχολήθηκε σε όλη του τη ζωή.

Ο Γιώργος Ξηραδάκης από τα δυνατά «όπλα» του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρώπη  σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε τα εξής;

Εισέρχεστε  στην Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία έχοντας στις αποσκευές μια τεράστια εμπειρία στο χώρο της ναυτιλίας.  Πως σκέφτεστε να αξιοποιήσετε αυτή τη γνώση στο Ευρωκοινοβούλιο προς όφελος της Ελλάδας;

 Πρωταρχικός μου στόχος είναι να εκπροσωπήσω την ελληνική θαλάσσια οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ειδικότερα, με τις παρεμβάσεις μου θα επιδιώξω να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής ναυτιλίας και να αντιμετωπιστούν οι παθογένειες του οικονομικού και θεσμικού πλαισίου των Βρυξελλών.

Επίσης, με τις παρεμβάσεις μου θα επιδιώξω την αξιοποίηση των μηχανισμών της Ευρώπης για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της μετάβασης της  ελληνικής οικονομίας στη νέα εποχή.

Μια δύσκολη και έντονα ανταγωνιστική εποχή που απαιτεί την εξασφάλιση πόρων μέσω νέων μορφών χρηματοδότησης, την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών,  

την απόκτηση σύγχρονου και φιλικού προς το περιβάλλον στόλου, την προώθηση της θαλάσσιας οικονομίας που περιλαμβάνει 140 επαγγέλματα, και την προώθηση της δια βίου επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη ναυτιλία.

Αυτές οι εκλογές θεωρούνται ιδιαιτέρως κρίσιμες  λόγω της έξαρσης του λαϊκισμού, την ενδυνάμωση των ακροδεξιών φωνών.  Αν βρεθείτε στις Βρυξέλλες ποιους ξεχωρίζετε ως εν δυνάμει συνομιλητές; 

 Σημασία έχει με ποιους θα πορευτώ για το καλό της Ευρώπης.

Στην πολυτάραχη ζωή μου έχω μάθει να ακούω και να συνομιλώ με τους πάντες, αλλά στο τέλος πορεύομαι με όσους μπορώ να έχω μια κοινή πορεία δράσης.

Αναμφίβολα, θα συνταχθώ με τις δυνάμεις εκείνες που έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο την ενδυνάμωση της Ευρώπης και των δημοκρατικών θεσμών της, αλλά και την ευημερία των πολιτών της.

Δεδομένου πως διανύουμε μία περίοδο όπου το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αμφισβητείται, θα μπορούσατε να μας πείτε σε  ποια Ευρώπη πιστεύετε και για τι είδους Ευρώπη θέλετε να παλέψετε;

Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών και όχι του διευθυντηρίου των Βρυξελλών.

Δυστυχώς, η βασική επιδίωξη όσων ηγούνται σήμερα στην Ευρώπη είναι η ευημερία των αριθμών και όχι η ευημερία των πολιτών.

Σε αυτούς τους πολιτικούς διαφεύγει όμως, ότι οποιαδήποτε πολιτική κι αν εφαρμόσεις αν δεν έχεις σύμμαχο σου το λαό είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Θέλω να παλέψω για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να αντιμετωπιστούν τα καίρια προβλήματα που απασχολούν τους Ευρωπαίους πολίτες.

Κάποτε σας κέρδισε η ναυτιλία παρόλο που προερχόσασταν από μία ιατρική οικογένεια. Τι ήταν εκείνο που σας προσέλκυσε  στην πολιτική;

 Η επιλογή μου να συμμετάσχω στις Ευρωεκλογές δεν εδράζεται σε ιδιοτελή κίνητρα, αλλά πηγάζει από την αγωνία μου για την πορεία και το μέλλον της πατρίδας μας.

Ως άνθρωπος του επιχειρείν με λαμπρή καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θεώρησα ότι δεν έχω την πολυτέλεια να απέχω από μια νέα εθνική προσπάθεια για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική προς εμένα πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, και δεσμεύτηκα να καταθέσω τις γνώσεις και τη διεθνή εμπειρία μου, για να επιτευχθεί η εξωστρέφεια και η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  σας επέλεξε ως εκπρόσωπος της Θαλάσσιας Οικονομίας και της Ελληνικής Ναυτιλίας.  Σε τι φάση βρίσκονται αυτοί οι τομείς και  ποια είναι η δική σας πρόταση για περαιτέρω ανάπτυξη;

Οι τομείς της ναυτιλίας και της θαλάσσιας οικονομίας, αποτελούν την ατμομηχανή της εθνικής οικονομίας, παράγοντας το 10% περίπου του ΑΕΠ της χώρας.

Πρέπει να ξεφύγουμε από τη σύγχρονη, κατασκευασμένη σε ένα μεγάλο βαθμό νοοτροπία να αναζητούμε τον εργοδότη μας στη ελληνικό δημόσιο και να επανέλθουμε στην πραγματική δύναμη του Έλληνα να δημιουργήσει και να παράξει. Ζούμε σε μία χώρα που ως παράκτια θα χρησιμοποιήσει το συγκριτικό της πλεονέκτημα που προκύπτει από τη γεωγραφική της θέση και τις γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις στον πλανήτη. Έχουμε γίνει χώρα εισόδου των προϊόντων που έχει ανάγκη η Ευρώπη, όπως τον προηγούμενο αιώνα ήταν οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης, και παράλληλα έχουμε και την ισχυρότερη ναυτιλία στον πλανήτη. Τα δύο αυτά συγκριτικά πλεονεκτήματα μπορούν να φέρουν μεγάλες επενδύσεις, να δημιουργήσουν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στο διαμετακομιστικό κλάδο,  στη δημιουργία κέντρων μεταποίησης και στο βιοτεχνικό περιβάλλον που δημιουργείται. Εδώ βρίσκεται η λύση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας μας και βεβαίως απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό αποτελεί ο σεβασμός στο περιβάλλον, στην ιστορία και στις δυνατότητες της φυλής μας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε «πύλη εμπορίου» της Ευρώπης, αναβαθμίζοντας τις υποδομές».

Ετικέτες

Την είσοδό του στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας διεκδικεί ο πρώην (πετυχημένος) πρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου Νίκος Μπάρμπης ο οποίος είναι υποψήφιος με την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Καλαντώνη.

Ο Μπάρμπης είναι γέννημα θρέμμα του Άγιου Ιερόθεου και έχει προσφέρει στην ομάδα της γειτονιάς του. Επί ημερών του οπ Άγιος Ιερόθεος αγωνίστηκε στην τότε πανίσχυρη Δ' Εθνική, ενώ με δικά του προσωπικά ανακαινίστηκε η ιστορική λέσχη του συλλόγου στην οδό Ιωαννίνων.

Ο ίδιος αποδέχθηκε την πρόταση του Γιάννη Καλαντώνη για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του θέλοντας με την είσοδο του όπως ευελπιστεί στο δημοτικό συμβούλιο να βοηθήσει την γειτονιά που γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί ακόμη.

Ετικέτες

Στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ θα πάρει μέρος η Ανδρική Ομάδα της Άμιλλας στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας