Τελευταία ενημέρωση 06:24, 12 Μαϊ 2021
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πολύ πιθανή είναι είναι η άμεση επαναδραστηριοποίηση του Μανώλη Τσαγκιώτη από το νέο διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Περοιστερίου.

Ετικέτες

Ο Φίλιππος Κότσης, παλιός αθλητής και επί σειρά διοικητικός παράγοντας για πρώτη φορά αναλαμβάνει την προεδρία του δημοφιλέστερου συλλόγου μπάσκετ της πόλης μας επιβεβαιώνοντας πλήρως το peristerisports που είχε γράψει προ ημερών ότι «βγαίνει μπροστά» και αναλαμβάνει να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα εποχή. Ο απερχόμενος πρόεδρος Ιωσήφ Ξυπνητός θα έχει την ιδιότητα του μέλους. Β' αντιπρόεδρος ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάμπης Καραθάνος ενώ ένας ακόμη πρώην πρόεδρος ο  ΚΑΕ Στέφανος Κιουριτζόγλου ανέλαβε γενικός αρχηγός. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Φίλιππος Κότσης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Νίκος Αναστασόπουλος

Β΄ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Καραθάνος

Γενικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Μουστάκης

Αναπλ. Γενικός Γραμματέας: Απόστολος Φωτόπουλος

Ταμίας: Θωμάς Παπαθεοδώρου

Γενικός Αρχηγός: Κιουριτζόγλου Στέφανος

Αναπλ. Γενικός Αρχηγός: Παρδακίδης Γεώργιος

Μέλη:

Ιωσήφ Ξυπνητός

Γεωργία Ντρε-Παυλίδη

Τζαμουράνης Ηλίας

Δημήτριος Σπαθούλας

Γεώργιος Βανικώτης 

Αναπληρωματικά Μέλη:

Ευγενία Τζάτζου-Γαλάνη

Δημήτριος Τζαβέλλας

Θεοχάρης Τσιστράκης 

Παύλος Μουζάς

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι ένας ακόμη νησιώτικος σύλλογος, προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας που επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο κάνοντας πράξη το σύνθημα «αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Ετικέτες

Τις υποχρεώσεις της για την σεζόν 201415 που ήταν γεμάτη επιτυχίες ολοκληρώνει η ομάδα Κ14 του Ατρόμητου (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2001) και χθες σε φιλικό παιχνίδι αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο Νταμάρι.

Ετικέτες

Το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει η Αργολίδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο η Γεωργία Μαρίνη έρχεται στο Περιστέρι και από τη νέα περίοδο θα φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου.

Η Μαρίνη που κατάγεται από το Κιβέρι και έπαιζε στον Φείδωνα τελείωσε εφέτος το Λύκειο και θα παίξει την νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα του Περιστερίου κάτι βέβαια που τις δίνει την δυνατότητα να κάνει μια σπουδαία καριέρα.

Αποτελούσε στόχο και άλλων ομάδων όμως επέλεξε τον Ατρόμητο επειδή τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα άλματα στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας