Τελευταία ενημέρωση 23:42, 23 Ιαν 2021
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Mε είκοσι μέρες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο Γιώργος Σπανός για όσα έγραψε σε βάρος του ο διαιτητής Ζαχαριάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα στο Περιστέρι. Δηλαδή δεν θα έχει δικαίωμα να μπει στα αποδυτήρια στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Ετικέτες

Ούτε και στη Δεύτερη Γενική συνέλευση που έγινε την Πέμπτη υπήρχε απαρτία και κατόπιν αυτού η οριστική Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 08/06/15 και ώρα 20.00

Είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί Διοικητικό συμβούλιο έτσι όλα τα θέματα να δρομολογηθούν κατά την διάρκεια της πρώτης συνέλευσης.

Το Δ.Σ. έκανε πλήρη αναφορά για τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, παρουσίασε πρόγραμμα βιωσιμότητας του συλλόγου και καλής παρουσίας στο χώρο αλλά οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον από τα μέλη για να υλοποιηθεί . Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι οι καιροί των λίγων παραγόντων που στηρίζουν την ομάδα πάρα-πολλά χρόνια έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Με την συμμετοχή πολλών και με αγάπη προς το σύλλογο όλα θα είναι πιο εύκολα . Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει όλοι να παραστούν στη Γενική συνέλευση να εκφράσουν τις απόψεις τους και να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες του συλλόγου έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

Άλλωστε ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κάνει συνέχεια περήφανη την γειτονιά του , και την πόλη του για το αθλητικό και πολιτιστικό έργο που παράγει : A’ κατηγορία –Δ ‘ -Εθνική – Γ΄ Εθνική- Κύπελλα ήθους- Ακαδημίες.

 

 

Ετικέτες

Η ΓΣΠάρα ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας της  με τον  Σάκη Γεωργοπαπαδάκο για έναν ακόμη χρόνο.

Ετικέτες

Τη δήλωση της χρονιάς έκανε ο Νίκος Νιόπλιας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ετικέτες

Λέτε; Λέτε έστω και στα τελευταία ματς της χρονιάς να του χαμογελάσει επιτέλους η τύχη και να πανηγυρίσει την συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ; Γιατί όχι.

Ετικέτες
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας