Τελευταία ενημέρωση 21:26, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Futsal γυναικών απέναντι στην ΑΕΚ θα διεκδικήσει απόψε ο Ατρόμητος στον μεγάλο τελικό.

Ετικέτες

Την ήττα (9-6) γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον Πανιώνιο στο κολυμβητήριο της Χωράφας για την 8η αγωνιστική του G1 της Β’ Φάσης της Α1 πόλο Ανδρών.

Οι «κυανονίτρινοι» τερμάτισαν στην 7η θέση και θα παίξουν στα play-in με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στον Εθνικό Πειραιά.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που κατέλαβε την 4η στην τελική βαθμολογία με 45 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των play off, με πλεονέκτημα έδρας, τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο ημίχρονο στη Χωράφα ήταν ισορροπημένο (3-3 στο πρώτο 8λεπτο και 2-2 στη δεύτερη περίοδο), ωστόσο στη συνέχεια ο Πανιώνιος με το επιμέρους 0-2 στο τρίτο 8λεπτο πήρε ένα προβάδισμα και το διατήρησε φτάνοντας στη νίκη.

TA 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 2-2, 0-2, 1-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σεννής, Μπιτσάκος Χρ., Παπαδημητρίου, Πρέκας 2, Χρυσοσπάθης 1, Κουκουμάκης, Άντζιτς, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Μπεριστιάνος, Μπιτσάκος Κων., Μπιτσάκος Ανδ., Χόλαντ, Τσαγκάρης, Αλευρίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης 1, Κατραούρας.

Ετικέτες

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση οι γυναίκες του ΓΣ Περιστερίου κυριάρχησαν (22-7) πλήρως της ΝΕ Πατρών για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ετικέτες

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή η ΑΕ Περιστερίου με τον Θρίαμβο Αθηνών, στο οποίο θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το αβαντάζ έδρας στα μπαράζ, κάτι που θα την φέρει πολύ κοντά στην άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την πρόκριση στο Final-4 του BCL έδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας