Τελευταία ενημέρωση 00:23, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η κληρωτίδα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη καθώς δεν έκανε το χατήρι στον Ήφαιστο  για την 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

ΤΗ δυνατότητα κερκίδας «όπως παλιά» αλλά όχι τόσο μακριά  στο Καυταντζόγλειο θα έχει ο Ατρόμητος στο ματς της 8ης αγωνιστικης με τον Ηρακλή κάτι που ανακοίνωσε επίσημα η θεσσαλονικιώτικη ΠΑΕ.

Ετικέτες

Κανονικά πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έλειψε χθες λόγω μιας ελαφριάς ίωσης.

Απουσίαζε ο διεθνής με την Εθνική Λευκορωσίας Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Το βοηθό προπονητή Λουκά Καραδήμο που ανέλαβε καθήκοντα παρουσίασε o Team Manager Σπύρος Σοφιανός πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης στους ποδοσφαιριστές.

Ετικέτες

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΟΑΛ έστειλε ο ποδοσφαιριστής Ελευθέριος Μάμαλης για την τιμή που του έκανε να το εντάξει στο δυναμικό της εξηγώντας και τους λόγους αρχής  που τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στον Κόσμο Νέας Ζωής.

«Είναι που λέει ένα ρητό «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια τα βλέπει ο Θεός και γελάει». Έτσι και στην περίπτωση αυτή. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μη κατέβει η ομάδα Κόσμος Νέας Ζωής στο φετινό τουρνουά, αφού η επιθυμία μου ήταν να παίξω στην ομάδα ΠΟΑΛ η οποία μου έδινε μια θέση στο ρόστερ της, για να συνδράμω και εγώ στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που θα κάνει φέτος.

Έτσι, και για αυτό το λόγο, πήρα με την ομάδα, μέρος στο καλοκαιρινό τουρνουά του Δήμου Περιστερίου. Εκεί συνάντησα ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο, και που ασχολούνται με αυτό με πολύ κόστος, και με μόνο κέρδος την χαρά της νίκης, και την ευχαρίστηση ότι αυτό που κάνουν έχει κάποιο αντίκρισμα.

Ο Παναγιώτης ο Παπαχρήστου και ο Θοδωρής ο Δανίκας, που έχουν το γενικό έναυσμα της ομάδας, είναι άνθρωποι που όταν τους γνωρίσεις καταλαβαίνεις τι σημαίνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο. Λες φίλε αλήθεια θα ήθελα να τους είχα στη δική μου ομάδα.

Συνάντησα μία λειτουργία ομάδας που θα την ζήλευαν ομάδες κατηγορίας, παίχτες που θα είχαν θέση σε πολλές ομάδες της Αθήνας, και πάνω από όλα ανθρώπινους χαρακτήρες που λες οκ είναι αυτοί που θέλω να έχω συμπαίκτες. Στους τρεις αυτούς μήνες από την συναναστροφή μαζί τους κέρδισα πολύ περισσότερα από όσα μπορούσα να φανταστώ. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις, ειδικά αν έχεις λίγο φιλότιμο.

Αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να κατέβει η ομάδα Κόσμος Νέας Ζωής και στο φετινό πρωτάθλημα, και να είμαι πάλι για μια ακόμα φορά ο αρωγός αυτής της προσπάθειας. Με αυτή μου την επιστολή θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, την ομάδα ΠΟΑΛ, τον πρόεδρο Θεόδωρο Δανίκα, τον προπονητή Παναγιώτη Παπαχρήστου, και έναν έναν τους συμπαίκτες μου, όλους ανεξαιρέτως, από αυτόν που ήμασταν σε ένα αγώνα συμπαίκτες, μέχρι αυτόν που παίξαμε μαζί και στους 8-10 αυτούς αγώνες. Τους εύχομαι καλό πρωτάθλημα και θα τα πούμε στην απονομή το καλοκαίρι. Έκανα καλούς φίλους, και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Σεβασμός στην ομάδα. Με εκτίμηση Ελευθέριος Μάμαλης».

Ετικέτες

Μια νέα υπηρεσία εγκαινίασε ο Ατρόμητος δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριιο του αγώνα με τη Βέροια στις πιο φθηνές της Σούπερ Λίγκας, πιο φθηνές και από ένα ερασιτεχνικό παιχνιδι.

Με 5 ευρώ μπορεί ένας φίλαθλος να δει το ματς από την παραδοσιακή θύρα 7 και με 10 ευρώ από τις θύρες 2 και 4.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσιάζει σήμερα την υπηρεσία «print@home» δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας μας να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα με τη Βέροια σε φθηνότερες τιμές.

Από σήμερα (6/10) μέχρι και την Τετάρτη επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ  και εξασφαλίστε έγκαιρα αλλά προπάντων με πιο φθηνή τιμή το εισιτήριο για την αναμέτρηση της 16ης Οκτωβρίου».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας