Τελευταία ενημέρωση 06:54, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η γυναικεία ομάδα  Futsal του Ατρόμητου Αθηνών εξασφάλισε την πρόκριση στο Final-4 του Πρωταθλήματος επικρατώντας στον πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των προημιτελικών επι της Δόξα Δράμας 2016 με σκορ 7-3 και στον επαναληπτικό αγώνα ήρθε ισόπαλη 4-4.

ΑΕΚ,Ατρόμητος Αθηνών, Ηνίοχος και Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής ειναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Futsal.


Τα ζευγάρια έχουν ως εξής:
ΑΕΚ-Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής
Ατρόμητος Αθηνών  - Ηνίοχος.


Και τα δυο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 17/04/2024 ταυτόχρονα στις 21:45 στο ΑΚ.Paradise Park(Μεταμορφόσεως 100, Αχαρναί).


Την επόμενη μέρα, 18/04/2024 στις 21:30, το εισιτήριο για τον τελικό θα διεκδικήσουν οι νικητές των παραπάνω ζευγαριών στο ΑΚ.ΦΥΣΙΑΘΛΟΝ(Εθνικής Αντιστάσεως 39Α,Παλλήνη)

Ετικέτες

O AO Περιστερίου ηττήθηκε στο Μπραχάμι με 3-0 από τον Άγιο Ιερόθεο και πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστιθκή.

Πηγή Soccerlive.gr

"Άρωμα" Βραζιλίας στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Λεονάρντο με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ στο 19'. Κομβική η συμβολή του σε φάση του Περιστερίου στο 35', καθώς έσωσε γκολ σχεδόν πάνω στη γραμμή. Μάλιστα, 2' αργότερα, ο Άγιος Δημήτριος διπλασίασε το προβάδισμα, ύστερα από μακρινό συρτό σουτ του Κασπίρη. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0. Υπό το άγχος του αποτελέσματος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν δοκάρι στο 48'. Από εκεί και πέρα, όσο και να προσπάθησαν, δεν βρήκαν πολλούς διαδρόμους προς την εστία του Κόρδα. Οι γηπεδούχοι απαλλαγμένοι από τη βαθμολογική πίεση έβγαλαν φάσεις, τελικά ο Βλάμης, στο 77', διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πλέον, η ομάδα του Περιστερίου θα διεκδικήσει την οριστική παραμονή του την τελευταία αγωνιστική, εντός, στην κόντρα με τον βαθμολογικά αδιάφορο Άρη Καλαμακίου.

Διαιτητής ήταν ο Αλάμπεης με βοηθούς τους Μαραθωνίτη και Καράμπελα.

ΑΓΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης, Τζινευράκης (56' Κοτσοβός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (73' Νομικός), Βλάμης, Βαφειάδης (73' Πλατέλλας), Κασπίρης (80' Ντάφλας), Ερμάλ (56' Μιτσάνι).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σασσαλος) Κουσίδης, Θεοδωρόπουλος (46' Παπάς), Χαραλαμπόπουλος, Μπούζας, Δρουγουνάκης, Κωτσοβος, Δημητρίου (80' Μωυσιδης), Ζαφειράτος, Ριζβάνι (70' Μιράκα), Λαγός (70' Κωνσταντινίδης), Γεωργακόπουλος.

Ετικέτες

Tην ήττα στην Αλσούπολη με σκορ 3-0 γνώρισε η Χρυσούπολη.

Πηγή Soccerlive.gr

Στο 26ο λεπτό ο Παπαδήμας άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 66' ο Τρούσης αξιοποίησε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ σημείωσε το 2-0, ενώ στο 87' ο Βασίλι βγήκε στον χώρο και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Πρίντζιος, Παπαγεωργίου-Χατζηδάκης

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Κελεμένι, Σώντας (88' Χάνα), Φειδάκης, Ιωαννίδης, Δουγέκος, Τρούσης (80' Σπυράτος), Αρναρέλλης (63' Βασίλι), Κωνσταντάκης (63' Δρυμωνίτης), Παπαδήμας, Μάνδαλος (88' Ξανθουδάκης)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Σιφογιαννάκης (80' Πίττης), Χαλίκης, Πολυζωγόπουλος, Αναγνώστου, Βασιλειάδης (61' Παπανικολάου), Λάππας, Τζαβάρας, Κάστροας (67' Καραλής), Σίντρε (80' Κωτσόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Τζωρτζακάκης.

 

Ετικέτες

Την ήττα από τον Νεοπεντελικό με 4-0 στο Περιστέρι γνώρισε η ουραγός Άμιλλα.

Ετικέτες

Την Τρίτη στις 11.00 θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου η ταφή του επί σειρά δεκαετιών παράγοντα του Ατρόμητου  Θανάση Κασπίρη ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 75 ετών.

Γνήσιος Ατρόμητος μέχρι το τέλος. Την Παρασκευή το απόγευμα ήταν στο «Νταμάρι».....λίγες τζούρες πριν φύγει. Ήξερε ότι ο έφευγε ο Θανάσης δεν τον νίκησε η κακιά αρρώστεια, εκείνος τη νίκησε....Το «Νταμάρι» που λάτρεψε, τα δεκάδες παιδιά αν όχι εκατοντάδες, οι προπονητές, όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εδώ και 45 χρόνια τον έχει στην καρδιά της. Σφράγισε μια ολόκληρη εποχή ο Κασπίρης από τα τέλη του '70 όταν πήγαινε τα χρήματα μέσα σε μαύρες σακούλες απορριμάτων για να τα δώσει στους παίκτες, μέχρι σήμερα που έκλεισε τα μάτια του για πάντα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Κασπίρη.
Καλό κουράγιο στην οικογένειά του και στους οικείους του.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
 
Θανάση (μας) έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα! Μαζί με τα παιδιά σου και τα αναρίθμητα κύπελλα που έπαιρνε η Ακαδημία μας!. Όλη σου η ζωή το «Νταμάρι», μέχρι και τις τελευταίες ώρες της ζωής σου! Ατρόμητος για πάντα! Η «οικογένεια» του Ατρόμητου σε ευχαριστεί για όλα! Την Τρίτη 16 του μηνός και ώρα 11.00 η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και όλοι εμείς στον ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών θα αποχαιρετήσουμε για πάντα τον αγαπημένο μας Θανάση Κασπίρη!. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν στο Κοιμητήριο του Περιστερίου (Άγιος Βασίλειος).
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ FENTAGIN
Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια σε έναν άνθρωπο που για πολλές δεκαετίες συνδεσε το όνομα του με τον Ατρόμητο και πρόσφερε τις υπηρεσίες του από πολλά πόστα. Απο πρόεδρος στις αρχές της δεκαετίας του '80 όταν η ομάδα μας έπαιξε Α' Εθνική μέχρι υπεύθυνος για τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια.
Οι άνθρωποι που για τόσα πολλά χρόνια προσφέρουν στον συλλογο αξίζουν τον σεβασμό μας αλλά και την μνημόνευση τους στο βάθος των χρόνων.
Καλο ταξίδι σε έναν μεγάλο Ατρόμητο. Καλό ταξίδι Θανάση Κασπιρη. Να είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά.
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας