Τελευταία ενημέρωση 22:01, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το «έξι στα έξι» έκανε σήμερα η Άμιλλά που συνεχίζει τον καλπασμό της προς την Α’ κατηγορία Αθηνών. Η ομάδα του Μπουρναζίου επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Φοίνικα στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ηγέτης και κορυφαίος της Άμιλλας ο Θανασάι που σφράγισε τη νίκη με το τρίτο γκολ, καταπληκτική απόκρουση για hight light του Παπαδούλη που αποσόβησε το 3-2 και τις καρδιοπάθειες προς το τέλος του αγώνα.

Η Άμιλλα προηγήθηκε με δύο γκολ του επίσης εξαιρετικού Τσάτσα στο 24' και στο 28' μείωσε ο Φοίνικας με τον Ρουμελιώτη στο 30' και ο Θανασάι στο 75' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H σύνθεση της Άμιλλας: Παπαδούλης, Κότσαλος, Δούμας, Ασημακόπουλος, Καλίκας, Ψηλός, Κακαράκης, Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λαμπράκος.

Έπαιξαν και οι Δέγκλερης., Μέμη, Παπαδόπουλος.

 

Ετικέτες

 Οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας κρατούν μακριά από την αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου καθώς διακόπηκε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τα κορίτσια με το αστέρι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση αύριο στο Μαζαράλη εν όψει του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας στο Περιστέρι.

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα με έμπειρες αθλήτριες και τέσσερις ξένες στο δυναμικό τους. Ωστόσο η Καλομοίρα Κοντομίχη μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια θα δουλέψουν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.

Ετικέτες

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΓΣΠ στο τουρνουά εφήβων που γίνεται το τριήμερο 23, 24 & 25 Οκτωβρίου στην Χωράφα . Με γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι, οι παίχτες του Βασίλη Καμάρη κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ από την δεύτερη κιόλας περίοδο του Νηρέα Γέρακα  και να ολοκληρώσουν τον αγώνα με σκορ 13 – 5 . Όπως επιβάλλεται , στο τέλος του αγώνα παίχτες και προπονητές έδωσαν τα χέρια ευχαριστώντας η μεν τους δε για την συμμετοχή και την προσπάθεια. Αναλυτικά η διαμόρφωση του σκορ ήταν :

 1η Περίοδος : 1 -1

2η Περίοδος : 4 – 2

3η Περίοδος : 11 – 3

4η Περίοδος : 13 – 5

 Τα γκολ για τον ΓΣΠ σημείωσαν οι : Γιαννόπουλος Τάσος (7) , Χρυσοχόος Γιάννης (2) , Γιαννουλάτος Ηλίας (1), Παπασπηλίου Σπύρος (1), Καλογερόπουλος Στέφανος (1), Γιαννακόπουλος Λουκάς (1).

Ετικέτες

Να διατηρήσει το αήττητο και να  παραμείνει στα υψηλά πατώματα της βαθμαλογίας θέλει ο Ατρόμητος Κ17 στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας (11.30). 

Ετικέτες

Μια μεγάλη προσπάθεια, με πολύ κόπο και πολύ τρέξιμο πήγε χαμένη για τον Ατρόμητο Κ20 που ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό Κ20 σήμερα στο γήπεδο του Ρουφ με σκορ 2-1.

Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες που το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το «Χ» αλλά ο Ολυμπιακός πιο τυχερός, πολύ πιο τυχερός θα λέγαμε συνέχισε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα και έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο έκτο λεπτό όταν σε σουτ του Τσιμίκα, ο Θεοδωράκης δεν έκανε σωστή εκτίμηση της μπάλας που κατέληξε στα δίχτυα του (0-1). Το γκολ αυτό «πάγωσε» τους παίκτες του Ατρόμητου που βρέθηκαν να χάνουν από πολύ νωρίς και έπρεπε να «κυνηγήσουν» το σκορ προσέχοντας παράλληλα να μην δεχθούν και δεύτερο γκολ που θα τους έβγαζε εκτός αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο έμεινε λοιπόν στο 0-1, καθώς ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κλείσει τους χώρους μπροστά από την εστία του Γαβαλά και το πέτυχε.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος βγήκε στο γήπεδο «με μάτια που γυάλιζαν» και φαινόταν μέσα στο γήπεδο ότι αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η ισοφάριση. Τελικά ήρθε στο 55’ με σουτ του Τσατσόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο απέναντι «παραθυράκι» του Γαβαλά. Η ομάδα του Γιώργου Κορακάκη συνέχισε το ίδιο μοτίβο πατώντας πολλές φορές μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά και ο Ολυμπιακός άρχισε να επισκέπτεται πλέον με περισσότερες αξιώσεις την εστία του Θεοδωράκη, κυρίως με στημένες μπάλες. Από μια ανύποπτη στιγμή όμως βρέθηκε πάλι μπροστά στο σκορ όταν σε σουτ του Σάλιακα στο 72’ η μπάλα βρήκε τον Γιαταγανάκη και με αυτογκόλ έγινε 1-2 που έμελλε να σημαδέψει τον αγώνα.

Ένα γκολ που έκοψε τα πόδια των παικτών του Ατρόμητου και όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε μια δεύτερη ισοφάριση, τελείωσαν δε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάτσου.

Με το φινάλε του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια όταν ακούστηκαν άσχημες εκφράσεις από την πλευρά του πάγκου του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα τον έντονο διαπληκτισμό του προπονητή των ερυθρόλευκων Βασίλη Βούζα με τον φροντιστή του Ατρόμητου.

Συμπερασματικά επαναλαμβάνουμε ότι κρίμα για τον Ατρόμητο που τέτοια προσπάθεια πήγε χαμένη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γιαταγανάκης, Κατράνης, Κωστούλας, Κρουσέλ, Νάτσος, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν και οι Παυλής, Κομνηνός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Γαβαλάς, Τόλι, Τσιμίκας, Ρέτσος, Νικολάου, Μεγαρίτης, Βάρκας, Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι, Κούγιος. Έπαιξαν και οι Χαντζάρας, Σάλιακας, Σταματόπουλος

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας