Τελευταία ενημέρωση 10:32, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η Πνευματική Στέγη διοργανώνει σεμινάριο προπονητών FIDE με τον IGM και Γραμματέα της Επιτροπής Προπονητών της FIDE, Στράτο Γρίβα. Το σεμινάριο θα είναι διάρκειας 15 ωρών και θα γίνει στις 28 – 30 Δεκεμβρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου (Δημοσθένους 12, Περιστέρι). Οι ώρες θα είναι από τις 17:00 – 22:00, ενώ την τελευταία ημέρα θα υπάρχουν εξετάσεις για την απονομή τίτλου προπονητή FIDE.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι 40 και το παράβολο συμμετοχής είναι 100€.

Για δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει  να στείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον κύριο Ανέστη Μιχαηλίδη στο 6972991799.

Ετικέτες

Κρίμα και άτυχη. Η Τόλμη κρατούσε στα χέρια της την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Νεοπεντελικό μέχρι το 93’ αλλά ένα γκολ του Αλεξανδράκη έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Ζαβιτσάνου οι: Παναγούλης, Πρεβεζάνος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Κούτρης, Καλογεράκης, Καπετάνης, Καπάτος, Αρέφ, Ζαβιτσάνος, Κωνσταντόπουλος. Έπαιξαν και οι Κανάκης, Αντωνίου, Σταθόπουλος.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ:Καραγεώργος, Πολίτης, Φιλιππής, Δέκος,Λώλος, Αντωνόπουλος, Σταμάτης, Σγάντσος, Τσάκαλος, Χαλιλάι, Σαγματόπουλος. Έπαιξαν και οι Αλεξναδράκης, Μπουλούκος, Αγαπητός.

Ετικέτες

Tο βάπτισμα του πυρός θα πάρουν αύριο (Κυριακή 22/11) οι μικροί της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ. Ξεκινά η συμμετοχή τους στο τουρνουά του Alma Club! Ο Γ.Σ.Π. για πρώτη χρονιά θα "κατέβει" με δύο ομάδες , την ΓΣΠ.1 και την ΓΣΠ 2 λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητών!

Δύο δεκαπεντάδες, δύο παιχνίδια ... δύο στόχοι! Εμπειρία και Ομαδικότητα! Η ΓΣΠ 1 θα αγωνιστεί με την Πάτρα ενώ η ΓΣΠ 2 με τους Λέοντες Αλίμου.

Δίπλα στα παιδιά και για τα δύο παιχνίδια θα βρεθούν και οι τέσσερις προπονητές του τμήματος Υδατοσφαίρισης.

Ετικέτες

Εξαιρετική πορεία πραγματοποιούν οι γυναίκες του PeristeriVolley οι οποίες  με 3-1 set πέρασαν εντυπωσιακά μέσα από τη Δραπετσώνα. Η «πορτοκαλί» ομάδα με αποθέματα ψυχής και ψυχραιμίας στα κρίσιμα σημεία των σετ πήρε σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και συνεχίζει αήττητη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Με σταθερή ηγέτιδα τη Σιώρη (20 πόντους), εντυπωσιακή εμφάνιση από τις Σιδηροπούλου (19), Πλασκασοβίτη (3), Τριανταφύλου(Lb), Κασουρίδου Α (7), Βρυσοπούλου (11), Κορομπίλη (4) και χρυσές αλλαγές τις Κουβέλη (4), Παυλοπούλου (5),Πατέλη και Τσάτουμα,  η ομάδα των Χρήστου Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκου Καλαιτσίδη δραπέτευσε με το πολυπόθητο τρίποντο από μια δύσκολη έδρα. Στην αποστολή της νίκης μετείχαν επίσης οι Γουρνάκη, Κασουρίδου Β, Ατέσογλου.

 

Η διακύμανση του σκορ:

16-15, 16-18, 18-21, 23-23, 28-30

4-0, 7-8, 16-16, 23-23, 25-23

7-10, 15-18, 20-22, 21-25

5-1, 7-8, 14-16, 21-22, 23-25

Xαμένα σερβις Δραπετσώνα:   α σετ:  6  β σετ:  3  γ σετ: 0  δ σετ:  3

Χαμένα σερβις PeristeriVolley:   α σετ: 3  β σετ:  3  γ σετ:  1  δ σετ:  0  

 

Οι πόντοι αναλυτικά για το PeristeriVolley:

Κασουρίδου Α:       7 επιθέσεις

Σιώρη:                  15 επιθέσεις  1 μπλοκ  4 άσσους

Κορομπίλη:            2 μπλοκ 1 άσσος 1 επίθεση

Σιδηροπούλου:      15 επιθέσεις  3 άσσοι  1 μπλοκ

Πλασκασοβίτη:      1 άσσος  2 επιθέσεις

Βρυσοπούλου:        2 μπλοκ  7 επιθέσεις  2 άσσοι

Κουβέλη:               1 άσσος  1 μπλοκ   2 επίθεση

Παυλοπούλου:       4 επιθέσεις   1 άσσος

 

 

 
Ετικέτες

Οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου σε συνεργασία με τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Σύρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχή χρονιά και πάντα για ιερό σκοπό!

Μόνο που για φέτος ετοιμάζουν κάτι μεγάλο. Ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, γνωστός και ως Καλάθι Ανθρωπιάς, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, καλύτερος από ποτέ και με πολλές εκπλήξεις! Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (18:00).

Φέτος οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι θα… συγχωνευτούν για να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δυνατο αντίπαλο, την επίλεκτη ομάδα καλλιτεχνών/δημοσιογράφων! Μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της τηλεόρασης (τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κλπ.) θα δώσουν το παρών, με τα ονόματα που θα συμμετάσχουν να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες! Το πιο σημαντικό στοιχείο της φετινής δράσης όμως δεν είναι άλλο από τον σύλλογο που θα διατεθούν φέτος τα έσοδα…

Αυτός θα είναι ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού», ένας φορέας με τεράστια και ανεκτίμητη προσφορά στην ελληνική κοινωνία και στον τόσο ευαίσθητο τομέα των παιδιών. Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο κλειστό του Περιστερίου, μην λείψει κανείς!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας