Τελευταία ενημέρωση 12:31, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ντέρμπι κορυφής αλλά στο Περιστέρι καμία τύχη για τον αντίπαλο!. Ιδανικό φινάλε στο 2015 με νίκη το Σάββατο κόντρα στην Κηφισιά 2010 θέλει να κάνει η παθιασμένη Κηπούπολη που ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της.

Ετικέτες

Ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλων Περιστερίου την προετοιμασία του για το εκτός έδρας του Σαββάτου με αντίπαλο την Δάφνη Αθηνών για το πρωτάθλημα της Γ' Αθηνών.

Ετικέτες

Να συνεχίσουν  τις θετικές τους εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Γ' Αθηνών θέλουν τα Πράσινα Πουλιά τα οποία τον τελευταίο καιρό δείχνουν ότι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ετικέτες

Τη τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που θα του δώσει ψυχολογία εν όψει της νέας χρονιάς έχει ως στόχο ο Γαλαξίας στο τελευταίο ματς για το 2015 με αντίπαλο την δυνατή Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ετικέτες

Τρίτη στη σειρά νίκη στα πλαίσια του τουρνουά του Δήμου Περιστερίου για την ομάδα τζούνιορ του Γαλαξία  επί του Α.Ο.Περιστερίου με σκορ 2-1.
Τα παιδιά ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα όταν μετά από σουτ του Βασιλείου και κόντρα σε αντίπαλο, ο Βασιλάκης από κοντά με σουτ έκανε το 1-0 υπέρ του Γαλαξία στο 10' λεπτό του αγώνα.
Στην συνέχεια η αντίπαλη ομάδα στο 15' λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 με ωραίο μακρινό σουτ.
Οι μικροί άσσοι του Γαλαξία δεν το έβαλαν κάτω και στο 19' λεπτό ο Καραγιάννης έκανε εκπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε 3 αντιπάλους έδωσε την μπάλα στον Βασιλείου,ο οποίος αφού απέφυγε ένα αμυντικό με δυνατό σουτ έκανε το 2-1. Το Β' ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν και η λήξη του αγώνα βρήκε νικητές τους μικρούς του Γαλαξία.

Με την ομάδα του Γαλαξία αγωνίστηκαν οι: Βουκίδης-Μαστρογιάννης Γ.-Μαστρογιάννης Αστ.-Ταρτσάρ-
Αρχοντουλάκης Γ.-Αρχοντουλάκης Παντ.-Μαθιουδάκης Μαρ., Μαθιουδάκης Θοδ.-Καραγιάννης-Βασιλείου-Βασιλάκης, Κοτσώνης-Θεοδωρόπουλος-Φλώρος-Φαφουλάκης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας