Τελευταία ενημέρωση 10:06, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ομάδα που πέρσι τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και του «έκοψε τη φόρα» για τον τίτλο αντιμετωπίζει αύριο ο Ατρόμητος Κ20 που αναχώρησε σήμερα για τη Βέροια εν όψει του αυριανού αγώνα με την τοπική ομάδα στις 11.00.

Το περσινό παιχνίδι διεξήχθη βέβαια σε ένα εντελώς ακατάλληλο γήπεδο για ποδόσφαιρο που το είχαμε χαρακτηρίσει για τα «αγροκτήματα Αρόζα», τουλάχιστον αύριο οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές καθώς θα γίνει στο γήπεδο Παλατιτσίων που έχει πλαστικό χλοοτάπητα. Γι' αυτό και ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη αυτή τη φορά για να «πάρει πάλι φόρα» και να ξεκινήσει την αντεπίθεση που θα τον φέρει στα ψηλότερα βαθμολογικά σκαλοπάτια.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης (με συνεργάτη τον Κώστα Παρθενίου) συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Κυρίτσης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Στρούγγης, Κρουσέλ, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Νάτσος, Παναγιωτόπουλος, Παυλής, Κομνηνός, Κονταξής, Κουτρούλης, Λημνιός, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος, Ρομάριο .

Σε σημερινά παιχνίδια πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΘΛ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 17 Οκτωβρίου 2015 09:45 1 - 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.-SKODA ΞΑΝΘΗ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 17 Οκτωβρίου 2015 11:00 4 - 4
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 17 Οκτωβρίου 2015 11:00 1 - 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-A.E.K. ΑΘΛ. ΕΓΚ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ) 17 Οκτωβρίου 2015 12:00 4 - 1
ΗΡΑΚΛΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ (ΒΑΛΜΑΔΑ) 17 Οκτωβρίου 2015 13:00 0 - 3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 18
2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6 13
3 Π.Α.Ο.Κ. 6 13
4 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7 12
5 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 6 10
6 A.E.K. 6 10
7 ΒΕΡΟΙΑ 6 9
8 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 7 8
9 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 7 8
10 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5 7
11 SKODA ΞΑΝΘΗ 6 6
12 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 7 6
13 ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 6 5
14 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 7 4
15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 6 4
16 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 6 3
Ετικέτες

Τα βήματα της Κ14 ακολούθησαν ο Ατρόμητος Κ12 και ο Ατρόμητος Κ11 πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες επί των αντιστοίχων ομάδων του Πανιώνιου σε παιχνίδια που έγιναν σήμερα στο γήπεδο «Νταμάρι».

Ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) με προπονητή τον Σωτήρη Ρίζο επικράτησε του Πανιώνιου με σκορ 4-1 έχοντας πρωταγωνιστή τον Τσαντήλα που…. τσάντησε κυριολεκτικά τους αντιπάλους τους στέλνοντας τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα ενώ μια φορά σκόραρε ο Μητρόπουλος.

Ο Ατρόμητος Κ11 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2005) με προπονητή τον  Γιάννη Πολίτη τον μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο όμως λύγισε τον Πανιώνιο 2-1 με τέρματα των Κυριφίδη και Τσαγκάρη.

Ετικέτες

Φοβερός και τρομερός ήταν ο Ατρόμητος Κ14 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2002) στο παιχνίδι με την αντίστοιχη του Πανιωνίου σήμερα στο γήπεδο Νταμάρι.

Η ομάδα του Σάκη Σάσσαλου είχε μεγάλη διαφορά ποιότητας από τον αντίπαλο της, είχε αυτοματισμούς και ωραίες ενέργειες αλλά και μια συμπαγή άμυνα που δεν επέτρεψε στους αντιπάλους να φανούν απειλητικοί.

Τελικό σκορ 6-0 υπέρ του Ατρόμητου με δύο γκολ του Σέλληνα και από ένα των Γιαννακίδη, Φίλη, Ζαχαρίου και Κουτσούκου.

O προπονητής Σάκης Σάσσαλος (με συνεργάτη τον Τάσο Γκέρο) ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Σάλτας, Καρδάμης, Γιαννακίδης, Τουμαζάτος, Πομώνης, Πιέτρης, Ρουσόπουλος, Βόλης, Κόκας, Κουτσούκος.

Έπαιξαν επίσης και οι Στάγκος, Παπαδόπουλος, Σαμούρης, Ζαχαρίου, Φίλης, Νάκος.

Ετικέτες

 Καλύτερος σε όλα από τον Πανιώνιο ήταν σήμερα ο Ατρόμητος Κ17 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ωστόσο όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά στο τέλος έμεινε και ικανοποιημένος που έφυγε από το γήπεδο με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ηφαίστου και η ομάδα του Βασίλη Καλτσή είχε την κατοχή του γηπέδου σε όλο το ενενηντάλεπτο απέναντι σε έναν αντίπαλο με φουλ αμυντική διάταξη και παθητική στάση με συνεχείς καθυστερήσεις που παραλίγο μάλιστα να του «βγει».

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο 84’ και λίγο έλειψε να «κλέψουνι» από το πουθενά το παιχνίδι όμως οι παίκτες του Ατρόμητου έδειξαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων παραμένοντας αήττητοι για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Από κόρνερ του Ασλάνι, ο Τριμμάτης πετάχθηκε και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτή η αντίδραση αποτελεί άλλωστε το μεγαλύτερο κέρδος για τα παιδιά του Ατρόμητου που έδειξαν ότι έχουν μπολιαστεί με τη νοοτροπία του νικητή.

Παραφωνία στον αγώνα ήταν ο διαιτητής Αλέξανδρος Καρράς από την Αιτωλοακαρνανία που τα έκανε σχεδόν «μαντάρα». Δεν έδωσε το πρώτο ημίχρονο πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και στο τέλος άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες δίνοντας πολλά ανάποδα σφυρίγματα και εκνευρίζοντας με τις υποδείξεις του τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τον αγώνα (τον παρακολούθησαν ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών της ΠΑΕ Τόλης Αποστόλου και ο προπονητής της Κ20 Γιώργος Κορακάκης) ξεκίνησαν οι: Κίναλης, Αποστόλου,Ασλάνι, Βιταλιώτης, Λώλος, Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Τριμμάτης, Δόσης,Κακοσίμος. Έπαιξαν και οι Ζώης, Θεοδωρής.

Ετικέτες

Τα παιδικά του χρόνια στο δημοτικό σχολείο θυμήθηκε ο γυμναστής του Ατρόμητου Σωτήρης Ρούσσης όταν προσκλήθηκε από τους δασκάλους του 5ου δημοτικού σχολείου Μάνδρας στο οποίο εκείνος πήγε, για να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Ρούσσης που ήρθε πέρσι στον Ατρόμητος ως γυμναστής στη θητεία του Σα Πίντοι και παρέμεινε τόσο με Νιόπλια όσο και τώρα με Γρηγορίου στον πάγκο, ανταποκρίθηκε με πολύ μεγάλη χαρά και συμμετείχε στις δραστηριότητες του σχολείου, μίλησε σε όλους τους μαθητές για την αξία του αθλητισμού και παρέδωσε ενώπιον τους το λάβαρο του Ατρόμητου στο διευθυντή του σχολείου.

Στην ίδια εκδήλωση έλαβαν ακόμη μέρος ο Παραολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Παύλος Μάμαλος, η αθλήτρια στίβου Φλώρα Ρεντούμη και ο προπονητής μπάσκετ Γιώργος Διολέτης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας