Τελευταία ενημέρωση 11:15, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής παρέμεινε ο Αγιος Ιερόθεος, που με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις νίκησε τη Δόξα Βύρωνος με 1-0.

Ετικέτες

Νικη-ανάσα στο Ρουφ

Μπορεί να είχε να κερδίσει επτά αγωνιστικές ωστόσο ο Ήφαιστος Περιστερίου τα κατάφερε μέσα στην δύσκολη έδρα του Ρουφ.

Πηγή Soccerlive.gr

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 0-2 της Αούστρια και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Στο 60' ο Σκούμας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, με τον Ρέτσο στο 67' να σημειώνει το τελικό 0-2.  Το Ρουφ, παρά το γεγονός ότι πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστα στα καρέ του Μπότου, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ με το οποίο θα έμπαινε ξανά στο ματς.Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Βαμβακά και Παπαηλία.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Νίκος Παπαρούνης): Κουνάδης, Γεωργόπουλος (90′ Σιμάκου), Νάσι (90′ Παλαντέσκου), Τσουκαλάς Αθ., Βουρνάζος, Λαδάς (75′ Αναστασίου), Καψής (58′ Κουράφαλος), Στατήρης, Παλάτσιος, Τσουκαλάς Σ., Γιακουμάκης

ΉΦΑΙΣΤΟΣ ( Γιάννης Χλώρος): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Λιούκας, Αγοραστός, Πάζα, Ράπτης, Τρακόσης (58′ Ρέτσος), Γονής (90+2′ Τσέλιος), Λάγγας (90+2′ Κέσκος), Σκούμας.

 

 
Ετικέτες

Τις 8 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα και τον 1ο όμιλο έφθασαν ο ΑΟ Περιστερίου και ο Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων που παρά το γρήγορο 1-1 στο 12’, «κόλλησαν» σε αυτό και εξακολουθούν να τους χωρίζουν τρεις βαθμοί (35β., 8η θέση / 32β., 12η θέση).

Ετικέτες

Το «Africafoot» μετέδωσε πως από το Περιστέρι κινούνται ήδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πιέρ Κούντε.

Ετικέτες

Εκκίνηση με το δεξί για τον Ατρόμητο στη διαδικασία των playouts της Super League, καθώς πικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Έντερ Γκονθάλεθ με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ στην κίνηση και χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος, έπειτα από την άψογη ασίστ του Βαλένσια. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Σούλης είχε τρομερή αντίδραση στο φάουλ του αμυντικού της ομάδας στο 45’+5’.

Ο ΠΑΣ μπόρεσε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στο πλασέ του Παμλίδη έξω από την περιοχή στο 49’, αλλά η αντίδραση από τον Ατρόμητο ήταν άμεση. Στο 61’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, προκλήθηκε η σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά ο Τζαβέλλας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1.

Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει και στο 85’ ο Εραμούσπε με κεφαλιά έκανε το 2-2, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 90’+5’ από μαγική μπαλιά του Κούντε, ο Βέργος με ένστικτο «killer» τέλειωσε υποδειγματικά τη φάση με μία επαφή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ (79’Έρλινγκμαρκ), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Κούντε, Έντερ, Κούεν (55’ Φριντζόνσον), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (56’ Βρακάς).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας