Τελευταία ενημέρωση 13:53, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σενάρια για την πρόσληψη του Νίκου Καραγιάννη σατην τεχνική ηγεσία του ΓΣΠ κυκλοφορούν πλέον στην μπασκετική πιάτσα και σχετίζονται με την απόφαση του προπονητή να αποχωρήσει από τον Παπάγου στον πάγκο του οποίου κάθισε σε τρία παιχνίδια και αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ετικέτες

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον αγώνα του πρωταθλήματος στη Νέα Ιωνία εξέδωσε ο ΑΟ Περιστερίου στην οποία αναφέρει τα χαρφακτηρισιτκά τα εξής:

«Το δ.σ. του ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναφερθεί στην διαιτησία του αγώνα Ν. Ιωνίας – Α. Ο Περιστερίου. Πάγια τακτική μας να μην ασχολούμαστε αλλά δεν μπορούμε παρά να λυπούμαστε για την διαιτησία των κ. Νταούλα- κ. Κορτέση – κ. Κορωνιό. Ήταν απλά ανεπαρκέστατη – συμβιβαστική – καταδικαστική για την ομάδα μας. Αντί να αποβάλει και δεύτερο ποδοσφαιριστή της Ν. Ιωνίας τον Πισιμιρτζη για εγκληματικό φάουλ έστω με την δεύτερη κίτρινη κάρτα συμβιβάστηκε. Στην συνέχεια κατάφερε και απέβαλε δυο ποδοσφαιριστές μας μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και έγινε ο πρώτος διαιτητής που αποβάλει ποδοσφαιριστή μας στερώντας μας το όνειρο να συνεχίσουμε να πάρουμε το κύπελλο ήθους που ήταν ο μεγάλος μας στόχος απλά για να συμβιβαστεί.

Όσο για το κανονικό γκολ που μας ακύρωσε στο ’80 ο βοηθός κ. Κορωνιός για μας περνά σε δεύτερη μοίρα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα. Κρίμα για τους τρεις. Δυστυχώς δεν είναι ετσι η διαιτησία κύριοι. Ας  ελπίσουμε ότι ήταν μια άτυχη και κακή μέρα για εσάς.

Τελος ευχαριστούμε το φίλο σωματείο της Ν. Ιωνίας για την φιλοξενία τους και να είστε σίγουροι ότι θα τους την ανταποδώσουμε όπως κάνουμε με όλα τα σωματεία όλα αυτά τα χρόνια

Ετικέτες

Στη ποδοσφαιρική διάλεκτο συνηθίζετε να λέμε «άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά» όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ποδοσφαιριστή που του δίνεται η ευκαιρία από τον προπονητή του να παίρνει χρόνο συμμετοχής ενώ είναι αναπληρωματικός.

Στην περίπτωση αυτή ταιριάζει γάντι η σπουδαία απόδοση του Βασίλη Μπάρκα στο χθεσινό ματς με τη Λαμία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν στην κυριολεξία εξαιρετικός κι ενέπνευσε την σιγουριά λες και δεν ήταν το πρώτο του φετινό παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου. Έκανε δύο-τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις, είχε σωστές τοποθετήσεις και με λίγα λόγια έστειλε το μήνυμα στον Τραϊανό Δέλλα ότι μπορεί να τον υπολογίζει ακόμη περισσότερο. Καιπέρα από την συμμετοχή του στο επόμενο ματς κυπέλλου στην Καλλιθέα που είναι σίγουρη,  δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει και σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Γιατί όχι;

Ετικέτες

Μια ήττα και μια νίκη ο απολογισμός  ήταν ο απολογισμός για τα παιδικό και εφηβικό τμήμα της μπασκετικής Άμιλλας απέναντι στην εφηβικά τμήματα του coach Κοτσιαρίδα απέναντι στην Αχαρνής.

Το εφηβικό τμήμα κάνοντας ένα πολύ καλό 2ο και 3ο δεκάλεπτο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου αντιπάλου του και να φτάσουν σε μια άνετη νίκη της τάξεως των 15 πόντων.

Το παιδικό τμήμα καταβάλλοντας μια πολύ καλή και δυνατή προσπάθεια ήδη με απουσίες όλη την εβδομάδα αλλά και με τραυματισμούς μέσα στο παιχνίδι δέν τα κατάφερε και έχασε με 5 πόντους.

Μελανό σημείο των δύο αγώνων ο τραυματισμός του  Ανδρέα Ρήγα του παιδικού και τον Κυριαζάκου Μιχάλη του εφηβικού!. Μετά απο τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο τα δύο παιδιά χαίρουν άκρας υγείας!!

Εξάλλου, τη νίκη πήρε το τμήμα των μίνι (2003) εντός έδρας απέναντι στην ομάδα της Α.Ε.Κ Περιστερίου με σκόρ 69-42. Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση για τους αθλητές του προπονητή Περσίτσα στο πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α που συνεχίζουν απτόητοι την πολύ καλή τους πορεία αλλά και τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα. 

Επίσης τη νίκη 37-27 για το τουρνουά Ε.Σ.Κ.Α απέναντι στον Οδυσσέα Αγ.Βαρβάρας πήραν τα προμίνι.
Ένα εύκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που του αξίζουν συγχαρητήρια για τη προσπάθεια.

Τέλος σε φιλικό παιχνίδι με την νεοσύστατη ομάδα του Άρη Ιλίου το παμπαιδικό  τμήμα πήρε μια άνετη νίκη και όλα τα παιδιά πήραν χρόνο και χάρηκαν το παιχνίδι!!

Ετικέτες

Αυτό που χρειάζεται ο Ατρόμητος στην κατάσταση που βρίσκεται είναι νίκες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας