Τελευταία ενημέρωση 20:08, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα από την πρώτη ημέρα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Περιστερίου πέτυχε το στόχο της, κερδίζοντας την άνοδο από την Γ’ Κατηγορία στην Β’ Κατηγορία Αθηνών.

Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Μουές και ο άμεσος συνεργάτης του Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης με την συνδρομή του γυμναστή Βαγγέλη Σκλάβου καταθέτοντας πολλές ώρες σκληρής δουλειάς και μ’ ένα σύνολο που δεν έπαψε ούτε στιγμή να παλεύει κατέκτησε την κορυφή και πέτυχε την άνοδο.

Με απολογισμό 22 νίκες και μόλις 3 ήττες (2 από τον Αμύντα και 1 από τον Άρη Πετρούπολης) οι παίκτριες του Κυριάκου Μουέ συνεχίζουν την πορεία πρωταθλητισμού κερδίζοντας και τα Καλύβια Θορικού (69-25) ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται με δυο ακόμη αναμετρήσεις.

Η σύνθεση της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Περιστερίου: Αναστασία Ρουμελιώτου, Μαγδαληνή Αρώνη, Βανέσα Μουρούσια, Ενέντα Γκιάνα, Βασιλική Ιωάννου, Καλλιόπη Καμπόλη, Αθηνά Γερούκου, Νικολέττα Καρβελά, Ελένη Πατεράκη, Φέι Κίνα, Ευαγγελία Δαλαμβέλα, Άντζελα Νάου, Μαριάνθη Καραγιάννη, Μαρία Λαμπράκη, Ελένη Μπούκη και Άντζελα Σακάι.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Περιστερίου, Κυριάκος Μουές, αναφερόμενος στην επιτυχία του τμήματος με την άνοδο, στην Β’ Κατηγορία, δήλωσε: «Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο ενός αναπτυξιακού πλάνου για τα τμήματα των κοριτσιών με την υποστήριξη της διοίκησης του ΓΣ Περιστερίου καταφέραμε την φετινή χρονιά και πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου να κερδίσει την κατηγορία και την επόμενη χρονιά να αγωνίζεται στην Β’ ΕΣΚΑ.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο -είχε αρκετά χρόνια να τα καταφέρει – και ήταν υποχρέωση μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Έχουμε την τιμή να είμαστε στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδος σε αναπτυξιακά προγράμματα και η εμπιστοσύνη του προς εμάς μας έδωσε κίνητρο και όρεξη να δουλέψουμε.

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω από τα βαθη της καρδιάς μου όλες τις αθλήτριες που υπερέβαλλαν εαυτούς, θυσίασαν ώρες από την καθημερινότητα τους και έκαναν την μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Και συμπλήρωσε: «Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον συνεργάτη μου Αλέξανδρο Αλεξανδρίδη για την εργατικότητα του, τον επαγγελματισμό του, την στήριξη του και το ήθος του. Ακόμη, να ευχαριστήσω τον γυμναστή της ομάδας Βαγγέλη Σκλάβο για την πολύτιμη και χρήσιμη συνεισφορά του στο κομμάτι της εκγύμνασης των αθλητριών. Η παρουσία του αποδείχθηκε απαραίτητη.
Τέλος θα ήθελα προσωπικά να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που πίστεψαν, στήριξαν, αφιέρωσαν ώρες, έδωσαν λύσεις και γενικά ήταν πάντα δίπλα στις αθλήτριες. Τον Δημήτρη Σάντη (υπεύθυνος τμήματος).

Ετικέτες

Την ανάγκη μετατροπής της πρότασης μομφής «σε πρόταση μετανοίας» υπογράμμισε στην ομιλία του στη Βουλή ο Βουλευτής του Β’ 2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας ενώ κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό να μετανοήσουν ειλικρινά «για την παράβαση του νόμου του Θεού και της φύσεως», καθώς και για τα «σφάλματα, τις παραλείψεις και την αλαζονεία» που έδειξαν.

Ο κ. Βορύλλας στάθηκε στους φυσικούς νόμους, οι οποίοι όπως είπε είναι αναγκαίοι για την διατήρηση της αρμονίας του σύμπαντος, αλλά και στους πνευματικούς νόμους, για τους οποίους τόνισε ότι καθορίζουν την πορεία μας στην αιωνιότητα.

«Δεν πέρασε ενάμιση μήνας από την ψήφιση του επαίσχυντου, και αντίθεου νόμου για τον δήθεν “γάμο” των ομοφιλοφίλων, δεν πέρασε ενάμιση μήνας από την ψήφιση του νομοσχέδιου που προσέβαλε ευθέως την ιερότητα του θεσμού του γάμου, που έπληξε τον θεσμό της οικογένειας και καταπάτησε τα δικαιώματα των παιδιών και άμεσα άρχισαν οι δίκαιες συνέπειες για σας. Η μία γκάφα της Κυβερνήσεώς σας μετά την άλλη. Η μία καταδίκη μετά την άλλη. Γκάφες στα πολιτικά θέματα, γκάφες στα οικονομικά ζητήματα του κράτους, γκάφες και στα εθνικά και γεωπολιτικά ζητήματα. Καταδίκες από Ευρωπαϊκές επιτροπές, καταδίκες από Ευρωπαϊκούς Εισαγγελείς, καταδίκες από το Συμβούλιο της Ευρώπης για θέματα ελευθερίας και κράτους δικαίου. Καταδίκες και αναθέματα από τους απλούς πολίτες της χώρας μας. Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο, όλοι εκείνοι που συμμάχησαν μαζί σας για να περάσει το επαίσχυντο νομοσχέδιο, όλοι εκείνοι που πανηγύριζαν μαζί σας πριν ενάμιση μήνα για την ψήφισή του, φτάσαμε σήμερα στο σημείο να σας κατηγορούν και να σας καταδικάζουν και να καταθέτουν πρόταση μομφής εναντίον σας», είπε ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Εμείς εμπνεόμενοι από τον λόγο της Χάριτος του Ευαγγελίου, από τον λόγο του Φωτός και της αληθείας δεν θα κάνουμε το ίδιο. Εμείς την πρόταση μομφής που καταθέτουν οι πρώην σύμμαχοί σας και συνένοχοί σας στην ανομία και την ύβρη την μετατρέπουμε σε πρόταση μετανοίας. Σας καλούμε να μετανοήσετε ειλικρινά και εσείς και οι συνένοχοί σας για τις πράξεις σας. Να μετανοήσετε ειλικρινά για την παράβαση του νόμου του Θεού και της φύσεως. Να μετανοήσετε ειλικρινά για τα σφάλματα, τις παραλείψεις και την αλαζονεία που δείξατε και εσείς και οι συνένοχοί σας, που σήμερα μεν καταθέτουν πρόταση μομφής εναντίον σας, αλλά είναι και οι ίδιοι συνυπεύθυνοι για τα ίδια σφάλματα, για τις ίδιες παραλείψεις, για τα ίδια εγκλήματα, είτε λέγονται “Μνημόνια”, είτε λέγονται “Πρέσπες”, είτε λέγονται “Μάτι”, είτε λέγονται “Τέμπη”, είτε λέγονται “άθεσμοι γάμοι” είτε όπως αλλιώς λέγονται, καθώς και για την ίδια αλαζονεία με την οποία πριν από εσάς κυβέρνησαν τον Ελληνικό λαό», τόνισε ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ.

«Έρχεται μια πρόταση υπογεγραμμένη από το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας και ακούμε τον κ. Ανδρουλάκη να λέει πως την πρόταση ήθελε να την υπογράψουν τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κύριε Ανδρουλάκη, το πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ είναι εκτός συνταγματικού τόξου; Εσείς κύριοι του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς είχατε και έχετε καταντήσει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο γιατί το εφαρμόζετε κατά το δοκούν. Εμείς, κύριοι, από την πρώτη ημέρα που ορκιστήκαμε μέσα εδώ, ενώπιον Θεού και στο όνομα των Ελλήνων πολιτών, που μας έστειλαν να τους εκπροσωπήσουμε, έχουμε το Σύνταγμα ως μοναδική πυξίδα της πολιτικής μας. Εμείς, οκτώ μήνες τώρα, το προστατεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αυτό φαίνεται από τις προτάσεις αντισυνταγματικότητας που έχουμε καταθέσει για νομοσχέδια που η κυβέρνηση φέρνει και ενίοτε τα ψήφιζετε. Άρα, μαθήματα Δημοκρατίας και ήθους από τον κ. Ανδρουλάκη και οποιονδήποτε άλλον τα αμφισβητεί αυτά σε εμάς, δεν δεχόμαστε», υπογράμμισε ο Ανδρέας Βορύλλας.

 
Ετικέτες

Την εντός έδρας ήττα από την Τερψιθέα γνώρισε ο Ηρακλής και θα  πρέπει να προσέξει πολύ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Ετικέτες

Οι επιλογές για το στοιχημα σήμερα μπορεί να μην είναι αρκετές, όμως μπορούμε να βρούμε ευκαιρίες στο μεγάλο ματς της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Γεωργία. Σε αυτό το ματς θα δοθεί ένα ακόμα εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου.

Ετικέτες

Στον έναν βαθμό από την κορυφή βρίσκεται, πλέον, η Κηπούπολη, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

ΠΗΓΗ Soccerlive.gr

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη επικράτησε με 3-0 του Ιπποκράτη σε γειτονικό ντέρμπι για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε ο Νένδος στο 31ο λεπτό με σουτ από διαγώνια θέση (1-0). Στο 47' ο Ηλιόπουλος με σουτ μετά από πάσα του Νένδου έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά (57') ο Πανίδης πέρασε και τον γκολκίπερ Πολίτη, δεχόμενος θαυμάσια κάθετη πάσα από τον Καλαμοτουσάκη και πλάσαρε για το 3-0. Στο 71' σημειώθηκαν δύο αποβολές με απευθείας κόκκινη κάρτα, μία για κάθε ομάδα. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Καχίτζε για αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο, ενώ τον ακολούθησε και ο Μάζης για υβριστική φράση. Αποβλήθηκε, επίσης, ο Παούρης από τον πάγκο της Κηπούπολης.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Τζίβρας-Λαρίσης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (62' Φαρμάκης), Ζαρναβέλης (46' Αθανασόπουλος), Χαϊδάς (39' λ.τρ. Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Πανίδης, Καλέμης (84' Βογιατζής), Ηλιόπουλος (62' Τζαρέλλας), Νένδος, Μάζης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Καχίτζε, Κομνηνάκης, Τσόκου (46' Χήρας), Παπαλαίος (62' Μηδέλλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι, Σοφός, Ντονικιάν.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας