Τελευταία ενημέρωση 09:34, 28 Μαρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τις σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου στο Μαζαράκη θα επιστρέψει η Εθνική μας ομάδα σε αυτή τη διακοπή για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 22 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, η «γαλανόλευκη» θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι κατόπιν σχετικής σφοδρής επιθυμίας του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκουστάβο Πογέτ, θεωρώντας το προπονητικό κέντρο της ομάδας ως το πλέον κατάλληλο για την προετοιμασία των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό μας κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, έτσι και τώρα, για τον Ατρόμητο είναι τιμή αυτή η επιλογή και πάντα στηρίζει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας.

Για την προετοιμασία της Εθνικής μίλησε και ο Γιώργος Τζαβέλλας στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο πρόεδρος, κ. Σπανός, είναι πάντα δίπλα και βοηθάει πάντα την Εθνική ομάδα. Προσωπικά, τον ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι να πάει η Εθνική ομάδα στο Euro για να είμαστε όλοι οι Έλληνες χαρούμενοι. Αυτά τα παιδιά αξίζουν να πάνε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Είμαι σίγουρος για αυτό και αυτό το φώναζα πάντα. Υπάρχει μεγάλη συσπείρωση και από τις ομάδες και από τον προπονητή. Θα είμαστε χαρούμενοι να είμαστε το καλοκαίρι στη Γερμανία».

Ετικέτες

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ το Περιστέρι  και με τον Τζόε Ράγκλαντ να είναι καταπληκτικός κυριάρχησε (84-62) του Άρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και για δεύτερη σερί χρονιά κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Ετικέτες

Την ώρα που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τα Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα, η Ελλάδα «δεν έχει νομοθεσία για την φορολόγηση κερδών από συναλλαγές κρυπτονομισμάτων».

Έτσι, ενώ οι εξελίξεις στην ψηφιακή οικονομία με την πάροδο του χρόνου δημιουργούν ευρύτερες φορολογικές προκλήσεις και χρήζουν παρακολούθησης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την χρήση και την εξάπλωση δεκάδων ψηφιακών νομισμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, «μέχρι και σήμερα τα κρυπτονομίσματα είναι σαν να μην υφίστανται για την φορολογική διοίκηση», είπε ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθηνών της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας.

Δηλαδή, «δεν υπάρχει νομοθεσία για την φορολόγηση κερδών από συναλλαγές κρυπτονομισμάτων» και «απόδοση Κωδικού Αριθμού Δραστηριότητας (ΚΑΔ) σε όσους πωλούν κρυπτονομίσματα», ανέφερε κατά την συζήτηση στη Βουλή, σχετικά με την εξασφάλιση παγκόσμιου ελάχιστου επιπέδου φορολογίας των ομίλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και των εγχώριων ομίλων μεγάλης κλίμακας.

«Με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει επισήμως η δυνατότητα πώλησης κρυπτονομισμάτων στην Ελλάδα καθώς δεν υπάρχει σχετικός ΚΑΔ», τόνισε ο Ανδρέας Βορύλλας.

Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός πως δεν υπάρχει «υποχρέωση δήλωσης των κρυπτονομισμάτων στη φορολογική δήλωση» ή διαφορετικά των κερδών από την πώληση τους, υπογράμμισε.

 

Ετικέτες

Τη δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα θα πραγματοποιήσει αύριο ο Μαρκετζιάνι καθώς θα αντικαταστήσει τον τραυματία Τσιντώτα στην πρεμιέρα των play out με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα αύριο στις 19.30 στο Περιστέρι.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μαρκετζάνι, Δήμος, Σάλτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Πομόνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Καμαρά, Βρακάς, Ντιρκς, Βαλένσια, Βέργος, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Εκτός αποστολής έμεινε  λοιπόν οο Παναγιώτης Τσιντώτας που υπέστη κάκωση στο τρίτο μετακάρπιο στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Γκαετάν Ρομπάιγ που κρίθηκε ανέτοιμος λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, έχοντας όμως μπει στις τελευταίες προπονήσεις, ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα που συνεχίζει τη θεραπεία του μετά την επέμβασή του στους κοιλιακούς ενώ τιμωρημένοι είναι οι Νίκος Αθανασίου και Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των playouts της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (16/3, 19:30).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή (15/3), από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Οι μέρες και ωράριο πώλησης των εισιτηρίων:

Παρασκευή (15/3): 17:00-20:00 (Θύρα 2 Διαχείριση Εισιτηρίων)
Σάββατο (16/3): 11:00 έως την έναρξη του αγώνα στη Θύρα 2 (Διαχείριση Εισιτηρίων) και από τη Θύρα 4 από τις 17:30

Οι τιμές εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

ΘΥΡΑ 2: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 3: 40€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
ΘΥΡΑ 4: 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ
ΘΥΡΑ 7: 15€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ – 5€ ΠΑΙΔΙΚΟ

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας