Τελευταία ενημέρωση 22:58, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά τα γνωστά διοικητικά προβλήματα που προέκυψαν λόγω της απώλειας του αείμνηστου προέδρου του Γαλαξία, Γαλάνη Γιώργου, το σώμα των μελών της γενικής συνέλευσης αποφάσισε όπως πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέας διοίκησης στις 22-6-2016 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 18:00-22:00 στα γραφεία του συλλόγου Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη.


Τα γραφεία θα είναι ανοικτά για την υποβολή υποψηφιοτήτων από ώρα 20:00-21:00 κάθε Δευτέρα- Παρασκευή και για οποιαδήποτε άλλη ημέρα τυχόν διευκρινήσεις-διευκολύνσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής κα Λεκατσά Ευτυχία τηλ.6975864054. Καταληκτική ημερομηνία υποψηφιοτήτων θα είναι η 20-6-2016 ημέρα Δευτέρα.

Ετικέτες

Τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων Α,Β,Γ Κατηγορίας, αλλά και του Κυπέλλου ανακοίνωσε η ΕΠΣ Αθηνών.

Το Κύπελλο ξεκινά στις 11/09, η Α΄ Κατηγορία στις 18/09, Β΄ Κατηγορία στις 25/09 και η Γ΄ Κατηγορία στις 09/10.

Ετικέτες

Φιλική ήττα για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ηρακλή στον αγώνα με την Ακαδημία Μισαηλίδη με 4-1.

 

Το γκολ για τα Αστεράκια σημείωσε ο Άγγελος Ντόκο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες να σημειώσει και άλλα τέρματα.

Ετικέτες

Την 1η γιορτή του που φιλοδοξεί να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και να γίνει θεσμός θα κάνει ο ΑΟ Περιστερίου στις 19 και 20 Ιουνίου με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος.

 

Με σύνθημα «Ο Όμιλος γιορτάζει» την ερχόμενη Κυριακή αλλά και την ερχόμενη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και το μεγάλο πανηγύρι στην Αγία Τριάδα, η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο γλέντι με φαγητό, ποτό και μουσική στην κεντρική πλατεία της περιοχής.

Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους του ΑΟ Περιστερίου αλλά και του Περιστερίου να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή και να περάσουν ευχάριστες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ετικέτες

Τις δύο καλύτερες ομάδες των Κυκλάδων σε επίπεδο Κ17 έχει υπό τη δική του στέγη ο Ατρόμητου μέσω του Δικτύου Σχολών του. ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Πάρου που υπάγονται στο δίκτυο σχολών αποδείχθηκε ότι δεν επιλέχθηκαν τυχαία από τον Τόλη Αποστόλου καθώς αγωνίστηκαν  χθες στον τελικό των Κυκλάδων.

Πρωταθλήτρια του νομού αναδείχθηκε η Μύκονος η οποία καλύτερη επικράτησε της Πάρου με 5-2 σε παιχνίδι που έγινε στη Νάξο.

Το χθεσινό παιχνίδι παρακολούθησε μάλιστα και ο Τόλης Αποστόλου ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στις διοικήσεις των δύο ομάδων για την προσπάθεια των παικτών και το ήθος που επέδειξαν στον τελικό.

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας (90’ Μπουρντέμης), Παλάσης (73’ Τσάνης), Πλάκα (87’ Ασράμ), Ματρίσι (80΄ Κάνιουρας), Πατσάνη, Ράγια, Σούμπασης (87’ Δάρας), Βερώνης Μ, Χιλάι, Ντούρο (57’ Δακτυλίδης), Βερώνης Κ. (90’ Ελπέγια)

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλάκος): Λάμπρου, Κότσαρης, Ντόμπρης (70΄ Γκιόκα), Σκιάδασης Σπ., Πρίνα, Τσούκε, Φρατζεσκάκης, Σαρρής Κων, Σαρρής Κων, Σένκα, Χίσκα.

Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποια από αυτά τα ταλέντα να τα δούμε του χρόνου στις ομάδες Υποδομών του Ατρόμητου. Άλλωστε αυτή είναι η αποστολή του Αποστόλου: Να επιλέγει τα καλύτερα ταλέντα από τις συνεργαζόμενες σχολές που έχουν την προοπτική να επανδρώσουν μελλοντικά την επαγγελματική ομάδα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας