Τελευταία ενημέρωση 14:08, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την τελευταία πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο κύπελλο ΕΠΣΑ έκανε η Ανθούπολη αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι την συμπολίτισσά Κηπούπολη.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και σίγουρα ο προπονητής Αντώνης Ζαφειριάδης είχε την ευκαιρία να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του πριν από την συμπλήρωση είκοσι ημερών από την έναρξη της προετοιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να ετοιμάσει την ομάδα για το πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την περίοδο 2016-2017 η Ακαδημία του Γαλαξία.

Τις επόμενες ημέρες  η διοίκηση θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γενικότερη λειτουργία της ακαδημίας.

Η ανδρική ομάδα έδωσε χθες εξάλλου το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερίου.

Ετικέτες

Συμπληρώθηκαν χθες  12 χρόνια από τη μέρα που ο Αλφόνσο Φορντ έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Ο ΓΣΠ φυσικά και δεν τον ξέχασε γράφοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του:«Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004, ο Αλφόνσο Φορντ κίνησε για τον Παράδεισο… 12 χρόνια μετά και ουδείς στην οικογένεια του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει πιστέψει ότι αυτός ο υπεράνθρωπος έχει φύγει από κοντά μας. Να’σαι καλά εκεί ψηλά «Αλ»…

Ο Φορντ μεγαλούργησε με την κυανοκίτρινη φανέλα την διετία 1999-2001, φτάνοντας με ομάδα μέχρι την Ευρωλίγκα!

Ετικέτες

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Κηπούπολη στο φιλικό παιχνίδι με την Ανθούπολη. Παρά το γεγονός [ποτι ο αντίπαλος αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω εν τούτοις οι παίκτες της Κηπούπολης στάθηκαν ισάξια και το τελικό 0-0 αποδεικνύεται δίκαιο.

Ο προπονητής Δημήτρης Φιλίππου  χρησιμοποίησε 24 παίκτες κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση τους πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων στο κύπελλο ΕΠΣΑ.

Ετικέτες

 Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Σχιστού ο ΑΟ Περιστερίου αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με το Κερατσίνι. Τα γκολ της περιστεριώτικης ομάδας πέτυχαν οι Γουβαλάρης και Πλέστης.

Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία από τη διοίκηση του Κερατσινίου την οποία ο ΑΟ Περιστερίου ευχαριστεί θιερμά και θα την ανταποδώσει στο μέλλον

Ο προπονητής Κώστας Αρζένης χρησιμοποίησε τους: ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ- ΑΝΝΙΤΣΑΚΗΣ -ΜΠΟΥΖΑΣ ΙΩΑΝ- ΓΟΥΒΑΛΑΡΗ-Σ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ –ΜΟΣΤΗΣ- ΠΛΕΣΤΗΣ –ΧΕΛΜΗ-Σ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΟΚΣΙΣΟΓΛΟΥ- ΣΥΚΑΡΑΣ . ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΤΑΚΟΣΤΑ ΚΟΥΡΤΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ Θ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας