Τελευταία ενημέρωση 04:43, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας έδωσε ο Φοίνικας το Σαββατοκύριακο και  πλέον στρέφεται στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από αυτόν του Κυπέλλου στην Καισαριανή το ερχόμενο Σαβ/κο, αλλά κυρίως στην κλήρωση του νέου Πρωταθλήματος που είναι την Τετάρτη το απόγευμα. Και ασφαλώς ο τεχνικός Κώστας Ζαμπέτας είδε όσα ήθελε κι έβγαλε πολύτιμα συμπερά;σματα για τους παίκτες του.

Την Κυριακή  επιβλήθηκε με 1-2 του Ηρακλή Περιστερίου με γκολ των Κρεμμύδα και Αρχοντούλη από το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μειώνουν 10' πριν τη λήξη του αγώνα. .

Το Σάββατο με σκορ που δεν παραπέμπει σε ποδοσφαιρικό αγώνα ηττήθηκε από αυτήν της Αθηναϊδας  με 4-5, με τα γκολ μας να σημειώνονται από τους Γουδέλη (2) και Αρχοντούλη (2).

Ετικέτες

 Τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη και αθλητή της Ειρήνης Περιστερίου  Λευτέρη Πετρούνια, συνοδευόμενο από τον πρόεδρο της Ε.Γ.Ο. Θανάση Βασιλειάδη και τον γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Θανάση Σταθόπουλο, δέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη μεγάλη στήριξή του προς το άθλημα της Γυμναστικής.

Στην συνάντηση, που έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα, ο κ. Κοντονής συνεχάρη τον Πετρούνια για τον θρίαμβό του, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία του πρωταθλητή της Ειρήνης Περιστερίου ενόψει των επόμενων αγωνιστικών στόχων του και άκουσε με προσοχή τους κ. κ. Βασιλειάδη και Σταθόπουλο, οι οποίοι του παρουσίασαν όλα τα ανοιχτά θέματα της Ε.Γ.Ο..

Όπως πάντα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του και δήλωσε πρόθυμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της Ομοσπονδίας, βοηθώντας την ελληνική Γυμναστική να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί.

Ετικέτες

Την τελευταία πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της στο κύπελλο ΕΠΣΑ έκανε η Ανθούπολη αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι την συμπολίτισσά Κηπούπολη.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και σίγουρα ο προπονητής Αντώνης Ζαφειριάδης είχε την ευκαιρία να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του πριν από την συμπλήρωση είκοσι ημερών από την έναρξη της προετοιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να ετοιμάσει την ομάδα για το πρωτάθλημα.

Ετικέτες

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την περίοδο 2016-2017 η Ακαδημία του Γαλαξία.

Τις επόμενες ημέρες  η διοίκηση θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γενικότερη λειτουργία της ακαδημίας.

Η ανδρική ομάδα έδωσε χθες εξάλλου το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερίου.

Ετικέτες

Συμπληρώθηκαν χθες  12 χρόνια από τη μέρα που ο Αλφόνσο Φορντ έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Ο ΓΣΠ φυσικά και δεν τον ξέχασε γράφοντας στην επίσημη ιστοσελίδα του:«Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2004, ο Αλφόνσο Φορντ κίνησε για τον Παράδεισο… 12 χρόνια μετά και ουδείς στην οικογένεια του ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει πιστέψει ότι αυτός ο υπεράνθρωπος έχει φύγει από κοντά μας. Να’σαι καλά εκεί ψηλά «Αλ»…

Ο Φορντ μεγαλούργησε με την κυανοκίτρινη φανέλα την διετία 1999-2001, φτάνοντας με ομάδα μέχρι την Ευρωλίγκα!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας