Τελευταία ενημέρωση 20:58, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου ενόψει του αγώνα με την Τριγλία στην Ραφήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Ετικέτες

 Η εταιρία «Ρεντζιλάς & Σια ΟΕ»  είναι μία οικογενειακή – ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1964.

Στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ηλεκτρικού εμπορίου με κοινό στόχο να διαφοροποιηθεί  στην αγορά που μαστίζεται από ακρίβεια ,υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας και έναν απρόσωπο χαρακτήρα.

Μέσα απο τα καταστηματα της  -φυσικά και ηλεκτρονικά – προσπαθεί να αναδείξει και να εξυπηρετήσει τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή στο οποίο είναι πάντα δίπλα του.

Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η εταιρεία «Ρεντζιλάς & Σια ΟΕ» παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

Με όπλα τηυς την εξειδίκευση, τη προσωπική επαφή με τους πελάτες καθώς και τις έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών παράλληλα με τις καλύτερες τιμές είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ο ‘’άνθρωπος σας’’ στις αγορές σας . Ελάτε να γνωριστούμε!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Inventor Eva ΙΙ Ε2-ΙΟΝ16L 189€ Inventor Eva ΙΙ Ε2-ΙΟΝ20L 219€ Inventor Eva ΙΙ C2-10L 139€ Inventor Eva ΙΙ C2-12L 159€

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-09IV 369€ Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-12IV 420€

Διεύθυνση καταστήματος Ηρακλέους 19, Μπουρνάζι (Περιστέρι)

Επισκεφθείτε εδώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας: http://www.myexpert.gr/shop/products

 

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ληξούρι και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Α’ Δημοτικού Σχολείου η επίσημη παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του δικτύου σχολών Ατρόμητου με τον Παλληξουριακό.

Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και υπεύθυνος δικτύου σχολών  Απόστολος Αποστόλου μαζί με τον προπονητή της Κ-13 της Αθηναϊκής Π.Α.Ε.  Σωτήρη Ρίζο οι οποίοι ήταν και οι ομιλητές.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από γονείς, φίλους της ομάδας του Ληξουριού και μικρά παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετά μέλη της τοπικής πολιτικής, όπως ο αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γ. Κατσιβέλης καθώς και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής.

Τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους της, καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στάθης Λυκούδης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού Γιάννης Ζάβαλης.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση, η βράβευση του πρώην παράγοντα του Αστέρα Ληξουρίου και πολύ καλού φιλάθλου Στέλιου Σταματελάτου από τον Ατρόμητο καθώς του προσφέρθηκε η φανέλα του Ούμπιντες.

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr

Ετικέτες

Το πρώτο επίσημο ματς της νέας χρονιάς ετοιμάζεται να δώσει ο Ιπποκράτης ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ορφέα Αιγάλεω για το Κύπελλο της ΕΠΣΑ.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο ΔΑΚ Αιγάλεω και θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί.

Στην τελευταία πρόβα τζενεράλε η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τον συμπολίτη Ηρακλή με σκορ 3-2. Και τα δύο γκολ πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Γιώργος Μίχος.

Ετικέτες

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ατρόμητου Κ17 για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας χρονιάς καθώς την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Ηφαίστου στις 11 το πρωί

 Το Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17 σήμερα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίο και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι δεκαέξι (16) ομάδες κάτω των 17 ετών των ΠΑΕ που συμμετέχουν στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα της Super League.

 Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17 αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, θα χωριστούν σε δύο (2) ομίλους (Α’ και Β’ Όμιλος), ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Α.Ε.Κ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ

ΒΕΡΟΙΑ

Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Α.Ο.Κ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Α.Ε.Λ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π.Α.Ο.Κ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Σε κάθε έναν από τους παραπάνω ομίλους θα διεξαχθούν τέσσερεις (4) γύροι των επτά αγωνιστικών, ήτοι 28 αγώνες για κάθε Π.Α.Ε.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος, οι δύο (2) πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα αγωνιστούν σε αγώνες κατάταξης (Τελική Φάση), προκειμένου να αναδειχθεί η Πρωταθλήτρια ομάδα Κ17. 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές έως 17 χρονών (γεννηθέντες από 01/01/2000 και έπειτα). 
  • Επιτρέπεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι πέντε (5) ποδοσφαιριστών από κάθε ομάδα. 
  • Συνολικά, είναι υποχρεωτική η αναγραφή στη 18άδα κάθε ομάδας, σε όλους τους αγώνες για το Πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, τουλάχιστον δεκατριών (13) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο).
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας