Τελευταία ενημέρωση 20:21, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η Τόλμη μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Βόγλη.

Η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για την συνεργασία που είχαν παρά τα όσα ακούστηκαν και τις λασπολογίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το Δ.Σ. του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του όπως και στους παίκτες που επέλεξαν να φύγουν μετά την απόφαση αυτή. Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής, με τον γυμναστή και τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Ετικέτες

Για την 3η αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας η ΑΕ Περιστερίου γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την ΑΕ Ιλίου με σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο β’ ημίχρονο. Ο Μάλλης άνοιξε το σκορ στο 55’ και ο Ντέλλας στο 63’΄διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Νίκου Ηλιόπουλου οι: Γιαννίκος, Μητρογιάννης, Μαντζιώρης, Σοϊλές, Γκούμας, Ζαφείρης, Γαζεπίδης, Νταλαγεώργος, Ρούσσης, Θώμος, Καστιγάκης. Έπαιξαν και οι Βούλγαρης, Ιακωβάκης, Κόρδος.

Ετικέτες

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Ατρόμητου εν όψει μιας καυτής τριάδας αγώνων που ακολουθεί και η οποία δεν θα τους αφήσει να πάρουν ούτε ανάσα.

Ετικέτες

Κοντά στην Ακαδημία της Δύναμης Ασπροπύργου που είναι μέλος του δικτύου σχολών Ατρόμητου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Τόλης Αποστόλου.

Ο Υπεύθυνος του δικτύου Σχολών συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ακαδημίας Ιούλιο Λαμπρινάτο κι ενημερώθηκε για την πρόοδο των παιδιών. Μάλιστα μίλησε και στα παιδιά για θέματα του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και εκπαίδευσης.

Το παρών έδωσε και ο προπονητής του Ατρόμητου Κ20 Κώστας Παρθενίου ο οποίος προπόνησε τα παιδιά γεννηθέντα το 2002 και το 2003.

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος πρωτοπόρα σε ιδέες και δραστηριότητες που αφορούν το παιδί εγκαινιάζει  μια νέα πρωτοβουλία η οποία θα αφορά με όσο το δυνατόν πιο μεγάλη συχνότητα την επίσκεψη των σχολείων της πόλης στο υπερσύγχρονο αθλητικό μας  κέντρο.

Το πρόγραμμα «School Day» θα ξεκινήσει μάλιστα  την ερχόμενη Πέμπτη με το 41ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου.

Το πούλμαν της ΠΑΕ Ατρόμητος θα επιβιβάσει τα παιδιά στην είσοδο του σχολείου και θα τα μεταφέρει στο αθλητικό κέντρο.

Θα ξεναγηθούν από τους υπευθύνους της ΠΑΕ σε όλες τις εγκαταστάσεις, θα παρακολουθήσουν την προπόνηση, θα μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Θα επιστρέψουν πάλι με το πούλμαν της ΠΑΕ στο σχολείο τους έχοντας ολοκληρώσει μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας