Τελευταία ενημέρωση 06:19, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στην καρδιά του Περιστερίου τα κομμωτήρια «Ελένη Χατζή» αποτελούν το σημείο αναφοράς για Άντρες , Γυναίκες και Παιδιά που ξέρουν ότι επισκέπτονται δύο από τα καλύτερα κομμωτήρια της πόλης.

 Η φιλική υποδοχή και η ζεστή ατμόσφαιρα είναι από τα πρώτα πράγματα που αντιλαμβάνεται ο πελάτης μόλις περάσει την είσοδο του καταστήματος. Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία διαχέονται απόλυτα στο χώρο και το κυριότερο με πολύ προσιτές τιμές.

Αντρικό κούρεμα 10 ευρώ, παιδικό 8 ευρώ και γυναικείο 13 ευρώ. Λούσιμο-ίσιωμα 10 ευρώ, μακιγιάζ 20-25 ευρώ, ανταύγες, ρεφλέ, φορμάρισμα 40 ευρώ, ανταύγες, ρεφλέ, φορμάρισμα, θεραπεία 50 ευρώ. Βαφή ρίζα 20 ευρώ. Βαφή ρίζα – άκρη 25 ευρώ.

Τα καταστήματα «Ελένη Χατζή» βρίσκονται στην οδό Θηβών 85 και στην οδό Bασιλέως Αλεξάνδρου 74.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 5746164 και 211 0125131.

Ετικέτες

Ένα ακόμη φιλικό θα δώσουν οι Κορασίδες του Ατρόμητου, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν σήμερα εκτός έδρας την Γυναικεία ομάδα του Ακράτητου σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Εκεί η προπονήτρια της ομάδας θα δει την κατάσταση των παικτριών της και θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και αθλήτριες.

 

Ετικέτες

H oμάδα Παλαιμάχων του Ηφαίστου μετά απο δυο στειρους  αγωνες με Ακρατητο και Αχιλλεα Κ.Αχαρνων  επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Αφιδναϊκό. Το ματς ηταν ενας επιθετικος μονολογος του ΗΦΑΙΣΤΟΥ και ειδικοτερα των επιθετικων του Ρώτσιου (πέτυχε 5 γκολ) και Γκιούλη.

Σε συνεχεια του αγωνιστικου μερους η ομαδα του Ηφαιστου διατηρησε τον ελεγχο καθ ολη την διαρκεια του ματς απεναντι σε μια αξιοπρεπεστατη και πολυ καλη ομαδα  η οποια προηγηθηκε μαλιστα και στο σκορ ....ειχε ομως την ατυχια να βρεθει ο Ρώτσιος σε φοβερή μέρα.

Για την ιστορια το τελικό  σκορ ήταν  7-1 (τα αλλα δυο γκολ ο Γκιούλης)..
Αγωνιστηκαν οι...ΒΑΚΡΑΣ..ΜΟΣΧΟΣ ..ΚΟΤΣΙΑΡΗΣ..ΠΑΝΕΛΗΣ ..ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ..ΓΕΩΡΓΑΛΛΑΣ.ΜΕΛΟΣ..ΚΑΡΙΩΤΗΣ..ΔΡΑΚΟΣ..ΡΩΤΣΙΟΣ ..ΓΚΙΟΥΛΗΣ..ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ..ΛΙΑΠΗΣ...

Ετικέτες

Με ιδιαίτερη χαρά οι παλαίμαχοι της Κηπούπολης είδαν τον Γιώργο Παινέση να πλαισιώνει τη ομάδα τους μετά από τον τραυματισμό που είχε στον ώμο του πριν σχεδόν ένα χρόνο.

Ο Γιώργος επέστρεψε ανανεωμένος, προπονημένος και υπό της οδηγίες του λειτούργησε η αμυντική γραμμή της ομάδας με τον Αργυρόπουλο στόπερ (ενα δίδυμο με χημεία) τον Δημοσθενιάδη δεξί μπακ και τον Τουρναβίτη αριστερό μπακ.

Στη μεσαία γραμμή, Πανάκιας, Γαλάκος, δεξιά Κουμπούλης και αριστερά Δελημπέης.
Μπροστα απο τα χαφ ο Νικος Κ. και κορυφη ο Δρακόπουλος Κ.

Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα κυκλοφορούσε με μια ελαφρά υπεροχή για τον Ηλυσιακό και με την Κηπούπολη να προσπαθεί να βρεί διαδρόμους πρός το τέρμα του αντιπάλου κάτι που κατάφερε με τον Δρακόπουλο που έκανε το 1-1.

Ο Ηλυσιακός πίεσε και κατάφερε και ισοφάρισε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν για την Κηπούπολη με την είσοδο των  Παπαδημητρίου, Φιλίππου, Αντωνίου Παπαδόπουλο, Μπούρη, Λιώνη, Φαμέλη. Ενα γκόλ στα πρώτα λεπτά για τον Ηλυσιακό δεν ήταν αρκετό να κάμψει τους ποδοσφαιριστές μας και τα βαριά όπλα Παπαδημητρίου,Αντωνίου Φιλιππου με την υποστήριξη Παπαδόπουλου, και Δρακόπουλου στη συνέχεια να ισοφαρίζει 2-2.

Ενας συνδυασμός Παπαδημητρίου, Φιλίπου, Δρακόπουλου με τον Αντωνίου να πλασάρει υποδειγματικά έφερε την ομάδα μπροστά στο σκόρ 3-2.

Η Κηπούπολη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια πήρε την νίκη.

Ετικέτες

Αναφορά σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με κατάμεστο το πέταλο που σήμερα είναι άδειο κάνει η ανοικτή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  «Αστέρι όπως παλιά» με την αντίστοιχη φωτογραφία. Περασμένα μεγαλεία; Σαφώς και όχι στο χέρι μας είναι όλων να ξαναδούμε γεμάτο το πέταλο από κόσμο. Και ποιος δεν τον θέλει. Ο συντάκτης τοιυ κειμένου γράφει τα εξής:

«19 Νοεμβρίου 2006: Ήταν η τελευταία φορά που θυμάμαι τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο (με το πέταλο ανοιχτό). Αν και γνωρίσαμε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 0-4, το μόνο που μου έμεινε από εκείνη τη βραδιά ήταν το γεμάτο γήπεδο και η απίστευτη ατμόσφαιρα. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά είχαν έρθει στην εξέδρα σαν καλεσμένοι και μερικοί φίλαθλοι της Σεβίλλης που είχαν γνωριστεί με όσους είχαν πάει στο εκτός έδρας στο Ramon Sanchez Pizjuan».

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας