Τελευταία ενημέρωση 00:00, 25 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ένα πολύ καλό παιχνίδι Water Polo είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν χθές στο κολυμβητήριο του Περιστερίου μεταξύ του Γ.Σ.Π. και της δανέζικης Tommerup Vandpolo.

Ο Γ.Σ.Π. αρκετά πιο έμπειρος και με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας , έδωσε από την αρχή ρυθμό στο παιχνίδι , με τους νεαρούς από την Δανία να πιέζουν αναζητώντας κενά και ευκαιρίες. Το παιχνίδι παίχτηκε σε τερέν 25m – μετά από αίτημα του Karl – Emil Greve  (προπονητή των Δανών)  - και σε 4 οκτάλεπτα. Η Tommerup Vandpolo παίζει στην 1η κατηγορία στην Δανία , είναι όντως αρκετά νεανική ομάδα και έχει στο δυναμικό της και ένα μικρό γυναικείο τμήμα.

 Για να μην παραπονιόμαστε πολλές φορές ή μάλλον καλύτερα για να εκτιμάμε όσα έχουμε , οι προπονήσεις τους γίνονται 3 – 4 φορές την εβδομάδα σε πισίνα 25 μέτρων. Το κλίμα στο φιλικό αυτό παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα καλό,  με τους Περιστεριώτες να δίνουν δύο μπλουζάκια , δύο καπέλα και ένα λάβαρο ως ενθύμια αυτού του αγώνα στους φίλους από την Δανία. Γνωστός ο Γ.Σ.Π. για την φιλοξενία του,  πρόσφερε ένα Ελληνικό γεύμα κολυμβητηρίου στα παιδιά της Tommerup Vandpolo που συμπεριλάμβανε ...τι άλλο ... σουβλάκια!

Με την υπόσχεση μίας ακόμα συνάντησης την επόμενη χρονιά αποχώρησε η Δανέζικη αποστολή από το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου μένοντας πραγματικά εντυπωσιασμένη τόσο από την απόδοση των αθλητών του Περιστερίου όσο και από την φιλοξενία.

 Τον αγώνα σφύριξαν οι διαιτητές Νάταλι Μαρκοπούλου και Γιώργος Πολυχρονόπουλος , τους οποίους ο Γ.Σ.Π. ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τους σε αυτό το παιχνίδι. Ο Σύλλογος τιμά σε κάθε κίνηση του τόσο το άθλημα όσο και την πόλη του Περιστερίου. Μπράβο του για μια ακόμη φορά!

Ετικέτες

 Τον αλτρουϊσμό που τον διακρίνει ως παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την διαρκή επιθυμία του να διεξάγεται το πρωτάθλημα επί ίσοις όροιες απέδειξε ο Γιώργος  Σπανός κατά τη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου ήταν ο μόνος από τους «14» προέδρους των άλλων ομάδων που σκέφθηκαν την Λάρισα και τον Ηρακλή μόλις ολοκληρώθηκε η συμφωνία η συμφωνία με την εταιρία Dimera συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

 Συγκεκριμένα κατέθεσε αίτημα εκφράζοντας την άποψη πως :«πως από τα τα 2.250.000 που θα δώσει φέτος η DIMERA, τα 700.000 ευρώ πρέπει να τα μοιραστούν ο Ηρακλής και η «βυσσινί» ΠΑΕ, που ακόμα δεν έχουν βρει βασικό χορηγό».

Η πρόταση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Πανιώνιου Χρήστου Δάρρα που είπε: « Αυτό δεν γίνεται. Και εμείς την τελευταία στιγμή βρήκαμε στέγη, με λίγα λεφτά». Για να του απαντήσει με «μπηχτή» ο γνωστός ποινικολόγος: «Και βρήκατε στέγη (σ.σ. τη Stoiximan) παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό», με αποτέλεσμα να… ανάψουν για λίγο τα αίματα.

Ετικέτες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ένωσης για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Διαγόρα Αιγάλεω στις 1 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ηφαίστου.

Ετικέτες

Την πρώτη του φετινή νίκη θέλει να κατακτήσει ο Απόλλων Περιστερίου ο οποίος αύριο στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνα τον ουραγο Αία Αθηνών.

Ετικέτες

Το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η Θύελλα η οποία την Κυριακή στις 11 το πρωί θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Χρυσούπολης την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας