Τελευταία ενημέρωση 23:18, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το κοινωνικό πρόσωπο που πρεσβεύει ο αθλητισμός κάνει πράξη ο Θησέας Περιστερίου ο οποίος σε ανακοίνωση του κάνει έκκληση στους γονείς των μικρών αθλητών αλλά και στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων να έχουν μαζί τους εν όψει του αυριανού αγιασμού συσκευασμένα τρόφιμα.

Ο σύλλογος θα τα παραδώσει στην εκκλησία του Παλαιού Ταξιάρχη για να μοιραστούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και πρέπει η καθημερινότητα τους να γίνει πιο ευχάριστη.

Ετικέτες

Την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα των Νέων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, η οποία επιβλήθηκε με το εμφατικό 67-35 του Λαυρίου εκτός έδρας.

Ετικέτες

Ο Θεός βοηθός! Ένας Τριαντάφυλλος Τίκας γεννηθείς το 1981 που μπήκε φέτος στους πίνακες της Σούπερ Λίγκα και ο αδελφός του Δημήτρης είναι βοηθός διαιτητής (σόι πάει το βασίλειο) από τον σύνδεσμο της Καρδίτσας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Βοηθοί του θα είναι ο Δίπλαρης από την Καρδίτσα και ο Βεργέτης από την Αρκαδία.

 Ναι, ο δεύτερος είναι  ο ξάδελφος του πρώην προπονητή του Αστέρα Τρίπολης που μέχρι πέρσι έπαιζε στο πρωτάθλημα Νέων και κάθε φορά που σφύριζε τους αγώνες του Ατρόμητου στην Τρίπολη έδινε πέναλτι από το πουθενά στον Αστέρα. Και αυτό το παλικάρι που όλη τη μέρα συναναστρέφεται με τους ανθρώπους του Αστέρα θα κάνει χρέη βοηθού!

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δελφάκης από την  Αρκαδία.

Προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου. Έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες εκτός του Βασιλείου που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά καθώς και του Ντιγκινί  που έκανε θεραπεία και γυμναστήριο.

Ετικέτες

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι έγινε δεκτό από την ΠΑΕ Hρακλής το αίτημα για την παραχώρηση κερκίδας στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής

Οι μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ατρόμητου που θέλουν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη  θα έχουν στη διάθεση τους τη Θύρα 1 του Καυταντζογλείου Σταδίου. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Ήδη οι οργανωμένοι φίλαθλοι ετοιμάζουν εκδρομή στην συμπτρωτεύουσα για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου.

Ετικέτες
Απέναντι στην ομάδα όπου μεγαλουργούσε ο παππούς της όταν άφησε την τελευταία του πνοή τον Ακράτητο (αντιμετώπισε το γυναικείο τμήμα), ο αείμνηστος Γιάννης Παθιακάκης ηταν προπονητής στο αντρικό), αγωνίστηκε η Χριστίνα Παθιακάκη, όπου σκόραρε δύο φορές, αφιερώνοντας τα γκολ σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από την ζωή πολύ πρόωρα.
 
Η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου:
 
"Χριστινα Παθιακακη Εγγονη του αειμνηστου Γιαννη Παθιακάκη 2/8/2002 Παρασκευη στην τελευταια προπονηση του Ακρατητου πριν τον αγωνα με Ξανθη . Εκτελουσε οπως του αρεσε φαουλ στον Ραπτη και σε ενα απο αυτα επαθε ανακοπη Έτσι πέθανε ο Γιάννης Παθιακακης. Η εγγονή του βρίσκεται στις ακαδημίες της γυναικείας ομάδας του Ατρομητου εδώ κ δύο χρόνια.
 
Ένα εξελίσιμο Ταλεντακι που Ακολουθει τα χναρια του Παππου της . Βρέθηκε στο γήπεδο όπου ο παππούς της άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Ακρατητου σε φιλικό αγώνα με την Γυναικεία ομάδα του Ακρατητου. Η Χριστίνα Παθιακάκη έβαλε δύο γκολ κ τα αφιέρωσε στον αγαπημένο της Παππου που έφυγε πολύ νωρίς απ τη ζωή. Ευχόμαστε στη Χριστίνα να συνεχίσει μ τον ίδιο ζήλο κ ο Παππούς από ψηλά να τη καμαρώνει .
 
Τελικό σκορ Ακρατητος - Ατρομητος Κορασιδες 1-4 Παθιακακη 2 , Γκιουσια κ Κυριακοπουλου.
 
Ευχαριστούμε τον κ Ζαχαρία Ιωάννου προπονητη της γυν ομαδας Ακρατητου για την φιλοξενία".
Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας