Τελευταία ενημέρωση 08:44, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Πιθανόν θα αποτελέσει παρελθόν πριν ακόμα αναλάβει τον Γαλαξία ο προπονητής του,Λουκάς Καρμίρης.

Αιτία αυτής της πιθανότητας είναι η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κ.Καρμίρη για να αναλάβει τμήμα της ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ομάδας έχει έτοιμη λύση για τον πάγκο της ομάδας και την οποία θα ανακοινώσει επίσημα τις προσεχείς ημέρες στην περίπτωση οριστικής αποχώρησης από την ομάδα του κ καρμίρη κάτι που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Ετικέτες

Μετά την δύσκολη χρονιά που είχε η ανδρική υδατοσφαίριση του ΓΣΠ σήμερα ήρθε η ώρα της χαλάρωσης μe ένα φιλικό μεταξύ των παικτών .

Συμμετείχαν και οι προπονητές όλων των τμημάτων και οι έφοροι σε ρόλο φωτογράφου... Η κερκίδα χειροκροτούσε και φωτογράφιζε και ... κάπως έτσι έκλεισε και η φετινή χρονια για τους άνδρες του Αρσένη Μαρούλη!!! 

Ετικέτες

Ο Κ.Ο.Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ για μια ακόμα φορά αποδεικνύει πως με σταθερά βήματα και σωστές επιλογές που κάνει, κυρίως τα τελευταία πέντε χρόνια, τόσο σε προπονητές όσο και σε αθλητές, προσπαθεί και καταφέρνει να έχει  σπουδαίες επιτυχίες που τον ανεβάζουν κάθε χρόνο και ένα σκαλί παραπάνω και βρίσκεται μέσα στην ελίτ της ελληνικής κολύμβησης.  Οι επιτυχίες φαίνονται και αποδεικνύεται πως με συνέπεια, ήθος και σκληρή δουλειά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

filopoulouΚαι φέτος,  ο Κ.Ο.Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ συνέχισε αυτή την ανοδική πορεία του και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στον Άλιμο το τριήμερο 10 – 12 Ιουνίου 2016,  με τη συμμετοχή 18 αθλητών, -τριών κατετάγη 7ος στη γενική κατάταξη, 4ος στις Γυναίκες και 10ος στους Άνδρες, σε σύνολο 68 ομάδων, συγκεντρώνοντας 96 βαθμούς.filopoulou 2

Συγκεκριμένα, υπήρξαν 22 συμμετοχές από τους αθλητές, -τριες του Κ.Ο.Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ  σε 20 τελικούς. Από τους 20 τελικούς οι 17 ήταν σε ατομικά αγωνίσματα.  Από αυτούς τους τελικούς κατακτήθηκαν 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια  από τους αθλητές μας και ειδικότερα:  Φιλοπούλου Μαρία 2 χρυσά, στα 100μ. και 200μ. πρόσθιο γυναικών με χρόνο 01:11:55 και 02:33:43 αντίστοιχα,  Ντάλλα Όλγα   χάλκινο στα 200 μ.ύπτιο γυναικών με χρόνο 02:22.48 και Αϊβαλιώτης Ευάγγελος  χάλκινο στα 100μ. πεταλούδα ανδρών με χρόνο 00:55:05 0:34:17 και 02:44:16 αντίστοιχα,    Τρούλου Κυριακή στα 200μ. ελεύθ. γυναικών με χρόνο 02:08:74, Φιλιππάκος Λάζαρος 8ος στα 200μ. ελεύθ. ανδρών με χρόνο 01:56:93 και Κακαβά Ιωάννα 8η στα 100μ. πεταλούδα γυναικών με χρόνο 01:06:37 aivaliotisΣτις σκυτάλες, οι αθλήτριες Ντάλλα Όλγα, Φιλοπούλου Μαρία, Κακαβά Ιωάννα και εκτός από τα μετάλλια κατακτήθηκαν θέσειςdalla σε οχτάδες από τους αθλητές, -τριες της ομάδας και ειδικότερα:  Φιλοπούλου Μαρία     στα 50μ. πρόσθιο γυναικών με χρόνο 00:34:54  Όλγα Ντάλλα   4η και 6η στα 100μ. και 50μ. ύπτιο γυναικών με χρόνο 01:05:78 και 00:31:01,  Κυριαζοπούλου Εμμανουέλλα 4η, 7η  και στα 1500μ., στα 800μ. και στα 400μ. ελεύθ. γυναικών με χρόνο 17:40:39, 09:15:44 και 04:29:14 αντίστοιχα, Ευάγγελος ΑΪβαλιώτης  5ος στα 50μ. πεταλ. και 7ος στα 50μ. ύπτιο ανδρών με χρόνο 00:25:32 και 00:27:10 αντίστοιχα,  Νίκος Γιαννόπουλος 5ος και 6ος στα 100μ. και 200μ. ύπτιο  ανδρών με χρόνο 00:58:52 και  02:07:61αντίστοιχα, Σινάνου Σταυρούλα   6η και 7η στα 50μ. και 200μ. πρόσθιο γυναικών μΡακοπούλου Ευφ. κατέκτησαν την 4η θέση στα 4 Χ 100μ. μικτή ομαδική γυναικών, οι Τρούλου Κυρ., Κυριαζοπούλου Εμμαν., Φιλοπούλου Μαρία και Ντάλλα Όλγα κατέλαβαν την 6η θέση στα 4 Χ 200 μ. ελεύθ. γυναικών και τέλος οι Τρούλου Κυρ., Ρακοπούλου Ευφ., Φιλοπούλου Μαρ. και Ντάλλα Όλγα την 6η θέση στα 4 Χ 100μ. ελεύθ. γυναικών

Τέλος, πολύ καλή παρουσία είχαν οι παραπάνω αθλητές και στα υπόλοιπα αθλήματα που συμμετείχαν αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές:.  Ανδριάκαινα Αναστ., Γερμανάκου Κλειώ,  Γκάζγκα Μαρία, Κακαβά Ιωάννα, Κοντός Παναγ.,  Λεύκελης Γρηγ., Ματσώτα Μαριλένα,  Σγούρου Δανάη,  Ρακοπούλου Ευφροσ.,   Φιλοπούλου Κων.

Τα αποτελέσματα αυτά αναδεικνύουν για τέταρτη συνεχόμενη φορά τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟ πρώτη δύναμη στο Περιστέρι και με διαφορά από τους υπόλοιπους Συλλόγους.

Τα συγχαρητήρια όλων μας στους αθλητές που κατέλαβαν θέση στους τελικούς, αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όλη η οικογένεια του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ εύχεται ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ και ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, σε όσους τελείωσαν τις αθλητικές τους υποχρεώσεις και ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στους υπόλοιπους.

Τέλος, το Δ.Σ. υπόσχεται ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, θα προσπαθούν ΠΑΝΤΑ για το καλύτερο της ομάδας και κυρίως των αθλητών.

Ετικέτες

Ο Δήμος Κυπραίος είναι ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ , ο οποίος στα 36 χρόνια του, μέσα σε δύο χρονιές έζησε και την άνοδο στην Α2 αλλά και την παραμονή στην κατηγορία φέτος. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός του Αρσένη Μαρούλη σε μια κατάθεση ψυχής  στο Peristerisports δήλωσε τα εξής:

 «Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Αρσένη και σε όλους τους συναθλητές μου. Εγώ που είχα την τύχη να ζήσω και τις δύο τελευταίες χρονιές σαν προσπάθεια , γνωρίζω ότι αυτά που έγινα μέσα σε δύο χρόνια στο Περιστέρι δεν μπορούν να γίνουν εύκολα πουθενά. Έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε ένα ιδιαίτερο ύφος σαν προσπάθεια και αυτό δίνει ρυθμό σε κάθε νέο παίκτη που μπαίνει στη δική μας πισίνα . Από τον μικρότερο σε ηλικία αθλητή στις ακαδημίες μας μέχρι και τον αθλητή της ανδρικής στην Α2... Πιστέψαμε όλοι στο όραμα του Restart και μας βγαίνει...

 Τίποτα δεν ήρθε από μόνο του και τίποτα δεν ήταν εύκολο. Η ομάδα ήταν πολύ νεανική και ο Αρσένης είχε να παλέψει όλη την χρονιά με αθλητές διαφορετικής νοοτροπίας και εμπειρίας. Τα κατάφερε όμως και ίσως αυτό ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία του. Από την άλλη , όλη η ομάδα ήθελε να μείνουμε στην Α2 και αυτό φάνηκε στα τελευταία 3 παιχνίδια της Κρήτης!  Το είπα και στο παρελθόν ότι το Περιστέρι είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Ξέρεις, όταν φτάνεις στην Δύση της καριέρας σου σαν αθλητής , πιστεύω ότι ζητάς περισσότερο να έχεις μία ποιότητα στην ζωή σου μέσα στην πισίνα. Αυτό λοιπόν το έχουμε στο μέγιστο βαθμό στο Περιστέρι!

 Έχουμε 3 εφόρους, οι οποίοι επί 24ώρου βάσεως – και το εννοώ – βρίσκονται standby  για να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας αλλά και για να ασχοληθούν με τα μεμονωμένα προβλήματα του καθενός μας. Δεν τους ακούσαμε ποτέ να βαρυγκωμούν ...ούτε να χάνουν το χαμόγελό τους , ακόμα και στα δύσκολα.  Η κερκίδα μας φέτος διπλασιάστηκε , ο κόσμος ακολούθησε την ομάδα και στην Πάτρα και στην Χαλκίδα και στην Λάρισα. Όταν βλέπεις οικογένειες να μπαίνουν στο πούλμαν για να έρθουν να δουν τον αγώνα στην Λάρισα , το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους τιμήσεις με την προσπάθεια σου. Και αυτό κάναμε σταδιακά...ανεβάζαμε τον πήχη στην απόδοσή μας . Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ ... ήταν ο όγδοος παίκτης μας!

 Σαν χαρακτήρας είμαι εκρηκτικός ... και στην ζωή μου αλλά και στο παιχνίδι  μου. Φέτος ίσως να στεναχώρησα κάποιες στιγμές κάποιους συναθλητές μου , ακόμα και τον Αρσένη. Το έκανα όμως με αγάπη για το Water Polo στο Περιστέρι και χωρίς σκοπιμότητα. Την ομάδα μου την αγαπάω και την στηρίζω. Οι συμπαίκτες μου ήταν και θα είναι κομμάτι της ζωής μου στην πισίνα του Περιστερίου».

Και κατέληξε λέγοντας: « Εύχομαι για τον Γ.Σ.Π. η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη , με την ομάδα να παίζει στα Play Off και το όνειρό μας να δούμε την ΓΣΠάρα στην Α1 να γίνει πραγματικότητα σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης.

 Ευχαριστώ τον Αρσένη για την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που μου έδωσε και τους συναθλητές μου που με στήριξαν σε όλη την φετινή διαδρομή».

Ετικέτες

Σκηνικό Φθινοπώρου στήθηκε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου Κ20 που συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Ελατοχώρι της Πιερίας.

Ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης και οι συνεργάτες του είχαν προγραμματίσει οικογενειακό διπλό που δεν μπόρεσε ωστόσο να το χαλάσει η καταρρακτώδης βροχή εκείνη την ώρα.

Οι παίκτες με πολύ μεγάλο κέφι έπαιξαν διπλό υπό βροχή δείχνοντας να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της προετοιμασίας τους στο ορεινό θέρετρο της Πιερίας.

Το ευχάριστο για τον Κορακάκη είναι ότι ο Αποστόλης Αποστόλου ξεπέρασε το πρόβλημα με την υγεία του και προπονήθηκε κανονικά.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας