Τελευταία ενημέρωση 11:57, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Οι επιτυχίες για τους αθλητές του Γλαύκου, διαδέχονται η μία την άλλη και δεν σταματούν εντός συνόρων. Αυτή τη φορά από την Ντάλλα!

Η Όλγα συμμετείχε στην παγκόσμια γυμνασιάδα, που πραγματοποιήθηκε στην Τραπεζούντα     13.07.16 έως 16.07.16 και κατέκτησε το ασημένιο   μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1:03.78 και το ασημένιο μετάλλιο στην σκυτάλη 4 Χ100μ. μικτή ομαδική με χρόνο 4:16.94.

 Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ συγχαίρουν για μια ακόμα φορά την αθλήτριά του και για αυτή τη μεγάλη της επιτυχία.  Την ευχαριστεί για τις χαρές που προσφέρει σε όλη την ομάδα με τις επιτυχίες της και το ήθος της, της εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνει και να είναι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΗ.

 

Ετικέτες

Τέσσερα κορίτσια από την ακαδημία του Φίλιππου Περιστερίου κλήθηκαν στην μικτή ΕΣΚΑ 2016-17 μετά την πρώτη επιλογή του Ιουνίου επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

 Συγκεκριμένα είναι οι γεννηθέντες 2003 Ελευθερία Πολυζώτη, Ελισσάβετ Ποθητού και οι γεννηθέντες το 2004 Διαμάντω Αλεξία και Βάσω Ιωάννου.

Ετικέτες

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των καθισμάτων στο νέο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών, την ερχόμενη εβδομάδα έρχονται οι βατήρες από το εξωτερικό και θα τοποθετηθούν στη μεγάλη πισίνα.

Την περασμένη εβδομάδα εξοπλίστηκαν οι χώροι με τα απαιτούμενα γραφεία και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα το παραδώσει στον Δήμο η κατασκευάστρια εταιρεία. Επόμενη φάση η άδεια λειτουργίας του κολυμβητήριου και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις...

Ετικέτες

Στην μικτή ΕΣΚΑ 2016-17 κλήθηκε η μπασκετμπολίστρια του ΓΣΠ Μαρία Γκουρτσιάνη η οποία έχει γεννηθεί το 2003 και είναι ένα από τα πολλά ταλαντούχα κορίτσια που έχει στο δυναμικό της η ακαδημία του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ετικέτες

Στη Νέα Σμύρνη θα πραγματοποιήσει ο Ατρόμητος την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Πανιώνιο στις 14 Αυγούστου και ώρα 19.00.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας