Τελευταία ενημέρωση 06:53, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Με δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) συνεχίστηκε σήμερα για 8η μέρα η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου  στα Χάνια του Πηλίου.

Ο Μίλος Στόιτσεφ ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάσταση, το ίδιο θα κάνει και αύριο το πρωί.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ενσωματωθεί στην απογευματινή προπόνηση κανονικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο Δέλλας βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι γεγονός που του επιτρέπει να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του.

Ετικέτες

Ο Γιάννης Φέγγος είναι ο τρίτος της παρέας των εφόρων της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης και ο βασικός πυλώνας του όμορφου οικοδομήματος του Water Polo του ΓΣΠ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ακούσουμε και την δική του άποψη για την παραμονή στην Α2 και κάποια σημεία της φετινής χρονιάς.

 Νομίζω ότι τελικά όλα πήγαν καλά φέτος για το Water Polo του Περιστερίου.

 «Δόξα τον θεό , όλα πήγαν καλύτερα από ότι τα είχαμε σχεδιάσει και σκεφτεί στην αρχή της σεζόν.  Οι άνδρες με τον Αρσένη Μαρούλη κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην Α2, οι Παίδες μας με τον Βασίλη Καμάρη έφτασαν στην 3η φάση του Πρωταθλήματος και το ίδιο κατάφεραν και οι Μίνι Παίδες μας με προπονητή τον Μπάμπη Κλεωνάκο. Όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα πήγαν το ίδιο και κάποια καλύτερα από πέρυσι! Το τμήμα των Προμίνι μας του Γιώργου Κρασάκη ενισχύθηκε σημαντικά σε αθλητές και ταυτόχρονα κέρδισε σημαντικότατες αγωνιστικές εμπειρίες, μιας και για πρώτη φορά συμμετείχαμε σε τόσους αγώνες σε αυτή την κατηγορία. Γιγαντώνεται σιγά – σιγά το Περιστέρι.

 Οι αγώνες στην Κρήτη ήταν μοναδική εμπειρία για εσένα?

 Πάντα οι αγώνες παραμονής βγάζουν στην επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα και τις προσδοκίες που έχει ο καθένας που παρακολουθεί την πορεία της ομάδας ή που αγωνίζεται από ενεργό πόστο για αυτή. Τόσο στους αγώνες του Περιστερίου, όσο και σε αυτούς που ακολούθησαν στην Κρήτη , το μεγαλύτερο κομμάτι των φίλων και υποστηριχτών της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης ήταν ταγμένο στην προσπάθεια παραμονής. Τα κινητά χτυπούσαν συνέχεια, τα μηνύματα σε κινητό και facebook ερχόντουσαν το ένα πίσω από το άλλο, τα emails….όλοι ήθελαν να μάθουν το τι γίνεται ανά λεπτό! Και αυτό είναι μοναδικό!  Μας άρεσε που ο κόσμος ήθελε να μάθει ... ήθελε να ήταν εκεί μαζί μας ... ήθελε να ζήσει από κοντά και αυτή την τελευταία προσπάθεια των παιδιών και του Αρσένη.

 Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια ! Εκτίμησε την φιλοσοφία που κτίζει ο Γ.Σ.Π. για την Υδατοσφαίριση στην  πόλης μας.  Με συγκίνησε όμως και η στάση του Φίλιππου (Κότση) καθώς και της Τζένης (Γαλάνη).  Πέρα του ότι ήρθαν και παρακολούθησαν τους αγώνες στο Περιστέρι , τηλεφωνούσαν σε κάθε αγώνα κάθε 2 λεπτά για να μαθαίνουν το σκορ.  Χάρηκαν την επιτυχία του τμήματος! Με την Τζένη βρεθήκαμε να κλαίμε από χαρά με την λήξη του παιχνιδιού παραμονής . Εκείνη στο Περιστέρι και εμείς στο Ηράκλειο της Κρήτης.

 Αυτό είναι ομάδα για εμάς ! Αυτό το συναίσθημα που δεν το «χάνεις» στην απόσταση ! Που το παίρνεις πάντα μαζί σου ... ακόμα και εάν αλλάξεις πόλη ή χώρα! Και πίστεψέ με όσοι περνούν από την ομάδα μας το κουβαλούν πλέον μαζί τους για πάντα! Δεν έχει βρεθεί αντίδοτο για την αγάπη προς το Περιστέρι.

 Φαίνεται ότι αγαπάτε την πόλη ... δεν παίζεται απλά Water Polo …

 Είναι η πόλη μας ... εδώ μεγαλώσαμε και εδώ μεγαλώνουν και τα παιδιά μας. Την πόλη , το σήμα και το σκουφί που γράφει «Peristeri» θεωρούμε χρέος μας να τα τιμήσουμε. Αλλιώς δεν θα βγάλουμε ποτέ αθλητές φανέλας !  Και το όνειρό μας είναι αυτό . Να καταφέρουμε κάποια στιγμή Περιστεριώτες να παίζουν polo για το Περιστέρι στην Α2 ή στην Α1.

 Καλύτερες συνεργασίες, καλύτερο κολυμβητήριο , καλύτερη αθλητική κουλτούρα, καλύτερα αποτελέσματα ... ακόμα και μέσα από τον μικρόκοσμο μίας ομάδας Υδατοσφαίρισης , συμβάλλουν σε ένα καλύτερο Περιστέρι! Δεν υπάρχουν φυσικά εμπόδια σε όλα αυτά ! Διάθεση για δουλειά και συνεργασίες χρειάζεται.

 Πικρίες κρατάς από την φετινή χρονιά?

 Αν δεν δοκιμάσεις το πικρό, δεν εκτιμάς όσο πρέπει και το γλυκό! Ασχολούμαι ως έφορος υδατοσφαίρισης περίπου 8 χρόνια ... Οι πίκρες πολλές , σε κάθε χρονιά.  Αυτό που καταφέραμε φέτος ήταν να δημιουργήσουμε μία συμπαγή ομάδα , από την πισίνα μέχρι την κερκίδα. Πλέον κοντά στην ομάδα είναι μόνο άνθρωποι που την αγαπούν και θέλουν να την δουν να προχωρά μπροστά. Την θέση σε αυτή την προσπάθεια δεν στην χαρίζει κανείς...την κερδίζεις παλεύοντας. Είτε είσαι παίκτης , είτε προπονητής , είτε έφορος. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να κάνει στην άκρη και να δίνει την θέση του στον επόμενο που θα μπορέσει να συνεχίσει την πορεία. Μονόδρομος η πορεία και μόνο προς τα εμπρός.

Υπήρξαν και άνθρωποι που λυπήθηκαν που η ομάδα έμεινε στην Α2... Περιστεριώτες!!! Αλλά τι να κάνουμε ... κάποιοι έπρεπε να λυπηθούν ! Καλύτερα αυτοί παρά εμείς! Αυτοί έχουν σβηστεί από του «Φίλους της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης».

 Κλείνοντας η φετινή χρονιά ...

 Θα ήθελα για την φετινή χρονιά να ευχαριστήσω του προπονητές μας ξεκινώντας από τον Αρσένη, που μας χάρισε τα πιο έντονα συναισθήματα λίγο πριν το τέλος της σεζόν, τον Βασίλη Καμάρη που έδωσε το παραπάνω φέτος στους παίδες και έφηβους, στον Μπάμπη Κλεωνάκο  που μας τρέλανε σε Ελλάδα και Ιταλία με τους μίνι παίδες του και στον προπονητή μας των προ μίνι Γιώργο Κρασάκη που κατάφερε να φτιάξει όχι μόνο ένα ακόμα αγωνιστικό τμήμα , αλλά και να δημιουργήσει μία κερκίδα φανατικών γονέων και αθλητών.

Να πούμε ότι μας τίμησε η εμπιστοσύνη και η στάση όλων των γονέων κατά την διάρκεια της χρονιάς όπως και της Διοίκησης του Συλλόγου. Αυτή είναι η μαγεία στο δικό μας WaterPolo στο Περιστέρι! Μία γροθιά!

Οι Μπάμπης Παπασπηλίου και Βασίλης Λόης ξέρουν ότι έχουν μία ξεχωριστή θέση στην ζωή μου,  μιας και χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει ούτε τα μισά. Είμαστε παραπάνω από φίλοι και αυτό βοηθάει στις δύσκολες στιγμές.

 Όπως αυτή της παραίτησης σας? Τελικά τι έχει γίνει με αυτή την ιστορία?

 Έγιναν αρκετές συζητήσεις με την Διοίκηση ! Συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα και αναμένουμε εντός των ημερών την επίσημη ανακοίνωση.

 Και πριν πούμε Καλό Καλοκαίρι σε όλο το Περιστέρι?

 Να πούμε ότι ο υγρός στίβος αλλάζει «χρώμα» στο Περιστέρι μας... Πέρασα σήμερα από το κολυμβητήριο στην Χωράφα και είδα την πισίνα να αδειάζει για να καθαριστεί αλλά και συνεργεία να βάφουν το κολυμβητήριο. Ώρες μετά το κλείσιμο του για τις διακοπές του Αυγούστου. Πραγματικά με εντυπωσίασε η ταχύτητα στην αντίδραση του Δήμου. Και γνωρίζω ότι υπάρχει ένα καλοδουλεμένο πλάνο εργασιών , με συγκεκριμένες εργασίες ανά ημέρα που θα οδηγήσουν, ώστε ο Σεπτέμβρης να βρει  αθλητές και αθλήτριες να κολυμπούν σε ένα πλήρως ανανεωμένο κολυμβητήριο. Εδώ αξίζει πλέον ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμο μας!.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη...για περισσότερο «Πάμε WaterPolo … Πάμε ΓΣΠ»

Ετικέτες

Kάλεσμα στα μέλη του να αποκτήσουν Συνδεσμιακό Διαρκείας αλλά και σε όλο τον κόσμο του Περιστερίου απευθύνουν οι οργανωμένοι Fentagin oι οποίοι πραγματοποίησαν τη Τετάρτη τη Γενική τους Συνέλευση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει τα εξής:

«ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ,ΤΗΝ ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..!!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ..!!

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..!!».

Ετικέτες

Στη Γερμανία βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Στέφανος Ρεγκάκος.

Ετικέτες

Οι τελευταίοι των "Μοικανών" κολύμπησαν σήμερα στο κολυμβητήριο και φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα μιας ακόμα πετυχημένης χρονιάς για την Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ.

Οι άνθρωποι της ομάδας εύχονται σε όλους τους φίλους της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης .... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ... για να δώσουν νέους νικηφόρους αγώνες για τον Σύλλογο και το Περιστέρι από τον Σεπτέμβριο!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας