Τελευταία ενημέρωση 11:00, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ερχόμενη Τετάρτη 17 Αυγούστου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Φοίνικα για τη νέα περίοδο στο γήπεδο Χωράφας. Η συγκέντρωση προγραμματίστηκε για τις 19.30 και μετά τις καθιερωμένες ευχές θα γίνει η πρώτη προπόνηση.

Εκτός όμως από τις προπονήσεις θα υπάρχουν και φιλικά προετοιμασίας, όπου ο Κώστας Ζαμπέτας θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του.

Αναλυτικά τα φιλικά:

 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 3/9 ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ

4/9 ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

6/9 ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

14/9 ΜΕ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

*ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΦΑ

Ετικέτες

Κατόπιν αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ τα παράβολα ορισμένου χρόνου για τα σωματεία της Γ Εθνικής (ένα από αυτά είναι ο Άγιος Ιερόθεος) έχουν ως ακολούθως:

Για ένα (1) χρόνο εκατο (100) ευρώ

Για δύο (2) χρόνια ογδόντα (80) ευρώ

Για τρία (3) χρόνια εβδομήντα (70) ευρώ

Ετικέτες

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας χρονιάς θα δώσει αύριο ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος προετοιμάζεται για την ιστορική συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ετικέτες

Την αναβολή της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας πρόκειται να ανακοινώσει μέσα στην ημέρα (Παρασκευή 12/8) ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

 Η επιστροφή του υφυπουργού Αθλητισμού από το Ρίο σηματοδοτεί αυτό που όλοι ανέμεναν, ειδικά και σε συνδυασμό με την περίφημη επιστολή του σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ που σε ελεύθερη μετάφραση ξεκαθάριζε ότι «ή γίνεται αυτό που λέω ή δεν έχει πρωτάθλημα» με αφορμή τις ανακατατάξεις στις Πειθαρχικές Επιτροπές στην ΕΠΟ και την αξίωση του πολιτικού προϊστάμενου για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία μέχρι τις εκλογές στα τέλη Οκτωβρίου.

Από τη ΓΓΑ βέβαια, δεν επιβεβαιώνουν επισήμως κάτι, αλλά αναφέρουν ότι θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες…

Την Παρασκευή (12/8) ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Στράτο, σε ραντεβού που είχε προγραμματιστεί προτού καν φύγει για το Ρίο ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Όπως ενημέρωσε η Λίγκα: "Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η οποία είχε προγραμματιστεί με την ανάληψη των καθηκόντων του, πριν την αναχώρηση του υφυπουργού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο".

Ετικέτες

Το πέμπτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα περίοδο δίνει αύριο ο Ατρόμητος Κ20. Συγκεκριμένα θα ταξιδέψει στη Θήβα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που κατάφερε φέτος να ανέβει πάλι στην Γ' Εθνική μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας.

Ο τεχνικός της Κ20 Γιώργος Κορακάκης έχοντας μοιράσει το χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών που έχει στη διάθεση του θα αρχίσει σιγά σιγά να «μοντάρει» το σχήμα της ενεδεκάδας που έχει στο μυαλό του εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το αυριανό ματς θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας