Τελευταία ενημέρωση 22:41, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά Premier Cup to oποίο κατέκτησε τα δύο προηγούμενα χρόνια ξεκινάει αύριο ο Ατρόμητος Κ15.  Την πρώτη λοιπόν μέρα αντιμετωπίζει στις 18.15 την ΑΕΚ και στις 20.15 τον Παναθηναϊκό.

Ετικέτες

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στις ομάδες Νέων, Παίδων και Παμπαίδων του Ηρακλή έχει ως εξής:

Νέων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 12η Αγωνιστική
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ
Κυριακή 03/04/16 Ώρα: 09.00

Παίδων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 11η Αγωνιστική
ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Γήπεδο Καματερού
Κυριακή 03/04/16 Ώρα: 19.30

Παμπαίδων 7ος Όμιλος Β΄Φάση 4η Αγωνιστική
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Γήπεδο Ηφαίστου
Σάββατο 02/04/16 Ώρα: 09.00

 

Σ.ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ

Ετικέτες

Περίπατο με Αναγέννηση Πετρούπολης έκαναν τα κορίτσια της Άμιλλας για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ και πλέον εξασφάλισαν τη παραμονή τους στην κατηγορία.

Ετικέτες

Η μεγάλη "μάχη" του Περιστερίου για παραμονή στην Α2 συνεχίζεται μεθαύριο, με ένα καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Παγκράτι. Τόσο η μεγάλη βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης, όσο και η παραδοσιακή κόντρα των δύο ιστορικών αθηναϊκών ομάδων αναμένεται να αποτελέσει... πόλο έλξης για τους φιλάθλους των "κυανοκίτρινων" στις τάξεις των οποίων επικρατεί μεγάλος ξεσηκωμός  Τόσο οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας ("Fentagin") που βρέθηκαν και στις εξέδρες του κλειστού της Λιβαδειάς (φωτό), όσο και η διοίκηση του συλλόγου απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό "παρών" στον "τελικό" με το Παγκράτι στο κλειστό "Α. Παπανδρέου" που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Ο Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες του έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους την ήττα από τη Λιβαδειά και φέρονται αποφασισμένοι να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις για μια νίκη επί των "ροσονέρι", η οποία θα αποτελέσει εφαλτήριο για την εξασφάλιση της σωτηρίας, έστω και μέσω των πλέι άουτ. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μετς, το Περιστέρι είχε ηττηθεί με 78-65.

Πηγή: Βasketblog.gr

Ετικέτες

Άγνοια κινδύνου ή ανικανότητα πρέπει να χαρακτηρίζει τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη που κάνει τους ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα καθώς για το πολύ κομβικό παιχνίδι Ατρόμητος - Πανιτωλικός όρισε τον  Κιοτζένη από τη Ξάνθη.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας