Τελευταία ενημέρωση 11:15, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει σήμερα ο Ατρόμητος Κ29 ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 11.30 στιο γήπεδο της ΕΠΣΑ Ιωαννίνων τον ΠΑΣ για τη 1η αγωνιστική.

Έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά φιλικών αγώνων που απέδειξαν ότι το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που δημιουργεί ο Γιώργος Κορακάκης μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Παρθενίου και θα υπόλοιπα μέλη, έχει γερά θεμέλια, ο Ατρόμητος έχει ως «αποστολή» πρωτίστως να παράγει παίκτες. Δευτερευόντως να πραγματοποιεί πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου με επικεφαλής τον γενικό αρχηγό Σίμο Συμεωνίδη  και ο τεχνικός  της ομάδας έχει επιλέξει να πάρει μαζί του, τους εξής ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Κίναλης, Γιαταγανάκης, Τζίνοβιτς,Χαραλάμπους, Μαραγκουδάκης, Παπαδεογιωργάκης,  Στρούγγης, Παναγιωτόπουλος, Παυλής, Νάτσος, Ντιντής, Λαζαρίδης,  Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Φαρία, Κάιο, Ρομάριο, Τσατσόπουλος.

Ετικέτες

 Την καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις «πιο κάτω ηλικίες» καταδεικνύει η κλήση τριών κοριτσιών του Ατρόμητου στην Εθνική Κορασίδων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη  Μαρία Βλασοπούλου, τη Δήμητρα Κοπέλου και  την Ευαγγελία Καλδή οι οποίες θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων που θα διεξαχθούν από τις 16 μέχρι τις 19 του μηνός στον Άγιο Κοσμά.

Ετικέτες
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του Άγιου Ιερόθεου ενόψει του αγώνα με την Τριγλία στην Ραφήνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Ετικέτες

 Η εταιρία «Ρεντζιλάς & Σια ΟΕ»  είναι μία οικογενειακή – ελληνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1964.

Στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο χώρο του ηλεκτρικού εμπορίου με κοινό στόχο να διαφοροποιηθεί  στην αγορά που μαστίζεται από ακρίβεια ,υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας και έναν απρόσωπο χαρακτήρα.

Μέσα απο τα καταστηματα της  -φυσικά και ηλεκτρονικά – προσπαθεί να αναδείξει και να εξυπηρετήσει τις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή στο οποίο είναι πάντα δίπλα του.

Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και στους κολοσσούς των εταιριών από το εξωτερικό, η εταιρεία «Ρεντζιλάς & Σια ΟΕ» παραμένει παραδοσιακή στο είδος της και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες τις και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

Με όπλα τηυς την εξειδίκευση, τη προσωπική επαφή με τους πελάτες καθώς και τις έξυπνες ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών παράλληλα με τις καλύτερες τιμές είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ο ‘’άνθρωπος σας’’ στις αγορές σας . Ελάτε να γνωριστούμε!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ Inventor Eva ΙΙ Ε2-ΙΟΝ16L 189€ Inventor Eva ΙΙ Ε2-ΙΟΝ20L 219€ Inventor Eva ΙΙ C2-10L 139€ Inventor Eva ΙΙ C2-12L 159€

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-09IV 369€ Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-12IV 420€

Διεύθυνση καταστήματος Ηρακλέους 19, Μπουρνάζι (Περιστέρι)

Επισκεφθείτε εδώ το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας: http://www.myexpert.gr/shop/products

 

Ετικέτες

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ληξούρι και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Α’ Δημοτικού Σχολείου η επίσημη παρουσίαση της έναρξης της συνεργασίας του δικτύου σχολών Ατρόμητου με τον Παλληξουριακό.

Τον Ατρόμητο εκπροσώπησαν ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και υπεύθυνος δικτύου σχολών  Απόστολος Αποστόλου μαζί με τον προπονητή της Κ-13 της Αθηναϊκής Π.Α.Ε.  Σωτήρη Ρίζο οι οποίοι ήταν και οι ομιλητές.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από γονείς, φίλους της ομάδας του Ληξουριού και μικρά παιδιά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετά μέλη της τοπικής πολιτικής, όπως ο αντιδήμαρχος κ. Αλέξης Μοσχονάς, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γ. Κατσιβέλης καθώς και ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής.

Τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους της, καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Στάθης Λυκούδης, ενώ την εκδήλωση προλόγισε ο ποδοσφαιριστής του Παλληξουριακού Γιάννης Ζάβαλης.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση, η βράβευση του πρώην παράγοντα του Αστέρα Ληξουρίου και πολύ καλού φιλάθλου Στέλιου Σταματελάτου από τον Ατρόμητο καθώς του προσφέρθηκε η φανέλα του Ούμπιντες.

Πηγή: sportsthea.blogspot.gr

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας