Τελευταία ενημέρωση 21:35, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Συνεργασία με τον Ήφαιστο ακόμη καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια θα έχει πλέον ο Ατρόμητος.

Ο Τόλης Αποστόλου εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Θανάσης Κασπίρης εκ μέρους του Ερασιτέχνη με μεγάλη χαρά έκαναν δεκτή τη πρόταση του Ηφαίστου για μια συνάντηση που ως στόχο έχει την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων της πόλης.

Έτσι ο αντιπρόεδρος Άρης Λάππας και ο γενικός αρχηγός Νίκος Δεμίρης πήγαν στα γραφεία του Ατρόμητου και είχαν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση, παρουσία του γενικού αρχηγού της Κ20 Σίμου Συμεωνίδη που είναι σίγουρο ότι σε βάθος χρόνου θα αποδώσει καρπούς.

Ετικέτες

Την διαφορά του πέρσι και του φέτος γεύθηκαν οι παίκτες του Ατρόμητου Κ15 οι οποίοι σήμερα έκαναν την πρώτη (αν όχι όλοι σίγουρα η συντριπτική τους πλειοψηφία) πρωϊνή προπόνηση στη ζωή τους!.

Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν κάλεσε τα παιδια που ήταν μαθημένα να προπονούνται απόγευμα να βρίσκονται στις 7 το πρωί στο Νταμάρι καθώς μισή ώρα αργότερα θα ξεκιμούσε η προπόνηση θέλοντας να τους βάλει σταδιακά στη νοοτροπία του ποδοσφαιριστή που ναι μεν δεν είναι επαγγελματίας αλλά που πρέπει να σκέπτεται ως επαγγελματίας.

Άλλωστε η Κ15 θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που αποτελεί το πρώτο «οχυρό» που πρέπει να κατακτήσουν, πριν κάνουν τα επόμενα βήματα τους στο ποδόσφαιρο.

Ο Σεροπιάν είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να «βγάζουν» με χαρά την προπόνηση και πλέον ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την ερχόμενη Τρίτη, όταν και η προετοιμασία θα «ανάψει» και θα δυσκολέψει για τα καλά!

Ετικέτες

Μια νέα εποχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είχαν διαραγεί ποτέ οι σχέσεις, σηματοδοτεί η συνάντηση που είχαν πρόσφατα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, στελέχη του Ήφαιστου με τον Τόλη Αποστόλου τεχνικό διευθυντή των υποδομών της ΠΑΕ αλλά και την «ψυχή» του Ερασιτέχνη Ατρόμητου Θανάση Κασπίρη.

Ο αντιπρόεδρος Άρης Λάππας και ο γενικός αρχηγός Νίκος Δεμίρης επεδίωξαν την συνάντηση και έγιναν δεκτοί με χαρά από τους ανθρώπους του Ατρόμητου. Στην συνάντηση αυτή παρουσία και του γενικού αρχηγού της Κ20 του Ατρόμητου Σίμου Συμεωνίδη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Κατά καιρούς πολλά έχουν λεχθεί για τις σχέσεις των περιστεριώτικων σωματείων με τον Ατρόμητο. Ο Ήφαιστος έκανε την αρχή και μπράβο του. Ζήτησε την βοήθεια και την συνεργασία της μεγαλύτερης ομάδας της πόλης μας που μας εκπροσωπεί σε Ελλάδα και σε Ευρώπη και την πήρε. Έτσι «λέει» η σωστή σειρά των πραγμάτων!

Το παράδειγμα του ας και ακολουθήσουν και άλλοι. Ο Ήφαιστος άνοιξε το δρόμο!.

Ετικέτες

Στις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Κηπούπολη, έχοντας αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέχρι τότε, η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου θα έχει αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που θα την βοηθήσει να δυναμώσει το ρόστερ της. 

Ετικέτες

Ο Ατρόμητος είναι η μοναδική ομάδα της Δυτικής Αττικής που συμμετέχει στην Α΄ Εθνική του γυναικείου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Περιστερίου είναι μια από τις καλύτερες της κατηγορίας της και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερη με την ενίσχυση νεαρών παικτριών.

Το ίδιο θα κάνει και φέτος.Οι Νεανιδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, με στόχο να δυναμώσουν. Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 22 Αυγούστου και αναμένεται να είναι φέτος ακόμη πιο δυνατός και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Γυναικών της Α΄ Εθνικής.

Στο τιμονι της Γυναικειας ομαδας αλλα και στις Νεανιδες θα είναι η Κοντομίχη, ενω η Τραγου θα ειναι στις Κορασιδες.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας