Τελευταία ενημέρωση 07:41, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Εξαιρετική απόδοση από τα παιδιά του Ατρόμητου Κ14 που δεν ταξίδεψαν στη Μύκονο στο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι».

Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Πολίτη ο Ατρόμητος κυριάρχησε σε όλο το ενενηντάλεπτο κι επικράτησε με σκορ 2-0 με τέρματα που πέτυχα οι Στεργίου και Καστόρης ενώ δοκάρι είχε ο Κατώνης.

Ξεκίνησαν οι Περήφανος, Τουμαζάτος, Χαλιμούρδας, Μπάγιας, Καστόρης, Κορώνης, Κουτσούκος, Αρσένης, Στεργίου, Κλεφτογιάννης, Λημναίος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Χατζηάδης, Γκιάνας, Κατώνης, Φακουρέλης.

Ετικέτες

Την Τετάρτη η Γ.Σ.

Το Δ.Σ. του Γαλαξία, ανακοίνωσε ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση  θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας.


"Το Δ,Σ του.Α.Ο.ΓΑΛΑΞΙΑΣ καλεί τα μέλη του συλλόγου στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο γραφεία της ομάδας μας στην οδό Τελαμώνος 78 στην Ανθούπολη", αναφέρει η ανακοίνωση του Γαλαξία.

Ετικέτες

Μία ακόμη συνεργασία-σταθμός για τον ΓΣΠ με στόχο τη βελτίωση των νεαρών αθλητών! Σε τρία καμπ με το χαρακτηριστικό όνομα «West Side Basketball Camp” τα οποία θα πραγματοποιηθούν τα αντίστοιχα τριήμερα από 16 έως 25 Ιουνίου στο «Ανδρέας Παπανδρέου» οι Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης θα διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ σε αθλητές από 8 έως 18 ετών!

 

 Δύο παιδιά βγαλμένα από τα σπλάχνα της ομάδας και μαζί φυσικά οι πεπειραμένοι προπονητές του συλλόγου, θα βοηθήσουν τους νεαρούς αθλητές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους με εξειδικευμένα προγράμματα βελτίωσης.

Ο ΓΣΠ είναι εδώ και δίνει την ευκαιρία να μάθεις το μπάσκετ, όπως το ξέρουν οι καλύτεροι! Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Βαγγέλης και ο σπουδαίος αθλητής, Αντώνης Μάντζαρης!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2105777147

Ετικέτες

 Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε από τη Μύκονο η αποστολή τω ομάδων Κ14 και Κ13 του Ατρόμητου που πέρασε ένα αξέχαστο διήμερο στο νησί των Ανέμων.

Σε ανακοίνωση του ο Ατρόμητος  ευχαριστεί:« θερμά τη διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου  και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά και τον αντιπρόεδρο Σταμάτη Δακτυλίδη για την πολύ θερμή και από καρδιάς φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τους κ.κ. Αλέξανδρο Αγγελετάκη, Nικόλαο Δακτυλίδη, Φρέρη Λορέντζο (Αντιπρόεδροι), Πέτρο Γιαβρούτα, Νίκο Παπουτσά, Γιώργο Κουκά), Μιχάλη και Δημήτρη Γρυπάρη.

Τον προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Θεόφιλο Παχατουρίδη, τον επικεφαλής των προπονητών της Ακαδημίας Μάκη Πούλο και όλους τους προπονητές.

Με την παρουσία τους άπαντες κοσμούν το κυκλαδίτικο και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνεργασία μας με τον ΑΟ Μυκόνου αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και στηρίζεται στην αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.

Τέλος, ευχαριστούμε το εστιατόριο «Porto Ορνός», το ξενοδοχείο «Διόνυσος» που φιλοξένησαν τις δύο ομάδες των Ακαδημιών μας και τους δημοσιογράφους Μιχάλη Πρωτογεράκη και Νικόλαο Παπουτσά».

 

Ετικέτες

Tην ευκαιρία να δυναμώσουν θα έχουν οι νεαροί αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στο 2ο Soccer Camp.

 

Εκεί θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2009 και θα υπάρχουν 15 έμπειροι προπονητές να τα βοηθήσουν με τις πλούσιες γνώσεις τους. Η διάρκεια του θα είναι από τις 15/06 έως τις 28/06 και θα περιέχει έξι ενότητες. Η πρώτη είναι η Εργομετρική Τεχνική Κατάρτιση, δεύτερη η διαιτησία, τρίτη η διατροφή, τέταρτη το Fair Play, πέμπτη το Physical Training και τελευταία η προπόνηση τερματοφυλάκων. Για πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε καθημερινά από τις 10-12 και 18-20 στους Καλτσή Βασίλη (69476266018), Σάσσαλο Σάκη (6945530012) και Ρίζο Σωτήρη (6936787399).

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας