Τελευταία ενημέρωση 11:10, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το ΔΣ του Άρη Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Τσάτσα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Άμιλλα Περιστερίου.

 

Αναλυτικά αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ομάδας των δυτικών προαστίων:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Τσάτσα!

 
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Άμιλλα Περιστερίου, ενώ ήταν καταλυτικός παράγοντας στην άνοδο του Ιάσωνα από την κατηγορία του Α” Τοπικού στη Δ” Εθνική.»
Ετικέτες

Τον Φιλίππου μαζί με τους ανθρώπους της διοίκησης έχουν βγάλει το πλάνο για τη νέα σεζόν.

 

Οι συζητήσεις με τούς παίκτες βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο με διάθεση να παραμείνουν όλοι, ενώ υπάρχουν και συζητήσεις με τρείς ακόμη παίκτες οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά το σύνολο του συλλόγου.

Ετικέτες

Την τελευταία Γ.Σ θα κάνει ο Α.Ο. Περιστερίου την Δευτέρα στα γραφεία του συλλόγου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου (φωτογραφία).

Ετικέτες

Έναν ακόμη παίκτη ανακοίνωσε ο Άγιος Ιερόθεος που απέκτησε τον Βαγγέλη Γκουτσούλα.

 

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Γκουτσούλα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 17/8/1989 και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η άριστη τεχνική κατάρτιση και το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός με τη φανέλα του κατέκτησε το νταμπλ στις Κυκλάδες, ενώ το α' εξάμηνο προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ηλυσιακό συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ιστορικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ. Ο Γκουτσούλας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγία Ελεούσα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Βύζαντα Μεγάρων, Ελπιδοφόρο-Κηφισιά και Πανελευσινιακό. 
 
Ο Βαγγέλης Γκουτσούλας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία οκτώ χρόνων και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις. 
Η διοίκηση καλωσορίζει τον Βαγγέλη Γκουτσούλα στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο. 
Ετικέτες

Στο κολυμβητήριο του Περιστερίου αντάμωσαν αθλητές που υπηρετούν την Υδατοσφαίριση από Ελλάδα και Κύπρο. Δύο αδελφά σωματεία ο ΓΣΠ και ΝΟ Μέσα Γειτονιάς αντάμωσαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου για να δώσουν δύο φιλικούς αγώνες στην κατηγορία Παίδων και Εφήβων. Σ

ταυροδρόμι συνάντησης του Ελληνισμού ήταν το κολυμβητήριο και οι άνθρωποι του ΓΣΠ φιλοξένησαν τους φίλους τους από την όμορφη Κύπρο!

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας