Τελευταία ενημέρωση 19:50, 18 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Στις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Κηπούπολη, έχοντας αρκετές φιλοδοξίες και όνειρα.

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέχρι τότε, η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου θα έχει αποκτήσει έναν ακόμη παίκτη που θα την βοηθήσει να δυναμώσει το ρόστερ της.

Ετικέτες

Ο Δημήτρης Θανασάι θεωρειται ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς του αθηναικού ποδοσφαίρου.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Αμιλλα Περιστεριου και φέτος πήγε στην Ελευθερούπολη.

Ετικέτες

Τη Δευτέρα (1/8, 18.00) θα ξεκινήσει προπονήσεις η ομάδα του Ηλυσιακού στο Δημοτικό Στάδιο Ζωγράφου «Γρ. Λαμπράκης» με τον Ισίδωρο Σταυριανό να γυμνάζει τους παίκτες του για πρώτη φορά.

Ο ταλαντούχος τεχνικός που οδήγησε τον Άγιο Ιερόθεο στην Γ΄ Εθνική, ξεκινά τη νέα του προσπάθεια για να αποδείξει άλλη μια φορά πόσο καλός είναι.

Ετικέτες

Oι αθλήτριες του Γλαύκου Περιστερίου Ξανθή Μητρου, Νικολέτα Μπικύρη, Αναστασία Βλάχου και Φανή Κολιπετρή πέτυχαν πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 2:58.74, ρίχοντας την επίδοση του ΝΟ Χανίων από το χειμερινό πρωτάθλημα κατά 4,65 δευτερόλεπτα! (3:03.39 η προηγούμενη).

Kατά τα άλλα, ο  Στέφανος Αντωνιάδης, αθλητής του ΝΑΟ Καλαμαριάς, πέτυχε για ακόμη μια φορά παγκόσμιο ρεκόρ νέων τη φετινή χρονιά, αυτή τη φορά στα 100μ. διπλά πέδιλα. Με το 42.80 που σημείωσε κατέβασε την επίδοση του Ούγγρου Κόσινα κατά 58 εκατοστά του δευτερολέπτου συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ! Παράλληλα αυτός ο χρόνος αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία των ανδρών, το οποίο κατείχε ο Γιώργος Δημητράτος με 43.62 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων του Ανιμασί.

Ετικέτες

 Mε την συμμετοχή του Μίλος Στόιτσεφ που ενσωματώθηκε κανονικά πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δύο προπονήσεις (πρωί – απόγευμα) στα Χάνια του Πηλίου.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα την περασμένη Δευτέρα και μέχρι χθες ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ ο βοηθός προπονητής Βασίλης Μπορμπόκης μαζί με τον αναλυτή Γιάννη Αντωνόπουλο ταξίδεψαν μέχρι τη Λάρισα και παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Λεβαδειακό. Το ίδιο είχαν κάνει και στο φιλικό Λάρισα – Κέρκυρα.

Θυμίζουμε ότι Κέρκυρα και Λεβαδειακός είναι οι δύο πρώτοι αντίπαλοι του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας