Τελευταία ενημέρωση 01:30, 20 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Τις δυνάμεις του απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο θα δοκιμάσει αύριο (Τετάρτη) ο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Κύμη και ασφαλώς ο τεχνικός του ΓΣΠ θα βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του. Το ματς θα γίνει στο κλειστό της Χαλκίδας και θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Ετικέτες

Το Water Polo του ΓΣΠ επιστρέφει πιο δυνατό και κεφάτο από ποτέ χτίχοντας την πιο δυνατή Υδατοσφαίριση στη Δυτιή Αττική.

Και στην νέα σεζόν το σύνθημα παραμένει το ίδιο : " Πάμε WaterPolo ... Πάμε Γ.Σ.Π."!

Εμπιστεύομαι το παιδί μου στον Γ.Σ.Π. για να :

---Μάθει WATER POLO μέσα από τον Πρεσβευτή της πόλης μας
----Μάθει να κολυμπάει σωστά
----Αθληθεί χωρίς τραυματισμούς
---Κάνει νέους φίλους
---Είναι υγιής και δυνατός
---Συνεχίζει να παίζει με φίλους και συμπαίκτες
----Μάθει να μοιράζεται στόχους και όνειρα
---Αναπτυχθεί σωστά
---Λειτουργεί Ομαδικά
---Πρωταγωνιστήσει στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης
---Αναπτύξει αθλητική κουλτούρα και παιδεία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Καθημερινά στο Κολυμβητήριο του Περιστερίου (210 – 5055125) από 17:00 – 22:00

ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!

Ετικέτες

Μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Αττική και στην Ελλάδα,  η ακαδημία του Ατρόμητου Αθηνών έχει ανοίξει τις πύλες της από την περασμένη εβδομάδα και περιμένει νέα ταλέντα από το Περιστέρι και το λεκανοπέδιο να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Με άριστα καταρτισμένο προπονητικό προσωπικό, η ακαδημία του Ατρόμητου δέχεται παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω. Ταυτόχρονα στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου θα κάνει αξιολόγηση μικρών παικτών γεννηθέντων από το 2004 μέχρι το 2009 δείχνοντας πόσο την ενδιαφέρει το μέλλον και η πρόοδος της ακαδημίας και των ίδιων των παιδιών.

Για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από τις 6 μέχρι τις 8 μ.μ. στο γήπεδο Νταμάρι (Χρυσανθέμων και Ρέας στη Κηπούπολη).

Διαβάστε αμέσως παρακάτω τις πληροφορίες για τις αξιολογήσεις:

 

Ετικέτες

Δεν σκοπεύει να αποχωρήσει χωρίς «μάχη» ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα για να παραμείνει στο πόστο του!

«Θα κάνω αυτό που κρίνω ότι πρέπει να κάνω, στη στιγμή που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα. Είναι ανοιχτό αν θα είμαι εγώ πρόεδρος στη συνέχεια ή αν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος. Πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να τα χρεώνουν όλα στην ΕΠΟ, προσπαθώντας να τορπιλίσουν τις όποιες προσπάθειες μας. Σήμερα αποφύγαμε μια πολεμική σύρραξη. Το είπε και ο κύριος Σφακιανάκης (σ.σ πρόεδρος της Football League) το είπα κι εγώ πως εάν γινόταν σήμερα η συνάντηση θα είχαμε πόλεμο», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ. 

Όσο αφορά το θέμα της διαιτησίας ο Γκιρτζίκης επισήμανε: «Οι κύριοι Σαραϊδάρης και Γκρούτσης ακόμα και μέσω κληρώσεων θα μπορούσαν να βγάζουν τους διαιτητές. Προσωπικά έχω παρακαλέσει πολλές φορές τον κύριο Μπίκα, θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή αλλά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους δεν θέλει να αποδεχθεί».

Μιλώντας και για την υπόθεση της κάρτα υγείας, πρόσθεσε: «είναι μία υπόθεση ντροπή ειδικά με τον τρόπο που κάποιοι στοχοποίησαν άτομα», ενώ ταυτόχρονα είπε για τις επιτροπές δεοντολογίας πως «θα γίνει τριμελής η επιτροπή αλλά και όλα αυτά που μας έχουν ζητήσει».

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Δ.Σ, ο Γιώργος Γκιρτζίκης ξέσπασε εκ νέου, λέγοντας χαρακτηριστικά:«Γράψτε ότι θέλετε. Ούτως ή άλλως ότι θέλετε γράφετε».

Ετικέτες

Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο έχει δείξει ο Άγιος Ιερόθεος στα φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έχει μείνει ευχαριστημένος από αυτά που βλέπει στον αγωνιστικό χώρο και περιμένει να δει τους παίκτες του σε ετοιμότητα και στο αυριανό εκτός έδρας φιλικό με την Δόξα Βύρωνα.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας