Τελευταία ενημέρωση 08:39, 26 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Η παιδική ομάδα του ΓΣΠ πέτυχε την 8η νίκη της σε 11 αγώνες, μετά το 60-44 επί της Νέας Κηφισιάς για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΣΚΑ. 

Οι παίκτες των Γκούμα - Παπαδάκη από το ξεκίνημα κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ως εκ τούτου διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης (25-19 στο ημίχρονο).

Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 24-11 χάρις στο οποίο κατάφεραν να δώσουν πρόωρο… τέλος στο ενδιαφέρον του αγώνα, αποκτώντας διψήφια διαφορά στο σκορ, που έφτασε μέχρι και το +20 (51-31), πριν το τελικό 60-44. 

Πλέον, οι Παίδες του ΓΣ Περιστερίου βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-3, ενώ την επόμενη αγωνιστική (6/12) θα αντιμετωπίσουν και πάλι εντός έδρας την «Τριπλή Κορώνα». 

Δεκάλεπτα: 15-7, 25-19, 49-30, 60-44

Διαιτητές: Σκούτας, Τσάτσης

ΓΣ Περιστερίου (Γκούρας-Παπαδάκης): Τσαγδούρης 2, Πετρόπουλος, Μπήλιος, Βησσαρίου 5, Ιωάννου 4, Μιχάλης 12(1), Κρασάκης 23, Παπαδόπουλος 7, Καραμανλής 4(1), Καλοκάθης 3, Ύμερης.

Ετικέτες

Στην τελικη φάση βρίσκεται η συγκέντρωση τροφίμων από το Water Polo του ΓΣΠ που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετέχει στην δράση του Δήμου Περιστερίου. Ο έφορος του Τμήματος Γιάννης σε μήνυμα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφει τα εξής:

«Δύο μέρες έμειναν ...Ας αποδείξουμε ότι το "Παντού και Πάντα μαζί" για εμάς δεν είναι σύνθημα αλλά είναι τρόπος ζωής και κομμάτι της αθλητικής μας κουλτούρας.

Μία ή Δύο τσαντούλες τρόφιμα από το Super Market της γειτονιάς μας, που θα τα δώσουμε στα παιδιά μας να τα φέρουν στο κολυμβητήριο, μαθαίνουν στους μικρούς τι θα πει προσφορά και στους μεγαλύτερους ... ότι έκαναν αυτό που πρέπει.

Από τον μικρότερο μέχρι και τον μεγαλύτερο αθλητή μας ... ΟΛΟΙ φέρνουμε την δική μας "προσφορά" σε αυτή την προσπάθεια.

Και να δείτε που αυτή μας η ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια που κάνει η πόλη, θα μας βοηθήσει να νοιώσουμε λίγο καλύτερα αυτά τα Χριστούγεννα!».

Ετικέτες

Την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλιθέα στο στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» (17.15) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης που ξεκουράζει πεντε από τους έντεκα παίκτες που ξεκίνησαν στην Τούμπα.

Την  αποστολή αποτελούν οι: Ν. Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Βασιλείου, Κειτά, Νάτσος, Μπαστακός, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης, ΛεΤαλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Κοντοές, Γκουγκούδης και Τόνσο.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αύριο το μεσημέρι θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη οι Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Ντιγκινί, Μπίτολο, Κιβρακίδης.

Ετικέτες

Τέλεια συγκυρία!. Ο πολυτιμότερος παίκτης του Ατρόμητου και Αργεντίνος στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα το 2016, θα τιμηθεί από τον πολυτιμότερο παίκτη και επίσης Αργεντίνος στη νίκη επί του ΠΑΟΚ το 1976!

Ο Χαβιέρ Ούμπιντες αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12ης αγωνιστικής της Super League για την απόδοση του στη μεγάλη νίκη της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το βραβείο στον Αργεντίνο άσο θα παραδώσει λοιπόν ο συμπατριώτης του Σέρτζιο Εσπινόζα ο οποίος είχε σημειώσει πριν από 40 ακριβώς χρόνια τα δύο γκολ της νίκης του

Ατρόμητου με δύο κεφαλιές και  σκορ 2-1 μέσα στη Τούμπα επί του τότε πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Και σίγουρα αν υπήρχε ανάλογο βραβείο αυτός θα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 19.00 στο Ατρόμητος Café στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στη φωτο ο Εσπινόζα όρθιος και καθιστός ο Άγγελος Ράμφος

Ετικέτες

Όταν βουτάνε οι «μικρότεροι των μικρών» στην πισίνα , οι στιγμές στο κολυμβητήριο του Περιστερίου γίνονται ... πραγματικά αγωνιστικές.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

Ο Λώλος εύχεται στον ΓΣΠ!

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

Σπανούλης: Όνειρο μας το Final Four

26 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

Ώρα ανόδου την Κυριακή!

25 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Η 8η (διαχρονικά) δύναμη στην Ελλάδα!
H ΓΣΠάρα «ταξιδεύει» σήμερα για το όνειρο!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας