Τελευταία ενημέρωση 09:18, 23 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την ήττα από τον Νεοπεντελικό με 4-0 στο Περιστέρι γνώρισε η ουραγός Άμιλλα.

Ετικέτες

Την Τρίτη στις 11.00 θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου η ταφή του επί σειρά δεκαετιών παράγοντα του Ατρόμητου  Θανάση Κασπίρη ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 75 ετών.

Γνήσιος Ατρόμητος μέχρι το τέλος. Την Παρασκευή το απόγευμα ήταν στο «Νταμάρι».....λίγες τζούρες πριν φύγει. Ήξερε ότι ο έφευγε ο Θανάσης δεν τον νίκησε η κακιά αρρώστεια, εκείνος τη νίκησε....Το «Νταμάρι» που λάτρεψε, τα δεκάδες παιδιά αν όχι εκατοντάδες, οι προπονητές, όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εδώ και 45 χρόνια τον έχει στην καρδιά της. Σφράγισε μια ολόκληρη εποχή ο Κασπίρης από τα τέλη του '70 όταν πήγαινε τα χρήματα μέσα σε μαύρες σακούλες απορριμάτων για να τα δώσει στους παίκτες, μέχρι σήμερα που έκλεισε τα μάτια του για πάντα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Κασπίρη.
Καλό κουράγιο στην οικογένειά του και στους οικείους του.
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ
 
Θανάση (μας) έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα! Μαζί με τα παιδιά σου και τα αναρίθμητα κύπελλα που έπαιρνε η Ακαδημία μας!. Όλη σου η ζωή το «Νταμάρι», μέχρι και τις τελευταίες ώρες της ζωής σου! Ατρόμητος για πάντα! Η «οικογένεια» του Ατρόμητου σε ευχαριστεί για όλα! Την Τρίτη 16 του μηνός και ώρα 11.00 η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και όλοι εμείς στον ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών θα αποχαιρετήσουμε για πάντα τον αγαπημένο μας Θανάση Κασπίρη!. Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν στο Κοιμητήριο του Περιστερίου (Άγιος Βασίλειος).
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ FENTAGIN
Ο σύνδεσμος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια σε έναν άνθρωπο που για πολλές δεκαετίες συνδεσε το όνομα του με τον Ατρόμητο και πρόσφερε τις υπηρεσίες του από πολλά πόστα. Απο πρόεδρος στις αρχές της δεκαετίας του '80 όταν η ομάδα μας έπαιξε Α' Εθνική μέχρι υπεύθυνος για τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια.
Οι άνθρωποι που για τόσα πολλά χρόνια προσφέρουν στον συλλογο αξίζουν τον σεβασμό μας αλλά και την μνημόνευση τους στο βάθος των χρόνων.
Καλο ταξίδι σε έναν μεγάλο Ατρόμητο. Καλό ταξίδι Θανάση Κασπιρη. Να είναι σίγουρος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά.
Ετικέτες

Την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για το θέαμα που υπήρξε στο ματς με τον Βόλο, εξέφρασε ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς μετά το 2-2 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, έθεσε ως στόχο για την ομάδα του τη συγκέντρωση όσο περισσότερων βαθμών γίνεται μέχρι το τέλος των playouts, αλλά και την ανάδειξη των νέων ποδοσφαιριστών.

Για το τι εικόνα του αφήνει το τελικό αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια, να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το αν τον ενδιαφέρει πρωτίστως η πρωτιά στα play out ή να δοκιμάσει και νέους παίκτες στην ομάδα:
«Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας και να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Από την άλλη, εγώ ως προπονητής έχω ως στόχο τη νίκη στα παιχνίδια, οπότε θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς στους εναπομείναντες τρεις αγώνες».

Ετικέτες

ΓΣΠάρα non stop!

Τι να πεις για αυτή την ομάδα, για τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και όλο το club. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, πάντα με την ίδια δίψα, με την ίδια θέληση χωρίς σταματημό.

Με τον Άρη θα αναμετρηθεί το Σάββατο (13/4, 17:15, ΕΡΤ 3) το Περιστέρι bwin, για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ετικέτες

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο  στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία  του Ατρόμητου για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο (13/4, 17:30) στο Πανθεσσαλικό για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός  Σάσα Ίλιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Σάλτας, Αθανασίου, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Πομόνης, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Καμαρά, Κούντε, Κούεν, Καραμάνης, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι, Βαλένσια, Τριμμάτης, Βρακάς.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα που ανεβάζει ρυθμούς και παίρνει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Γιώργος Τζοβάρας που ένιωσε σύσπαση στον προσαγωγό.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας