Τελευταία ενημέρωση 10:25, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την σφραγίδα σε μια πορεία πρωταθλητισμού στις τελευταίες αγωνιστικές έβαλε σήμερα η Ανθούπολη βλέποντας να ανθίζει ο καρπός της παραμονή της στην Β' Κατηγορία.

Ετικέτες

Με πεντάρα στην έδρα  του Άτταλου και την 6η θέση ολοκλήρωσε ο Φοίνικας τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Αθηνών.

Ετικέτες

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε η Χρυσούπολη την πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο γύρο κατακτώντας τελικά την όγδοη θέση στον 2ο όμιλο της Β' Αθηνών.

Ετικέτες

Τις ευχές του στον Άγιο Ιερόθεο για καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική στέλνει η διοίκηση του Ήφαιστου.

 «Ανακοίνωση σωματείου προς την αδελφική ομάδα του Αγίου Ιεροθέου.

Οι στόχοι που είχατε τοποθετήσει ήταν ψηλά. Μπράβο σας όμως γιατί δείξατε ότι το αξίζετε.
Η μεγάλη οικογένεια του Ηφαίστου αλλά και το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ και ελπίζουμε την άνοδο σας στα σαλόνια των ΠΑΕ».

Ετικέτες

Την 28η νίκη του στη φετινή περίοδο πέτυχε το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρίκου επικράτησε του ΑΟ Ιλίου (3-1)  με σχετική ευκολία χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Γκιάτας μετά από πολύ ωραία ενέργεια, ο Πρίντεζης με πέναλτι και ο Κέβιν με σουτ.

 Έπαιξαν οι Γκρέγκορι, ΚαρδάμΗς, Τσιγάρας, Μπριστογιάννης, Ευαγγέλου, Νάτσιος, Κατσούλας, Πρίντεζης, Ταμίλε, Γκίρκοφ, Ληξουριοτάτος, Βίγλας, Κοκόσης, Γκιάτας.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας