Τελευταία ενημέρωση 18:15, 16 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Το κύπελλο του πρωταθλητή της Football League K19 σήκωσε στη Ναύπακτο ένα περιστεριωτόπουλο!.

Ετικέτες

Τις καλύτερες φάσεις του Ατρόμητου Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) κατέγραψε σε βίντεο ο Νίκος Τσουχλαράκης από τον νικηφόρο αγώνα με σκορ 2-0 επί του Πανιώνιου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο «Νταμάρι».

Ετικέτες

Μια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία από τη ομάδα Παλαίμαχων του Ηφαίστου η οποία υλοποιείται σήμερα  χάρη στις ενέργειες του προέδρου της Μαρίνου Παπαντωνόπουλου έχει έντονη παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης μας.

Στις 6 το απόγευμα θα δοθεί φιλανθρωπικός αγώνας με αντίπαλο την Εθνική Αστέγων στο γήπεδο του Ηφαίστου και….εισιτήριο θα  είναι μια τσάντα τρόφιμα από το υστέρημα των συμπολιτών μας για να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλή ανάγκη επιβίωσης
Η ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για την ενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές.

Στόχος της είναι η υποστήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, όπως και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και, εν τέλει, η κινητοποίησή των πολιτών ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, άστεγοι, τα άτομα που ήταν εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και οι πρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας.

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων συμμετέχει κάθε χρόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Homeless World Cup, www.homelessworldcup.org).

Πρόκειται για έναν κορυφαίο ποδοσφαιρικό, μα πρωτίστως κοινωνικό θεσμό, που καθιερώθηκε µε πρωτοβουλία του Διεθνούς Δικτύου Εφηµερίδων Δρόµου (International Network of Street Papers) και έχει, μεταξύ άλλων, την υποστήριξη της UEFA και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ). «Γκολ στη Φτώχεια» είναι και το σύνθημα της επίσημης διοργάνωσης («Kick Out Poverty»).

Η Εθνική Ομάδα Αστέγων συμμετείχε για πρώτη φορά στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2007 στην Κοπεγχάγη, κατακτώντας μάλιστα το Κύπελλο Fair Play. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας Αστέγων στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της Μελβούρνης (Δεκέμβριος 2008), του Μιλάνου (Σεπτέμβριος 2009), του Ρίο ντε Τζανέιρο (Σεπτέμβριος 2010), του Παρισιού (Αύγουστος 2011), της Πόλης του Μεξικού (Οκτώβριος 2012), του Πόζναν (Αύγουστος 2013), του Σαντιάγκο (Οκτώβριος 2014) και του Άμστερνταμ (Σεπτέμβριος 2015).

Στον ετήσιο διαγωνισμό της FIFA «The Power of Football», η Εθνική Αστέγων συμπεριλήφθηκε στα τρία κορυφαία κοινωνικά project του πλανήτη για το 2014, για τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου στην προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία.

Ετικέτες

Νίκη ….Νίκη …Νίκη… Αυτό και μόνο αυτό έζησαν χθές και σήμερα οι φίλοι της Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. στο κολυμβητήριο της Χωράφας!

Ετικέτες

Την παραμονή της στην Α’ Εθνική πανηγυρίζει η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου η οποία νίκησε με 1-0 τον Εργοτέλη στο Περιστέρι και την ίδια ώρα οι Αμαζόνες Δράμας έκαναν το καθήκον τους, και αυτό τους τιμάει, νικώντας εύκολα στα Τρίκαλα με σκορ 0-3 ρίχνοντας εκείνα στη Β’ Εθνική.

Γκραν γκινιόλ αλλά και τέλος καλό όλα και καλά για τις Γυναίκες που είχαν την συμπαράσταση πολλών φιλάθλων στο γήπεδο του Ηφαίστου. Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα κορίτσια για τις θυσίες που έκαναν όλη τη χρονιά για να τιμήσουν τη φανέλα με το αστέρι, στους δύο υπευθύνους της ομάδας την Στέλλα Μουζάκη και τον Τάσο Τράγου που κρατάνε όρθιο αυτό το όμορφο οικοδόμημα αλλά και όλους τους γονείς και τις αθλήτριες από την Ακαδημία που σε κάθε παιχνίδι εμψύχωναν κι έδιαν ώθηση στα κορίτσια.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος σε όλο το ματς και είδε την υπεροχή του να καρποφορεί στο 60’ με γκολ της Μαίρης Τράγου με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Δοκάρι είχε η Ζουμπουλάκη στο 75’.

Ατρόμητος: Αλεξάκη, Τριβυζάκη, Στεροπούλου, Κάλδη (46' Αργυριάδη), Βαρασά, Τσιμπουκάκη (46' Γατούδη), Μυλωνά, Ξυλαρδιστού (55' Παπαδοπούλου), Κριεμπαρδη, Τράγου, Ζουμπουλάκη

Εργοτέλης: Αποστολάκη, Ζέρβα, Ξυλούρη, Τσωνη, Κεκερη, Αντωνακάκη, Ξερα, Σταγάκη, Σημαιάκη, Καμαρίτη, Δραγωνάκη

 Τα αποτελέσματα Χανιά - ΠΑΟΚ 0-6

Ατρόμητος Αθηνών - Νέες Εργοτέλη 1-0

Τρίκαλα - Αμαζόνες Δράμας 0-3

* Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη Κυριακή (8/5) για τη 18η αγωνιστική: Άρης - Ελπίδες Καρδίτσας 0-1, ενώ η Γλυφάδα επικράτησε στα χαρτιά εκτός έδρας του Σεπολιακού 0-3.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) ΠΑΟΚ 52 (70-6)

2) Ελπίδες Καρδίτσας 42 (53-14)

3) Αμαζόνες Δράμας 32 (42-28)

4) Εργοτέλης 25 (32-26)

5) Χανιά 21 (21-41)

6) Άρης 21 (25-25)

7) Ατρόμητος Αθηνών 20 (17-23)

8) Τρίκαλα 19 (20-28)

9) Γλυφάδα 19 (18-37)

10) Σεπολιακός 0 (3-69)

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας