Τελευταία ενημέρωση 02:16, 24 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Την Παρασκευή (23/9) στις 19:45 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός που διεξάγεται κάθε χρόνο για την Ανθούπολη.

Όλα τα τμήματα του συλλόγου θα βρεθούν εκείνη την ημέρα στην Χωράφα, με στόχο να είναι αυτό το έναυσμα για μια επιτυχημένη χρονιά.

Ετικέτες

Mεγάλη φιλική νίκη πήρε η Ανθούπολη σε φιλικό παιχνίδι με τον Αττικό, όπου επικράτησε με 5-0.

Τρια γκολ έβαλε ο Τζαβέλας και από ένα οι Μπαρδης και Παππάς. Ο Αντώνης Ζαφειριάδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες του οι οποίοι έδειξαν όπως και στα ματς του κυπέλλου ότι είναι σε εξαιρετική για τη εποχή κατάσταση.

Ετικέτες

Με τη συγκομιδή τριών βαθμών σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα με αντιπάλους ομάδες σαν την Τριγλία Ραφήνας και τον Ιωνικό να είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική, ειδικά για νεοφώτιστη ομάδα, ο Άγιος Ιερόθεος κάνει από σήμερα στροφή στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιάλυσο στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Το πιο μεγάλο κέρδος όμως για τους παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη είναι ότι μέσα από τα δύο αυτά παιχνίδια ξεκίνησαν να «χτίζουν» χαρακτήρα και να αποκτούν αυτοπεποίθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο 51χρονος τεχνικός γνωρίζει βέβαια ότι μέσα στη διαδρομή ενός πρωταθλήματος θα έρθουν σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό και το πιο σημαντικό γι’ αυτόν είναι να αποκτήσει η ομάδα του ταυτότητα στο παιχνίδι της και σταθερότητα.

Η προετοιμασία ξεκίνησε σήμερα, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες στη Νεάπολη να κάνουν πιο χαλαρό πρόγραμμα συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Ξεκαθαρισμένα δείχνουν να είναι τα πράγματα στον Ατρόμητο όσον αφορά τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα.

Ετικέτες

Στα σχέδια της ομάδας των παλαίμαχων της Κηπούπολης είναι η διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό και την ενίσχυση αδύναμων συμπολιτών μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την αξιοθαύμαστη κίνηση που μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας