Τελευταία ενημέρωση 23:47, 19 Απρ 2024
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Μετά από πολυήμερες και κοπιώδεις προσπάθειες από επαγγελματίες μουσικούς, τραγουδιστές, εθελοντές, ηχογραφήθηκε σε σύγχρονο στούντιο μουσικής, ο ύμνος της ομάδας! Είναι ο ύμνος του Peristeri Volley! Το όνειρο χρόνων είναι γεγονός!
Πάθος, δύναμη, ταλέντο..υπο τις εμβατηριακές μελωδίες του καταπληκτικού μουσικού Νίκου Ντεκούλη δημιουργούν ένα εξαιρετικό άκουσμα που σίγουρα θα ξεσηκώνει εφεξής όλο τον κόσμο στο γήπεδο και όχι μόνο! Υπομονή μέχρι αύριο (Παρασκευή 22 Απριλίου) όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του στο χορό του συλλόγου!

Ετικέτες

Το Εφηβικό Τμήμα του Ατρόμητου συνέχισε τις νίκες αλλά και τις καλές εμφανίσεις επικρατώντας αυτή τη φορά του Μοσχάτου με σκορ 4-2.

Για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρίκου που κυριάρχησε απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δύο γκολ πέτυχε ο Πρίντεζης και από ένα οι Μπριστογιάννης, Ευαγγέλου.

Έπαιξαν οι Μελικιάν, Κατσούλας, Ευαγγέλου, Ληξουριοτάτος, Νάζος, Ιβάν, Κέβιν, Κόντος, Πρίντεζης, Μπριστογιάννης, Κούκρας και ως αλλαγή οι Κότσυφας, Νάτσιος, Τσιγάρας, Διομήδης.

Ετικέτες

Το τελευταίο ματς της χρονιάς θα δώσουν την Κυριακή το πρωί στις 10.30 αντιμετωπίζοντας το Μαρούσι στο γήπεδο της Χωράφας ωστόσο όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω στον Δημήτρη Υφαντή.

Ετικέτες

 Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΓΣΠ για το ματς στην Πάτρα με τον τοπικό Προμηθέα, με τη ψυχολογία των παικτών να είναι στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με τον Φάρος.

Χθες η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη έδωσε φιλικό παιχνίδι στο ΜΕΤΣ με το Παγκράτι από το οποίο πριν λίγες μέρες έχασε μέσα στο Περιστέρι με 15 πόντους διαφορά αλλά αυτή τη φορά επικράτησε  στην εκπνοή με μακρινό τρίποντο του Γιώργου Παπαδιονυσίου.

Ο 21χρονος γκαρντ εμφανίστηκε  έτοιμος να επανέλθει στην ενεργό δράση, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του, ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας σε καλή ψυχολογία τους παίκτες τους, έχοντας ως στόχο την όσο καλύτερη θέση στα πλέι άουτ παραμονής, καθώς πολύ δύσκολα μπορεί να τα αποφύγει, ενώ δείχνει να έχει απομακρυνθεί αισθητά ο κίνδυνος του άμεσου υποβιβασμού.

Ετικέτες

Τα αστέρια της Εθνικής Ομάδας που δόξασαν το 2004 την γαλανόλευκη στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μεταξύ των οποίων και ο προπονητής του Ατρόμητου Τραϊανός Δέλλας, έρχονται στις 30 Μαϊου στο Περιστέρι για να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Περιστερίου.

Η ομάδα του Ιερού Ναού Αγίνων Θεοδώρων και Αποστόλου Ανδρέου θα απαρτίζεται από επίλεκτους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Κωνσταντινίδη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των Αντώνη Νικοπολίδη, Στέφανου Μπασινάς, Στέλιου Γιαννακόπουλου και του πάτερ Σπυρίδων που εκπροσωπεί τη Μητρόπολη Περιστερίου για το μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό παιχνίδι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας