Τελευταία ενημέρωση 20:21, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

 Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής που θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 12ης Ιουνίου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα με την παρούσα δήλωση να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ από του γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, από τους Προπονητές μας, από τους Συνεργάτες μας, από τα γειτονικά Σωματεία και κυρίως από τα ΠΑΙΔΙΑ μας (της δικής μας ομάδας αλλά και των γειτονικών σωματείων ).

Το τελευταίο διάστημα όλοι ( ή οι περισσότεροι από τους ανωτέρω ) έχουν γίνει αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες τραγικών - τραγελαφικών - γελοίων - απαράδεκτων καταστάσεων από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος λειτουργεί σαν προβοκάτορας και "μπαχαλάκιας" προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προκαλέσει την διάλυση της ομάδας και την ανάληψη της Διοίκησης από άτομα της αρεσκείας του.

Θα ήθελα το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές όλοι οι εμπλεκόμενοι να φροντίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την πολιτισμένη και ειρηνική συμπεριφορά μας.

Να καταδικάσουμε κακές και προκλητικές συμπεριφορές επίσημα και να πάρουμε τις αποστάσεις μας. Είναι πραγματικά κολακευτικό να διεκδικούν τον Προεδρικό θώκο και τις Διοικητικές θέσεις της ομάδας μας άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικές πλευρές. Όλοι γνωρίζουν ότι θα μπορούσα στις 13/6 να είμαι πάλι Πρόεδρος αλλά επέλεξα για το καλό του Ηρακλή να προχωρήσω σε ΑΝΟΙΓΜΑ της ομάδας , σε εγγραφή μελών με πλήρη δικαιώματα ώστε το σωματείο μας να μεγαλώσει και πραγματικά να αποδειχθεί εν τέλει τι ομάδα θέλουμε και πως την θέλουμε. Έχω πει ότι η ομάδα προοδεύει και επιθυμώ να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια αλλά επιθυμώ να είμαι πρόεδρος σε μια ομάδα που θα με θέλει και αυτή.

Θα χαρώ πολύ να έχουμε δίπλα μας και στη συνέλευση ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους (παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παλαιούς παράγοντες, γονείς, φίλους ). ΟΧΙ για να πληρώσουν και να με ψηφίσουν αλλά να ενημερωθούν από κοντά και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Τέλος να πω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το τραγικό συμβάν και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσφέρει στην γραμματέα μας την Κα Κατερίνα».

Ετικέτες

Άντε και πότε θα έρθει ο Μάιος του 2023, άντε και πότε θα έρθει, να που ήρθε, να που φθάσαμε στα 100 χρόνια από την «γέννηση» του Ατρόμητου.

Ετικέτες

Μετά τον Μπάμπη Τσούλφα ήταν η σειρά του Γιάννη Αγοραστού να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ήφαιστο.

Ο ικανότατος αμυντικός μετακινήθηκε στους κόκκινους από τον Αχαρναϊκοπυ και με την εμπειρία του βοήθησε στην επίτευξη του στόχου.

Το δελτίο τύπου

Ανανέωση Νο7 και παραμένουμε πάνω από το 1.90 μ., για να ανακοινώσουμε ότι ο Γιάννης Αγοραστός θα συνεχίσει και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 να αγωνίζεται με τη φανέλα τογ Ηφαίστου. Please do not disturb.

                                         Πηγή Soccerlive.gr

Ετικέτες

Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να ζηλεύει. Όχι από φθόνο, αποδοκιμασία κατωτερότητα αλλά από λαχτάρα, προσμονή και επιθυμία.

Ετικέτες

Τη μνήμη του Μουκάντι Τσιμάγκα που έφυγε σαν σήμερα πριν απο 28 χρόνια στο γήπεδο της Ελευσίνας τίμησε χθες η οικογένεια του Ατρόμητου στο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς οι παίκτες κατέθεσαν λουλούδια μπροστά στο πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 7. Αν ζούσε θα ήταν τώρα 56 ετών.....

Σε σημερινό της μήνυμα η ομάδα αναφέρει τα εξής: «Σήμερα συμπληρώνονται 28 χρόνια από τον χαμό του Μουκάντι Τσιμάνγκα φορώντας το Αστέρι στο στήθος.

Ο Ατρόμητος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.
Ο κόσμος του Ατρόμητου δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, κάτι που αποδείχθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Και κάποιος "φεύγει" μόνο όταν ξεχνιέται και ο Τσιμάνγκα θα είναι πάντα "παρών».
Το δικό τους μήνυμα έστειλαν και οι οργανωμένοι: «Σαν σήμερα, 30 Απριλίου 1995, ο ΜΟΥΚΑΝΤΙ ΤΣΙΜΑΝΓΚΑ σε ηλικία 28 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο φορώντας την φανέλα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.
28 χρόνια μετά εξακολουθεί να βρίσκεται στις καρδιές μας».

 

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας