Τελευταία ενημέρωση 09:17, 28 Μαρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Aυτό το μήνα ξεκινάει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το μπάσκετ αργεί ακόμα, ξεκινάει τον Οκτώβριο. Σε κάθε περίπτωση αγαπημένοι μου αναγνώστες και οι δύο μεγάλοι «πρεσβευτές» της πόλης έχουν μπει στην αφετηρία της νέας χρονιάς με τις καλύτερες των προϋποθέσεων. Ο Ατρόμητος μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει το roaster του ωστόσο δείχνει να πηγαίνει σε πιο «ψαγμένες» επιλογές γι’ αυτό και δεν βιάζεται. Το βασικό είναι ότι έχει μείνει ο προπονητής όπως έχουμε ξαναπεί. Ο κορμός υπάρχει και με τις επόμενες προσθήκες θα διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό της σεζόν 2022-23 με τον στόχο να είναι πάντα ο ίδιος: Η είσοδος στην πρώτη 6αδα του πρωταθλήματος. Αυτός θα είναι πάντα ο στόχος, άσχετα αν δεν του «βγαίνει» κάθε χρόνο. Πολύ δυναμικά, ελέω Σπανούλη ξεκίνησε τον σχεδιασμό του ο ΓΣ Περιστερίου. Μια τεράστια προσωπικότητα ήρθε εδώ για να κάνει τα πρώτα της προπονητικά βήματα χαρίζοντας αίγλη και λάμψη στον σύλλογο. Και να το θυμηθείτε ότι σε βάθος χρόνου τον Σπανούλη δεν θα τον κρίνουμε ως ένα πρωτάρη προπονητή αλλά ως έμπειρο. Το στοίχημα κατ’ εμέ θα είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει «ομάδα» ο ΓΣΠ που άλλαξε όλο το ρόστερ. Στοίχημα που θα απασχολούσε τον οποιοδήποτε προπονητή καθόταν στον πάγκο. Η ουσία είναι ότι και ο Ατρόμητος και ο ΓΣΠ δείχνουν μαθημένοι από τα λάθη της περσινής χρονιάς που είχαν πολλές ομοιότητες και δεν θέλουν να τα επαναλάβουν. Και είναι επίσης σημαντικό ότι οι διοικήσεις τους πείσμωσαν περισσότερο και δεν απογοητεύτηκαν. Ο αθλητισμός άλλωστε τα έχει και θα τα έχει πάντα τα πάνω και τα κάτω.  Να σας ευχηθώ κλείνοντας καλό Καλοκαίρι γιατί οι περισσότεροι από εσάς θα φύγετε τον Αύγουστο, να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να επιστρέψετε με πολλές δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του Σεπτεμβρίου.

Ετικέτες

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοίνωσε ότι ο αθλητής της ομάδας Σωτήρης Σταυρακόπουλος (18χρ., 2.03) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ετικέτες

Το πρώτο δείγμα θετικό. Τα αποτελέσματα στα φιλικά μικρή σημασία έχουν, μπροστά στο «μοντάρισμα» μιας ομάδας, εν προκειμένω ο Ατρόμητος που θέλει να ξεχάσει την περσινή χρονιά και να χτίσει βήμα βήμα κάτι πολύ καλό εν όψει της νέας σεζόν.

Ετικέτες

Ανακοίνωσε Τσιώση

Την απόκτηση του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Τσιώση ανακοίνωσε η Ανθούπολη.

 Το δελτίο τύπου

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον εικοσιτριάχρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιώση. Μια πολύ σημαντική προσθήκη σε μια καίρια θέση στο κορμό της ομάδας μας . Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΑΟ Περιστερίου(επί τρία χρόνια βασικός τερματοφύλακας), τα Σούρμενα, η Δόξα Βύρωνα. Τον καλοσωρίζουμε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε να εκπληρώσει τόσο τους προσωπικούς του στόχους όσο και της ομάδας μας».

stoplekto.gr

Ετικέτες

Ήμουν μικρό παιδί που άκουγα τις ιστορίες των μεγαλύτερων μου αναφορικά με τις σχέσεις των ομάδων της πόλης με τον Ατρόμητο.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας